Įkraunama...
Įkraunama...

Stebėjimo kameros namuose

sveikutes,

pribrendo reikalas patikrinti aukle. kelia itarima, kad prie tevu maloni nors ant zaizdos dek - dainuoja, soka, groja, o kai ateina ryte, vaikas pas ja nenoriaii eina. tai norim pasiziuret, ar cia musu mazylio problemele, ar visgi aukle mums isejus pasikeicia.

gal kas naudojotes kameromis savo aukles patikrinimui, zinot, kur gaut, kiek kainuoja ir pan. buciau labai dekinga.

p.s. labai prasyciau konkreciu komentaru "is patirties", nes, kaip suprantat, dalykas isties subtilus ir nelengvas.

dekui visoms supratusioms ir reagavusioms 4u.gif
Atsakyti
Sykį dėl tų pačių rūpestėlių skambinau savo saugos tarnybai, kad įrengtų kameras namuose. Dviejų kambarių butui prieš trejus metus būtų kainavę apie 2000 Lt - tiek būtų kainavęs dviejų kamerų pajungimas.

Bet aš neįsirengiau tų stebėjimo kamerų. Atleidau auklę - ir tiek.

Čia tikrai ne jūsų vaiko problema. Čia vienareikšmiškai tik auklės problema. Turėjau namie jau dešimt auklių - galiu labai drąsiai ir atsakingai taip teigti.

Pagalvok, kaip elgsies, peržiūrėjusi įrašus ir pamačiusi, jog auklė blogai elgiasi su vaiku? Išmesi ją. Paduosi į teismą? Dirba tai tikriausiai auklė nelegaliai? Tai dar, žiūrėk, teks sumokėti baudą už nelegalų įdarbinimą ir asmens stebėjimą be jo sutikimo. Bus daug aiškinimosi, daug konfliktų, o rezultatas - tas pats.
Atsakyti
nesutinku, kad ,,stebiu asmeni be jo sutikimo".As ,,stebeciau'' savo namus ir savo kudiki, Tam niekieno sutikimo nereikia.

O gera aukle susirasti turbut praradau vilti. Kolkas man pasitaike tik ,,moterys, priziurincios vaika". Ir man, taip pat kaip pirmajai pasnekovei, kyla itarimu, kodel vaikas, paliekamas verkia ..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinė @ 2006 12 14, 19:29)
Ir man, taip pat kaip pirmajai pasnekovei, kyla itarimu, kodel vaikas, paliekamas verkia ..... g.gif

Todėl, kad vaikui skirtis su mama visada labai sunku!!!!!
Atsakyti
Verkia, be abejo, todėl, kad graudu skirtis su mama. Bet pažiūrėkite į vaiko akis - ir suprasite, jog yra KAŽKAS DAUGIAU. Kai auklė būna nemiela vaikui, viskas būna pasakyta akyse, vaikui nereikia nieko nei sakyt (jeigu jis jau, žinoma, moka pasakot).
Atsakyti
na gal patikslinsiu, kad vaiko pirmine reakcija pamacius aukle buna nekokia. veliau jau aukle nusnekina ir vaikutis lieka be asaru. tikrai nepalikciau raudancio vaiko. tai vat ir subtilus tas klausimas, kaip ten yra. pritariu, kad vaikui nesinori skirtis su mama. bet ir aukles nepuolu kaltinti. as ir pati visa diena nesoku ir nedainuoju su vaiku. siaip idomu, kaip ten viskas vyksta likus be liudininku.

ka daryciau pamacius? nieko. keisciau aukle, o sita irasyciau i juoduju aukliu sarasa.
na gal priklausytu, aisku, ka pamatyciau. jei tik abejinguma vaikui ir teliko spoksojima, tai viena, o jei saukima, musima ar panasiai, tada butu matyti. bus problema, bus ir sprendimas.

negi niekas taip ir nepatikrinot savo aukliu? as juk ne is saugumo, man tikrai labai idomu, kaip tai padaret, nes kiek ieskojau, tai nieko nerandu, kas galetu padet tokiu klausimu.

