Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Almuka @ 2007 10 12, 10:21)
man grazu horizontaliai plyteles, anoj temoj 26psl buvo mano virtuve, ten taip ir sudetos plyteles, jei noresi, pasiziurek, gal bus lengviau isivaizduoti. beja, ir vonia taip sudejom, vizualiai didina patalpa.
del ranksluostiniu- man grazu, bet visiskai nesigailiu, kad jos nedariau, nes man nepatogu wink.gif

Aga, grazios tavo plyteles, mano skonio bigsmile.gif Tik pas mane jos siauresnes - 20X33.33, tai horizontaliai tarp spinteliu butu 3 eiles g.gif
Nors as lygiai tokias pat kaip mano plyteles maciau isklijuotas horizontaliai vonioj, tai man visai patiko, tik del virtuves vistiek abejoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 12 spalio 2007 - 09:32
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 10 12, 07:58)
drinks_cheers.gif man irgi kažkaip žemai atrodo tas (90 cm) apatinių spintelių aukštis
nežinau  g.gif  gal įmanoma daryti aukštesnį, bet tik kaip tada su buitine technika juk jų aukštis standartinis  ax.gif o gal daryti 90 cm + kojelės 10 cm  g.gif
patarkit kas nors iš savo patirties  4u.gif

Panos, pas mane siuo metu virtuvinio spinteles 87 cm aukscio - idealu (mano ugis 172), ir sita darysiu 87, nes 91 man peraukstas. Cia kol nestovi taip atrodo arba jus labai dideles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 10 12, 11:04)
Panos, pas mane siuo metu virtuvinio spinteles 87 cm aukscio - idealu (mano ugis 172), ir sita darysiu 87, nes 91 man peraukstas. Cia kol nestovi taip atrodo arba jus labai dideles smile.gif

Nu nelabai - kazkur 174 smile.gif Tai jo, as irgi taip manau, kad taip atrodo kol nera paciu spinteliu. Nes dabar namie 86, tai gal ir galetu but siek tiek aukstesnes , nors kai pripratus, tai visai gerai biggrin.gif , bet darysiu 90 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 10 12, 11:04)

na nemaži mes ax.gif pas mane dabar 90 ir man lyg žemoka, norėčiau aukštesnio (mano ūgis 180, o vyras dar 15 cm aukštesnis) mirksiukas.gif todėl ir galvoju ką čia padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 10 12, 10:34)
na nemaži mes  ax.gif  pas mane dabar 90 ir man lyg žemoka, norėčiau aukštesnio (mano ūgis 180, o vyras dar 15 cm aukštesnis)  mirksiukas.gif todėl ir galvoju ką čia padarius  g.gif

mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 08, 14:07)
Naujai temelei keletas nuotraukėlių:
user posted image
user posted image
user posted image

O čia programėlė kuri padės susiprojektuoti virtuvę:
Kitchen SmartDraw
Ikea kitchen planner
ALNO Kitchen Planner
http://www.kitchenplanneronline.com/ Online galima pasiprojektuoti

o kuri is siu programeliu paprasciausiai veikianti ir geriasia smile.gif noriu parsisiusti tik nezinau kuria geriausia blush2.gif
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 12, 12:46)
o kuri is siu programeliu paprasciausiai veikianti ir geriasia smile.gif noriu parsisiusti tik nezinau kuria geriausia  blush2.gif
is anksto dekoju  4u.gif

ash ir IKEA ir ALNO bandzhiau tai man labiau patiko Alno, ir paprastesne pasirode ir vizualizacija geresne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 10 12, 12:57)
ash ir IKEA ir ALNO bandzhiau tai man labiau patiko Alno, ir paprastesne pasirode ir vizualizacija geresne  rolleyes.gif
oi as tada reiskiasi visai bum bum sad.gif parsisiunciau ALNO tai tik isplanavima sienu issideliojau ir viskas. Tiesiog nesuprantu kaip padeti viena ar kita spintele i viena arktia vieta... sad.gif Gal kazkur yra paaiskinimai, kaip programele veikia?
nes kol kas tai pas mane viskas taip atrodo blush2.gif
user posted image
nesuprantu pacio programos veikimo principo. Kaip uzdeti langa kai pasirenti ji desiniajame kampe nurodytais matmenimis. Spaudau viska, ir niekas nesidaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 12 spalio 2007 - 12:15
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 12, 13:05)
oi as tada reiskiasi visai bum bum sad.gif parsisiunciau ALNO tai tik isplanavima sienu issideliojau ir viskas. Tiesiog nesuprantu kaip padeti viena ar kita spintele i viena arktia vieta...  sad.gif Gal kazkur yra paaiskinimai, kaip programele veikia?

Gali pradžiai pasižiūrėti mano paaiškinimus, kuriuos rašiau prieš keletą mėnesių: Pati pradžia su ALNO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 12 spalio 2007 - 12:52
QUOTE(Saja @ 2007 10 12, 13:50)
Gali pradžiai pasižiūrėti mano paaiškinimus, kuriuos rašiau prieš keletą mėnesių: Pati pradžia su ALNO

DIDELIS ACIU lekiu ziureti 4u.gif

p.s. Labai aciu dar karta, ir noriu papildomai paklausti, kur rasti orkaites ir kaitlentes toj programoj nes nu jau atrodo viska perziurejau.... g.gif Radau kriaukles ir kita inventoriu, o va kaitlenciu ne.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 12 spalio 2007 - 13:34
QUOTE(Verseckiukai)
Dekui Dekui  o gamino Edmintos baldai...

O kaip tu suradai tą firmą? Aš daviau Google užklausą, tai surado vienintelę nuorodą, ir ten tik adresas, nėra nei telefono, nei el. pašto doh.gif. Gal gali pasakyti telefoną ax.gif. O savo virtuvės nuotraukų dar neturi?
Atsakyti
Stai pagaliau ir mes atsikeleme i savo naujaji busta ir pasidemonstruosiu savo ilgai kurta virtuve:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti