http://www.welfare.ie/forms/cb1.pdf
cia forma
sveikos mamytes ir
,kokie silti orai prasidejo,kad namie neimanoma issedeti nors ir vaikscioti nera lengva su pilvinuku
taip laukiu savo leliaus kada galesiu ji veziotis po parkelius ir lepintis saulute
ka jus mergaites nuveiket per sias dieneles? as vakar buvau fotosesijoj pagaliau,iamzinom savo stebuklelio namuka ir lauksim nuotrauku

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 08, 13:50)
sveikos mamytes ir
,kokie silti orai prasidejo,kad namie neimanoma issedeti nors ir vaikscioti nera lengva su pilvinuku
taip laukiu savo leliaus kada galesiu ji veziotis po parkelius ir lepintis saulute
ka jus mergaites nuveiket per sias dieneles? as vakar buvau fotosesijoj pagaliau,iamzinom savo stebuklelio namuka ir lauksim nuotrauku 

Kaip fainai Deimenaaa, papasakok daugiau apie sesija

QUOTE(Kate @ 2008 05 08, 21:08)
kadangi MB irgi megejas papozuoti tai prisidarem nemazai fotkiu

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 08, 19:21)
kadangi MB irgi megejas papozuoti tai prisidarem nemazai fotkiu
tiek rodemes pries objektyva,kad pamirsom jog uz viska moketi reikes
fotkinomes ir erotiniam stiliuj....
zodziu belieka laukti rezultatu,kurie deja negreit bus,jau gal ir pagimdzius busiu 

Kaip faina

aciu uz forma

kadangi mes ieskojom kur bent kazkiek padoresnes butu kainos tai ejom i Debenhouse kur yra centre ir ten radom fotostudija.kad labai mandra fotostudija butu tai nepasakyciau,bet fotografe suprato ko mes norime ,kainos dar palyginus padorios tai mums tiko.o kiek tiksliai mokesime dar negaliu pasakyti,priklausys kiek ir kokias fotkes imsime.mes daremes du kadrus su rubais,paskui gal 4 erotines
paskui du kadrus as viena irgi erotines,MB dar dvi atskirai pasidare,ir dar lygtais dvi ar tris padare grynai tik pilvuko fotkes o mes uzdeje savo rankas ant jo,bet veidu nesimatys,t.y.tik pilvuko didumas
tai fotografe sake jei imsime visas ir visu dydziu mums kainuos apie 350 eu.o yra trys dydziai isviso.na tikiuosi aiskiai isdesciau.ir cia dar su nuolaida bus kaina.

niu mergaites......kodel sita temuke tokia liudna? visai beveik nera bendraujanciu,o as jau maniau kad radau bendraminciu temele....norejau sita temele uzbaigus pasiulyti atidaryti musu nauja grazia spalvota temuke,bet nera su kuo ne pasilabinti

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 09, 23:06)
niu mergaites......kodel sita temuke tokia liudna? visai beveik nera bendraujanciu,o as jau maniau kad radau bendraminciu temele....norejau sita temele uzbaigus pasiulyti atidaryti musu nauja grazia spalvota temuke,bet nera su kuo ne pasilabinti 

VISKAS GERAI

labanakt
labas rytas merginos
kaip jums orelis
atejo savitgalis ir .... lyt pradejo
na siandien manau bus tikrai daug bendraujanciu 
Papildyta:
norejau paklausti ar jau visos susitvarket dekretines?
as tai dar ne
nors man jau 32 savaites

Papildyta:

QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 10, 11:30)
as tai dar ne
nors man jau 32 savaites 

tai jau reik pasiskubint nes jie ten turi kazkoki termina iki kurio turi nusiusti forma uzpildzius. ten ir darbdavys turi pasirasyti ir daktaras, geriau neveluot nes jie ilgai tuos pareiskimus tvarko....

as tai buvau isiuntus ta visa forma kur darbdavys uzpilde, daktaras isiunciau ir atejo laiskas atgal kad jiems reikia originalo santuokos liudijimo, gimimo liudijimo ir yrodymu kokiu nors kad teisetai pavarde pasikeitus esu nu tai kol lt isverte visus liudijimus i anglu kalba uzeme laiko tai vakar gavau siuntini su dokumentais is lt tai pirmadieni jau siusiu