Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

mimuliuke,o kodel tau taip velai i rotunda?as pirma karta vaziavau kai buvo 12savaiciu,tada ir dare pirma scana,tau jau antras priklausytu,juk kovo menesi jau bus daug laiko,man per pirma susitikima ir pasiule domino grupe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azuolaite: 18 vasario 2008 - 15:50
man tai didziausia problema iskilo... blink.gif man jau 27 sawaite,esu uzsiregistrawus lietuwoje pas gydytoja,jis leido skristi i airija ir sio menesio pabaigoj gryzti,nes man dar tik kraujo ir slapimo tyrimus yra tedare,echo buw per anksti,dabar zadu skristi i lietuwa taciau pagalwojau,kad gal noriu gimdyti cia..nuo ko man dabar reiktu pradeti?uzsiregistruoti pas gydytoja?anglu moku wos wos verysad.gif taciau nebenoriu gimdyt lietuwoj,nes pagimdzius dar tureciau ilgai buti lietuwoje be sawo waiko tewo,nes skiepai kas menesi,o kas menesi nepriskraidysi su mazu waiku..ar jus cia gimdydamos gawot pinigu? blush2.gif patarkit prasau..
Atsakyti
azuolaite, nu man taip isejo as skana esu dariusi ne viena karta tik ne ligonineje o privaciai lenku klinikoje.O taip velai isejo eiti pirma karta i ligonine todel kad kai GP dave man laiska kur jame mano daktaras praso rotundos ligonines kad priimtu mane ir jis pasake kai nueisi i ligonine su siuo laisku jie priims mane, nu tad as nusprendziau nebegti is kart i ligonine nes buvau jau po daktaro ir skana neseniai pasidariusi tai nuejau po poros savaiciu, tai kai nuejau jie tik paeme mano laiska ir sake per dvi savites atsius man data kada reikai ateiti, nu jie ir atsiunte tik priemimas parasytas buvo uz 3 men na kovo 12 smile.gif na stai visa ilga istorija doh.gif blush2.gif bet as nelabai pergyvenu kad dar nebuvau rotundoje nes reguliariai lankausi pas GP, tyrimai labai geri, ir skana buvau pora kartu dariusi 4u.gif tai dabar jauciuos gerai nestuke.gif ir laukiu kovo 12 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 24, 13:21)
man tai didziausia problema iskilo... blink.gif man jau 27 sawaite,esu uzsiregistrawus lietuwoje pas gydytoja,jis leido skristi i airija ir sio menesio pabaigoj gryzti,nes man dar tik kraujo ir slapimo tyrimus yra tedare,echo buw per anksti,dabar zadu skristi i lietuwa taciau pagalwojau,kad gal noriu gimdyti cia..nuo ko man dabar reiktu pradeti?uzsiregistruoti pas gydytoja?anglu moku wos wos verysad.gif taciau nebenoriu gimdyt lietuwoj,nes pagimdzius dar tureciau ilgai buti lietuwoje be sawo waiko tewo,nes skiepai kas menesi,o kas menesi nepriskraidysi su mazu waiku..ar jus cia gimdydamos gawot pinigu? blush2.gif patarkit prasau..

labas smile.gif tai pirmiausia turi susirasti seimos gydytoja,o jis tada issius laiska i ligonine ir tada jau suzinosi kada reiks ten vaziuoti,o tu dirbi airijoje?ar tik sveciuose buni?
mimuliuke tai tau jau greit i rotunda,ar zinai ka turesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 24, 15:21)

as kai pagimdziau airijoje,buvau dirbus bet nelegaliai t.y. nemokejau mokesciu bet po gimdymo susitvarkiau dokumentus ir vistiek gaudavau uz vaikiuka po 160euru i menesi ir dar 1000 euru i metus(kas tris menesius po 250 euru) tad gali nebijot ir tu gautum tik svarbiausia kad turetum PPS numeri. smile.gif
Atsakyti
man ta pati aiskino mano drauge kuri cia gimde,kuri moka gerai angliskai ir kuri man pades wiska susitwarkyti..cia daug geriau,net vizitai kiek ji man sake nesciosioms cia nemokami thumbup.gif o as lietuvoj mokedavau uz vizita po 20 lt,esu dirbusi puse metu cia nelegaliai,pps numeri pasidariau,siandien,tai jau kita savaite eisiu pas seimos daktara uzsiregistruoti lotuliukas.gif tik va girdejau,kad cia po to sunkiai isleidzia vaikus issivezti i lietuva tai tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 26, 18:19)
tik va girdejau,kad cia po to sunkiai isleidzia vaikus issivezti i lietuva tai tiesa? g.gif

sita dalyka pirma karta girdziu jie siaip neturi jokios teises neleisti vaiku isivest i kita sali g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2008 02 27, 11:42)
sita dalyka pirma karta girdziu jie siaip neturi jokios teises neleisti vaiku isivest i kita sali g.gif

Aš taip pat pirmą, kartą apie tai girdžiu, gaunu visas šias pašalpas, bet su tokiu dalyku nesusiduriau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 26, 21:19)
tik va girdejau,kad cia po to sunkiai isleidzia vaikus issivezti i lietuva tai tiesa? g.gif

nu cia tai nbesamone,galesi lengvai vaziuot, tik pirma turesi ant vaiko pps numerio apostile uzsidet(jei lietuvoj noresi vaiko gimimo liudijima darytis) ir lietuviu ambasadoj isvykimo pazymejima pasidaryt kai vyksi i lietuva.ir tada keliauk kur pageidauji smile.gif
Atsakyti
tai tada vadinasi man kazokia nesamone pasake doh.gif biggrin.gif o as ir issigandau..jei viska susitvarkai gauni 16o euru i menesi ane?ir dar i metus 1000?
Atsakyti
labukas.pinigelius uz vaika moka visiem,nesvarbu ar tu dirbai ar ne,nes tai vaikelio pinigai,o kaip del ligonines jei nedirbai tai as nezinau,is pradziu girdejau kad buvo sunkumai su vaiko dokumentais jei negauni airisko paso,nes airiai neisduodavo pazymos paaiskinancios kodel negali gauti ju pilietybes,o mes susitvarkem viska per pusantro menesio kazkur,galima ir greiciau ir tada jau gali vaziuot kur tik nori.pasas pas mus airiskas smile.gif
Atsakyti
jei nedirbai tai su ligonine jokiu problemu,ne viena kart nemokejau nei uz vizitus nei uz gimdyma ir buvima ligoninej.nors mes negavom vaikui pilietybes(ir net neplanavom imt) bet nebuvo jokiu problemu su dokumentais.ir pasalpas be jokiu problemu gavom.kol susitvarkai pasalpu dokumentus jei ilgiau uztrunka tai atiduoda uz kelis menesius (jei dokumentu tavrkymas tiek truko)tik neduoda uz ta men kada vaikiukas gime.
Atsakyti