Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

Laba diena, kas man galetu patarti, kur uzsisakyti galima butu virtuves baldus 5 kv.virtuvei? Senos statybos name, jos tokios mazos doh.gif Kiek apsieitu pinigeliu? Gal kas nesenei dare remonta ir galetu mane apsviesti toje srityje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 10 09, 11:35)
bet isivaizduoju kiek tai kainuos  verysad.gif

Tavo nubraižytas ir lietučio skiriasi kaip diena ir naktis thumbup.gif Mano manymu, dėl lietučio išplanavimo verta paaukoti daugiau pinigų ir turėti gražią ir patogią virtuvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2007 10 09, 10:56)
Tavo nubraižytas ir lietučio skiriasi kaip diena ir naktis  thumbup.gif  Mano manymu, dėl lietučio išplanavimo verta paaukoti daugiau pinigų ir turėti gražią ir patogią virtuvę  4u.gif

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 10 09, 10:35)
SUPERRRRR  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
bet isivaizduoju kiek tai kainuos  verysad.gif

nieko labai ypatingo, beje, kadangi padaugejo pasidejimo apacioje, gali imti maziau spinteliu virsuje, ir mirkobanges gali nedaryti aukstai, o arba spintoje arba ant stalvirsio, as jauciu pasitenkinciau viena pakabinama spintele salia lango indams jei tau to reikia, o prie gartraukio arba nieko arba siauras spinteles prieskoniams 4u.gif
nu cia dar yra peno fantazijai, tik pats principas sitas gerokai geresnis smile.gif
Atsakyti
Tai aisku, kad gali aukoti dabar virsutines spinteles ir indus laikyti talpiuose stalciuose, kruopas dideleje spintoje, o prieskoniams pasidaryti dailia lentynele nuo lango, kur darbastalis. Is tiesu as tai tau pavydziu tokios dideles virtuves su tiek daug langu. Ir nepagailek virtuvej, nes gailesies veliau, kai ji nebus funkcionali. Geriau be minksto kampo ar patogaus stalo, ir miegot galima tik ant ciuzinio, bet virtuvei ir voniai - didziausias sumas.
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2007 10 08, 14:49)
sveikos niekaip nesuderinu su matavimais virtuvės reiks nuvažiuoti prie namuko išsimatuoti tiksliau
o šeip
user posted image

sukeičiau šaldytuvą su spinta bet man kabinamų spintelių trūksta gal patarsit

Man tavo viruve patinka, tik manau pasikeisi dureliu rankeneles i kita puse (tos didziosios), nes lyg nepatogu, o jeigu visa tavo virtuvine iranga tilps apatinese spintutese, tai gal virsaus neuzkrauk spintutemis, geriau koki dekoro elementa sugalvok (paveiksliukas, foto ar pan.)
Atsakyti
QUOTE(Herra @ 2007 10 09, 11:45)
Laba diena, kas man galetu patarti, kur uzsisakyti galima butu virtuves baldus 5 kv.virtuvei? Senos statybos name, jos tokios mazos doh.gif  Kiek apsieitu pinigeliu? Gal kas nesenei dare remonta ir galetu mane apsviesti toje srityje?  mirksiukas.gif

Mes darėm 2004 tokiai virtuvei baldus, mokėjom 1200lt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 10 09, 22:23)
Mes darėm 2004 tokiai virtuvei baldus, mokėjom 1200lt.

na, dabar kainos tai jau tikrai pakilę doh.gif
vyras gamina baldus, tai galiu paklaust kiek kainuotų mirksiukas.gif nors turbūt be projekto tai sunku pasakyt g.gif
Atsakyti
kaip faina, kai jusu virtuves tokios dyyydeles, tai galima visko prigalvoti. o pas mane 5 kvadratai ir neisivaizduoju, kaip ta virtuve isplanuot. kaip besudeliociau baldus, atrodo uzgriozdinta. gal kas turit paveiksliuku mazom virtuvytem?
Atsakyti
QUOTE(orlando @ 2007 10 10, 08:04)
kaip faina, kai jusu virtuves tokios dyyydeles, tai galima visko prigalvoti. o pas mane 5 kvadratai ir neisivaizduoju, kaip ta virtuve isplanuot. kaip besudeliociau baldus, atrodo uzgriozdinta. gal kas turit paveiksliuku mazom virtuvytem?

keletas pavyzdėlių taip pat kaip galima išnaudoti erdvę:
user posted image
Ištraukiamas stalas virtuvėje, pavyzdys kaip galima taupiai išnaudoti virtuvės erdvę
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 10, 07:32)
keletas pavyzdėlių taip pat kaip galima išnaudoti erdvę:

Pas mus bus kazkas panasaus i pirma virtuve, bet pas mus ne 5 kv m metrai, o 6,8, tai tie keli kvadratai daug ka keicia. Vakar kai tik MB uzklausiau kada gi pagaliau bus ta mano virtuve blush2.gif Tai sake "jau greitai, jau greitai," Greiciau negu per menesei, tai gal po poros svaityeliu jau turesiu rolleyes.gif va tada nufotkinsiu ir idesiu, nes tokioj nedidelej erdvej ne daug ka ismastysi, bet atrodo sugalvojom optimalaiusia varianta blush2.gif

Ir dar ant tu istraukiamu keduciu bijociau sestis biggrin.gif Bet pati ideja tai faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumba: 10 spalio 2007 - 09:03
QUOTE(agnesa @ 2007 10 08, 14:49)
sveikos niekaip nesuderinu su matavimais virtuvės reiks nuvažiuoti prie namuko išsimatuoti tiksliau

Agnesa, domintų tavo virtuvės išmatavai. Atsiverčiau tavo virtuvės planelį ir nustebau - labai panašią virtuvę sau esu susigalvojusi. Tik pas mus bus lango palangė kartu su darbastaliu, kriauklė labiau per lango vidurį. Kaitlentė ir gartraukis arčiau tos spintos, tad už jo galvoju porą pakabinamų spintelių. Viskas dar tik mano vaizduotėje ax.gif
Atsakyti