Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

tai vat gal cia del to kad prasideda nerimas pries gimdant g.gif ,nes viskas man taip neskanu fuu biggrin.gif
Atsakyti
na man panasiai visa nestuma su apetitu taip buvo verysad.gif padarau skaniai pietus,atrodo vos ne kaip restorane,vyras kemsa kiek turi sveikatos o as tik volioju viska lekstej,ir taip vos ne kasdien...
Atsakyti
na o man apetitas buvo visa laik ir toks geras kaip niekada as vat iki nestumo nevalgiau tai nestumo metu man buvo rykste.....visad alkana jauciausi....
o dabar turbut skrandukas jau prispaustas leliaus taigi ir valgyt nebesinori....ko norisi tai ledu, pieno ir juodos duonos ax.gif
dar kartais mirstu del jogurtu....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ,kaip siandiena jauciates?Labai blogai miegojau ir kazko skrandi vis skauda,gal jau greit finisas biggrin.gif tuoj leksiu pas GP,vel paciupines pilva ir tiek,atsibodo jau doh.gif
Gyvate
kaip supratau gimtadienis siandiena tavo:TAI SU GIMTADIENIU TADA happybday.gif drinks_cheers.gif ,linkiu kad leliukas pasibelstu siandien,butu graziausia dovanele thumb_yello.gif
Atsakyti
labas rytelis
oj aciu uz sveikinimus...deja manau kad musu mazulis tikrai siandien nepasibels tikesiuos sulaukti iki savaitgalio ...
o tau insesa tai visai nedaug liko net iki termino.... nestuke.gif thumbup.gif
kaip saunu bus...
reiks nauja tema atidaryti.....kur visos pradesime auginti savo beibiukus....
Atsakyti
jo reikes thumbup.gif ,vis linksmiau bus auginti ir patarimais dalintis apie 2.gif ,tai va buvau pas GP viskas labai gerai thumbup.gif ir spaudimas ir slapimas ir vaikutis isitaises sau galvute zemyn ir daktare sake kad labai stiprus sirdutes plakimai,sako stiprus leliukas thumbup.gif ,bet as pati tai siande jauciuos klaikiai wacko.gif ,suka pilva ir skrandi,tai papykina lyg noretus vemti scare.gif
Atsakyti
Sveikutes....mes savo mazuli supuojam nuo treciadienio, toks ir mazulis gime 4.390kg smile.gif

Gyvate su gimtadieniu 4u.gif

Inesa84 as ir labai nekaip jauciuos ir ta nakti pagimdziau biggrin.gif gal jau greit....
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif vaje,kokia as velyva,tik dabar is lovos issiridenau doh.gif liepiau vyrui is pardes parnesti kokiu vaisiu,tai sedziu ir laukiu savo pusryciu lotuliukas.gif as nuo siandien liepsiu savo leliui jau pradeti belstis i pasauli ,reikia judinti reikalus ax.gif beje,kaip mergaites noretumete pavadinti nauja temuke kai sita pribaigsim? bigsmile.gif

[COLOR=red]Gyvate,[SIZE=7]su gimtadieniu!!!!!! happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif 4u.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Papildyta:
g.gif nelabai man gavosi cia parasyti...
Papildyta:
Kate,didziausi sveikinimai!!!! greit tu cia prasisukai clap.gif atrodo tik kelias dieneles taves cia nebuvo...ale lele toks nemenkas sakyciau bigsmile.gif kaip praejo gimdymas?
Papildyta:
Inesa84,panasu ,kad jau link finiso judi bigsmile.gif
Atsakyti
Kate
sveikinimai didziausi,kaip jums jau linksma clap_1.gif clap_1.gif toks nemazas tikrai 2.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinus....
siandien gimtadienis...bet taip liudna buti vienai....
nu t.y. gerai kad mazasis pasispardo.....

Nu Kate tu ir greitai praisukai, didziausi sveikinimai....bet tai nemazas lelius, pasakok kaip sekesi.mums visoms tai rupi....

Nu inesa manau jau startuosi...kaip as tau pavydziu ..na zinoma baltu pavydu....

o nauja tema manau tureu atsirasti kazkur jau kitur ne o gimdymo skiltyje...
bus idomu auginti leliukus kartu....
Atsakyti
kad jusu zodziai leliukui i ausi biggrin.gif ir siande pravertu dureles thumbup.gif,kaip tik ir manasis nedirba tai butu pats tas smile.gif
Papildyta:
nezinau kaip cia pavadinus ta nauja temuke g.gif

Papildyta:
nu va katik vel skambinau i ambasada nes buvom cia senokai skambine sakau gal kas pasikeite,tai sake kad ir abu tevai pradirbe cia airijoj virs 3 metu tai airiska pilietybe automatiskai neduodama nebent jei rasysi prasyma tai ir gausi clap.gif ,o norint lt pilietybes kreitpis reikia i ambasada kai gims ir jie sutvarkis visus dokumentus ir pasakis ka reikia daryti tai vat tai nzn kodelcia visi panikuoja jeigu viskas gerai yra turesim lt pilietybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 20, 13:44)
Nu Kate tu ir greitai praisukai, didziausi sveikinimai....bet tai nemazas lelius, pasakok kaip sekesi.mums visoms tai rupi....

Na pradzia labai sekminga buvo nubego vandenuku truputi tarp 12 ir 1 nakties treciadieni, pirma valanda pirmas stiprus saremis kas 4 min ir isvaziavom o 3.30 jau turejom sunaiteli...tik va po to gana dramatiskai maziukas gime isbertas visas kunas tai palaikiau ant krutines ir atidaviau i intensyvia prieziura...o pati plysau 3 lygio iplysimu labai giliai tai kol apziurejo trys daktarai kol nuspresnde kas sius, o priliest neduodu skauda, tai jau buvo 7 ryto ir nutare mane i operacine, dare spinal, i stubura nskausmino kaip cezariui verysad.gif ir siuvo, tai 8 ryto tik atvaziavau i palata....
Ligoninej praleidom 4 dienas, aciu dievui maziuko tyrimuose nieko nerasta ir raudonis pradejo nykti po truputi ir mano zaizdos gyja...tik nusivyliau daktarais - taip ir nezinau kas galejo sukelt ta berima...sake " na taip kartais buna"

Na bet nepaisant visu dramu esam namie visi laimingi, linkiu visoms stiprybes belaukiant 4u.gif
Atsakyti