patarkit, a 4u.gif
Atsakyti
Jei neklystu prieš du mėn. Computer Build žurnale buvo rašoma kaip stebėti savo namus iš toli.tai galima pasinaudoti ir stebėjimui auklės turbūt... įdėjimų reikia nedaug, bet yra vienas bet..naudojama kompiuterinė kamera ir spec. programa,kuri ir buvo tame žurnalo CD. išeinant iš namų, sakykim reikia pajungti kompiuterį ir tą programą, ir kamera rodo to kambario vaizdą, kuriame yra kompas, o tu turi prisijungti iš kito kompiuterio, kad matytum. nežinau kiek taiu veikia, bet jei dėjo į žurnalą, turėtų būti patikrinta. tik matosi, kai kamera įjungta, tai gali suprasti. nebent paskayti, kad įrašinėjama kokia programa ir negalima jungti kompo ar pan. bet tai čia kaip pasakius, žioplai tik taip galima paaiškinti... unsure.gif
o šiaip, pakeisk auklę, pažiūrėsi,kaip su kita elgiasi. arba kokių kaimynų gal gali paprašyti,kad nelauktai ateitų ar prie durų pasiklausytų, ar neveikia vaikas.
pvz. asmeniškai aš, jei sužinočiau,akd mane stebėjo, taip nepalikčiau visko, nes kaip bebūtų, tai yra asmeninių teisių pažeidimas. ir dar gali daugiau poridaryti problemų.
dirbau aukle ne vieną kartą, ir lietuvoje, ir užsienyje, su tuom susidurti neteko, šeimininkė tikrino paprasčiau,tieisog išėjus iš namų, satiga po kelių min. vėl sugrįždavo kaž-ko, atceit pasiimti, tik paskaiu man daėjo, kad ji tikrindavo... bet kadangi aš ten buvau su vaikais būti, o ne kaž-ko pagaudinėti, tai po kelių kartų įsitikino, kad viskas yra kaip ir tikėjos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2006 12 15, 10:23)
Todėl, kad vaikui skirtis su mama visada labai sunku!!!!!

Pilnai sutinku,kad vaikui visada yra trauma skirtis su mama,net ir tuo atveju jei aukle buna gera ir linksmai leidzia laika su vaikuciu.Paprasciausiai vieni vaikai buna jautresni,o kiti atsparesni tokiem issikyrimams
Atsakyti
Sveikos,

gal kas parekomenduotų, kur būtų galima išsinuomoti slaptą kamerą Klaipėdoje? iš tikrųjų užtektų vienai dienai....
Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
nereikia jokiu slaptu kameru , jei turite paprasta kamera jei ne pasiskolinkit is draugu ijunkite su pilnai pakrauta baterija ir padekite toj vietoj kur matasi mazdaug visas kambarys to patikek uzteks( aisku uzmaskuoti reiktu) , mes taip katina uzklupome sbitkus darant ;] oi prisijuokem ka ji vienas isdarineja , is tos slaptos kameros tokia tik ir nauda kad ji maza bet velniavos daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2007 01 12, 10:37)
Sveikos,
gal kas parekomenduotų, kur būtų galima išsinuomoti slaptą kamerą Klaipėdoje? iš tikrųjų užtektų vienai dienai....
Būsiu dėkinga  4u.gif

Pasidomėkite tose firmose, kur signalizacijomis prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai noreciau suzinoti Jusu nuomone mirksiukas.gif

Situacija tokia: musu namuose irengta stebejimo sistema, jos deka budami darbe, kelioneje galime bet kada interneto pagalba zvalgytis po savo namus... mums tai labai patogu, ypac kai vaikai palikti vieni namuose (ne mazieji ax.gif, cia paaugliukus kai paliekam), ar vienus namus paliekam savaitei - kitai... visada gali "uzmest aki" ar kas neatsitiko ax.gif
Turesim maziams ateinancia aukle... kaip manote, ar reikia ja informuoti, kad mes visada galim matyti ir girdeti ka ji ir musu vaikai veikia ax.gif Ar del to deretu moketi jai didesni atlyginima (cia mums vieni pazystami patare, nors man tai atrodo nesamone)?
Ir, gal kas zinot, ar savo namuose "stebedami" ne musu seimos nari, pazeidziame kokius nors istatymus? Buna, kad irasinejam "vaizdelius", taciau niekam niekada jie nedemonstruojami... ax.gif
Atsakyti