Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

QUOTE(Kate @ 2008 05 02, 14:41)
as atvirksciai girdejau, kai ikerpa tai susiuva tiesiai, o plysus kreive buva ir gilyn ir ivairiom kryptimis, tai sunkiau susiut nebent mazi iplysimai....Lietuvoj man dare tokias proceduras kad greiciau gytu, dezinfekcija del bakteriju, o cia nieko nedaro...reiks paciai prisiziuret kazkaip...
jo geriau galvoti apie busima leliu thumbup.gif

Nu matai as eilini karta bobuciu prisiklausius doh.gif

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 02, 21:28)
na iki mergaites,lekiu SB sildyti vakarienes,nes jau tuoj turi grizti is darbo,o poto miegucio.ryt jau cia neprisesiu pabendauti,nes varysim su SB i foto studija iamzinti pilvuko o poto lakstysim po pardes ir viska iki galo dapirksim lelei ko dar neturim ax.gif  zodziu laukia linksma diena  yahoo.gif o jums gero sestadienio mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis kur daraisi fotosesija ir kiek ji kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 04 28, 20:28)
Sveikutės mergaitės, štai mes jau ir namie, praėjo viskas neblogai, jaučiuosi gana gerai, sūneliui taip pat viskas gerai.Tik vat laukiu, kada pienukas atsiras, mažiukas visus spenelius man nugraužė,kankinames nes vis dar priešpienis bėga, o zuikučiui jo neužtenka, tai daviau mišinėlio, bet tikiuosi rytoj jau turėsiu pienuko, tada ir atsigausim  thumbup.gif .Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu, kaip viskas buvo. mirksiukas.gif

Sveika,nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif clap.gif clap_1.gif .Kaip jums jau faina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2008 05 03, 01:13)
Nu matai as eilini karta bobuciu prisiklausius  doh.gif
Jei ne paslaptis kur daraisi fotosesija ir kiek ji kainuoja?  blush2.gif

sveikos 4u.gif deja,einu i fotosesija treciadieni,sestadieni neisejo.siaip mes buvom suplanave eiti ten i tokia viena fotostudija (pavadinimo tikrai nepamenu) ir ten fotkintis,mums ju darbai patiko,bet visdelto dar treciadieni bandysim centre kurnors tartis.kainos labai yvairios.maza nuotrauka 7-10eu,didesne 21eu,o dideles yvairiu stiliu net iki 200eu.tai mes norim su vyru paziureti uz kiek centre fotkina.kai jau turesiu nuotraukytes pasistenksiu kurnors imesti,galesit pasmalsauti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes,visas sveikinu su mamyciu diena,pernai kaip tik sia diena pagimdziau suneli drinks_cheers.gif thumbup.gif
del maitinimo galiu patarti,kad tik neduotumet mazyliam gerti is buteliuko,vien is kruties,mano kai pabande is buteliuko kruties nebeime,man gavosi uzdegimas ir pienukas dingo,mazylis mano piena gere tik dvi savaites bash.gif nono.gif
o pienuko turejau labai daug,na tikiuosi jum geriau pavyks,dar karta visas su mamyciu diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 05 04, 19:59)
sveikos esamos ir busimos mamytes,visas sveikinu su mamyciu diena,pernai kaip tik sia diena pagimdziau suneli drinks_cheers.gif  thumbup.gif
del maitinimo galiu patarti,kad tik neduotumet mazyliam gerti is buteliuko,vien is kruties,mano kai pabande is buteliuko kruties nebeime,man gavosi uzdegimas ir pienukas dingo,mazylis mano piena gere tik dvi savaites bash.gif  nono.gif
o pienuko turejau labai daug,na tikiuosi jum geriau pavyks,dar karta visas su mamyciu diena lotuliukas.gif

niu va kaip miela,sunelis pats nusprende ateiti ir pasveikinti savo mamyte 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes..sveikinimai su mamyciu diena smile.gif 4u.gif
vat katvirtadieni buvau pas daktara(ligononej)tai visa ta laika as galvojau,kad gimdysiu geguzes 20d,bet jis pasake kad 28d,net nei skano nedare ir nei is ko paime ir pasake..ka as zinau,kada dabar man laukti to leliuko unsure.gif lietuvoje sake kad nuo 25 iki 29,o cia sake visa laika,kad 20,tik va dabar dar ta 28 is kazkur isdygo... doh.gif ziuresim ka sakys mano GP nes va sia savaite varysiu pas ji o po to dar kita savate i ligonine vel.. smile.gif ziuriu daug pajudejot,kol manes nebuvo...(aj beto nueinu i ligonine,maniau bus mano verteja atejus,nes zadejo ateit paverst man,paskambinu,sako siandien pagimdziau,tai teko paciai verstis,,tai nes daktaras kuris juodaodis lietuviskai pradejo kalbet sako'''lietuviskai kalbi''''angliskai ne''?taip ir susikalbejom) lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
bliutaite tai gal jis paskaiciavo pagal tavo dienas gimima(na pagal paskutines menesines),arba is anksciau darytu skanu nestukes knygoj kanors uzmate.o galu gale ,kada pasirinks vaikutis tada ateis,svarbu sveikas butu mirksiukas.gif 4u.gif na ziuriu ne viena pabires nestuke geguzes pabaigoj clap.gif man termina nustate geguzes26-birzelio2d.kai pagalvoju kiek jau nedaug liko iki susitikimo su leliumi nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai zinoma..buna visokiu atveju,kad net menesiu anksciau pagimdo,,,va mano klasioke net dviem anksciau smile.gif svarbu leliai sveiki..o mums dabar jau reikia laukti,bet kada gali uzsinoret apsizvalgyt kitur biggrin.gif tik vat siek tiek nepatinka man,kad viena karta nueini vienas daktaras buna,kita karta nueini jau kitas,galetu buti vienas grynai kuris jau mane ziuri ir viskas g.gif bet ka darysi.. smile.gif o siandien koks oras thumbup.gif tik niekur eiti nesinori,kazkaip sunku jau man daros vis..pastoviu ilgiau tai nugara mausti pradeda kad nezinau nei kur detis,tai namie pasitvarkau,paguliu,,i miesta eiti nesiryztu smile.gif doh.gif
Atsakyti
na as tai irgi kai gulejau dvi dienas rotundoj tai mane ateidavo apziureti vis kitas daktaras,tai per dvi dienas net trys skirtingi daktarai buvo:du negrai ir moteris ruse.net nesusigaudziau kas vyksta doh.gif o orelis tai fantastiskas,bet as irgi jauciu niekur neisiu ax.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif siandien labai grazi diena vel..vyras zvejot vaziuos tai tikriausiai kartu vaziuosiu..ir nusivarysiu nuo koju nieko nedarydama biggrin.gif sia savaite pas GP reiks vaziuot,tik nezinau kada mano MB bus off'as biggrin.gif
Atsakyti
as kai laukiausi irgi vaziuodavau su vyru zvejot thumbup.gif gerai mazyliui grynas oras ax.gif isvis kai laukiaus buvau labai uzsiemus,aktyviste,nu bet ir vaikas dabar nenusedi vietoj,duodasi malasi,tikras vijurkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as cia visai naujoke,norejau paklaust apie child benefit forma,kur ja pasiimt ir kas ten per forma nes as tik uzpildziau maternity benefit,apie ta nieko nezinau,gal kas zinot ka?
Atsakyti