apie 50-60cm nuo stalviršio spintelės kabinamos,nes gartraukis apytiksliai 60-70cm,priklausomai nuo to kokia viryklė,ar dujinė ar elektrinė
O mums meistrai pasakė, kad išklijuos, kai atveš baldus.Irgi variantas
.Bet aš plytelių nebenoriu, norėjau, kad kaip stalviršis tokia ir siena būtų, o vat dabar išgąsdino čia kažkuri, kad pas ją pūslelės atsirado
Dabar dėl stiklo mąstysiu, reiks ankstesnes temas atsikasti, mačiau jau aptarinėjo tą reikalą

QUOTE(DKiaulakis @ 2007 10 09, 12:42)
Neblogas pasiūlymas, "nemokamas" projektavimas Vilniuje

"Vilniaus mieste matavimas ir baldo projektavimas yra nemokamas, o už miesto ribų (atvykimas visoje Lietuvoje) nuo 100 iki 200 Lt.
Pavyzdžiui: Virtuvinis komplektas Vilniuje kainuotų 5000 Lt, vadinasi konsultanto darbas nemokamas, o pasiūlymo kaina lieka tokia pati.
Pavyzdžiui: Toks pat virtuvinis komplektas konsultantui atvykus pas klientą į Baisogalą (Radviliškio raj.) kainuotų 4900 Lt ir papildomai iškarto sumokami 100 Lt už konsultanto atvykimą.
Trumpai tariant užsisakius baldus, konsultanto laikas ir atvykimas yra nemokamas visiems."
Aciu visoms uz patarimus
As taip ir numaciau - 60 cm tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu, tik kazkaip kai spinteliu dar nera, tai gan zemai atrodo
Ir tas apatiniu spinteliu aukstis 90 cm kazkaip zemai atrodo

Sveikos merginos
Norjeau pakalsuti, ka manote apie tokius vertikalius stalcius, kur tokie su strypeliu, ale ranskluosteliui pasikabinti. tokie mazdaug per spridni plocio. na panasus buna tokie salia orkaites, aliejui, padazamas susitatyti,ir tokiu pat ismatavimu tiem ranksluosteliams. ar verta ji deti??
Norjeau pakalsuti, ka manote apie tokius vertikalius stalcius, kur tokie su strypeliu, ale ranskluosteliui pasikabinti. tokie mazdaug per spridni plocio. na panasus buna tokie salia orkaites, aliejui, padazamas susitatyti,ir tokiu pat ismatavimu tiem ranksluosteliams. ar verta ji deti??
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 10 12, 07:53)
Aciu visoms uz patarimus
As taip ir numaciau - 60 cm tarpa tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu, tik kazkaip kai spinteliu dar nera, tai gan zemai atrodo

nežinau

patarkit kas nors iš savo patirties

Jei daugiau nėr ką dėt, gali dėt rankšluostinę. pas mane tik 1 kargas tilpo, tai dėjau jį.. o rankšluosčiams kabinti, man gaila vietos..
QUOTE(vadulka @ 2007 10 12, 08:52)
Sveikos merginos
Manau vieningos nuomonės negausi...vienoms jų reikia, kitoms nea

Virtuvių temoje nemažai apie tai diskutuota, nepatingėk paskaityti

Gal rasi minčių, kurios tau padės apsispręsti

QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 10 12, 07:53)
Aciu visoms uz patarimus

Mes tai isidejom, man ir grazu ir patogu...
Sveikutės,
Norėčiau paklausti, o kokios virtuvių spalvos dabar yra madingos ? Suprantu, kad madingos tos , kurios tinka ir dera, bet visgi, ...
Norėčiau paklausti, o kokios virtuvių spalvos dabar yra madingos ? Suprantu, kad madingos tos , kurios tinka ir dera, bet visgi, ...
Na va, katik kalbejau su virtuves baldu projektuotojais. Tai sake, kad idealiausias variantas, kai plyteles prasideda lygiai su apatiniu spinteliu virsum ir baigiasi lygiai su virsutiniu spinteliu apacia, tada nelieka tarpo tarp spinteliu ir sienos. Ir vel susimasciau, nes pagal mano plyteliu matmenis taip nelabai iseina, nebent jas klijuot horizontaliai...
Gal taip ir reiks daryt, nors kiti sako, kad negrazu taip
Bet as galvoju, kad gal ir nieko visai, nes virsutines spinteles noriu daryt horizontalias. Kaip jums atrodo?

man grazu horizontaliai plyteles, anoj temoj 26psl buvo mano virtuve, ten taip ir sudetos plyteles, jei noresi, pasiziurek, gal bus lengviau isivaizduoti. beja, ir vonia taip sudejom, vizualiai didina patalpa.
del ranksluostiniu- man grazu, bet visiskai nesigailiu, kad jos nedariau, nes man nepatogu
del ranksluostiniu- man grazu, bet visiskai nesigailiu, kad jos nedariau, nes man nepatogu