Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

svarbiausia kad tu jau viska iskentejai,o mums dar pries akis viskas,labiausiai ir bijau tu plysimu verysad.gif
o kodel nusivylei daktarais?
o tai nuskausminamus leido kai gimdei ar ne?
ar labai skaudejo?
Atsakyti
...
nu va ....as kaip bijau tu plysimu....juk visgi nemaza leliuka pagimdei....
o del berimu tai manau kad galbut cia normalu...juk neziani nuo ko taip gali buti be to ir patys daktarai negi zinos juk gali buti nuo maisto ar siaip kazko....
va svogerio lelius gime su tokia raudona demele virs akies sake po keliu dienu praeis o jam buvo jau 5 menesiai ir ta demele vis buvo ir nenyko....bet dabar manau nyksta po truputi,
svarbiausia kad vaikutis dabar sveikas ir tikiuosi pati jautiesi geriau....

be to nu tikrai nerealiai greitai pagimdei...o dareisi epidura?
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 20, 14:41)
svarbiausia kad vaikutis dabar sveikas ir tikiuosi pati jautiesi geriau....
be to nu tikrai nerealiai greitai pagimdei...o dareisi epidura?

baikit, koki epidura atvaziavau jau buvo 8 cm atsidare 3 nakties sake staigiai gulk ant stalo ir viskas...saremiai buvo stiprus bet uztai veikla greita ir viskas, kaip plysau nieko nejauciau, nes galvute spaudzia nervus ir niekada neskauda...
nenoriu visu cia gasdint, kai pajunti kad leliukas jau gimsta tai nieko neskauda ir viskas liuks pamatai savo vaikuti...tik po to va operacija buvo ir dabar sedet sunku, bet viskas pasimirsta...kai kuriose ligoninese kerpa, teiraukites jei ka prasykit, buna pirmo lygio plysiai tai tik odele susiuva, man tiesiog gime didelis lelius uztai sunkus plysis...

viskas bus gerai, svarbiausia nusiteikti geraai ir paskutines dienas nedarykit nieko miegokit ir valgykit thumbup.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 20, 14:33)
svarbiausia kad tu jau viska iskentejai,o mums dar pries akis viskas,labiausiai ir bijau tu plysimu verysad.gif
o kodel nusivylei daktarais?
o tai nuskausminamus leido kai gimdei ar ne?
ar labai skaudejo?

Inesa84 svarbiausia galvok kad pamatyi mazyli ir viskas, gal pagimdysi tikrai greitai, o jei ir ilgiau visad gali prasyt epiduro...
daktarais nusivyliau nes visi zada tuoj ateis pasakys daktaras kas jusu vaikeliui ir taip diena pralaukiau o jis tik trecios dienos vakare sugebejo ateit paburbejo kazka nemaloniai, as tai mama - baigiu prazilt kai nezinau kas mano vaikui...o antibiotikus lasino nuo pirmos dienos tai labai gaila maziuko buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate: 20 gegužės 2008 - 15:18
Uoj Kate kad taip lengva butu .....taip greitai pagimdyti ..vaje trys valandzikes ir jau turi dziaugsma.....
o beja kokioje ligonineje gimdei?
vat as gimdysiu Holles streete ten sake kerpa o ne leidzia plysti unsure.gif
man vien tas pamastymas kad kirps ar plys .... fear.gif
soske.gif o tau dabar gerai kitokie rupesciai pries akis....
as taip dziaugiuosi uz tave...
beja gal pameni kaip jutaisi paskutine diena pries gimdyma?
Atsakyti
svarbu kad dabar jau viskas gerai tavo mazyliui thumbup.gif
as ir holles street gimdysiu,***** nzn pradejo skaudet pilvo apacia tai paskauda tai vel praeina nesuprantu kas cia yra kai vaikstau skauda ar cia saremiai ar ne kaip reikia zinot? mega_shok.gif o kai nejudu neskauda
Atsakyti

Zinai Inesa84 va ir man taip buvo pries kelias dienas ...bet tavo terminas arciau 5 dienom nei mano....kai eidavau tai taip surakindavo kad maniau jog nerealus saremis nes nepaeidavau ir greitai praeidavo ir po tam tikro laiko vel uzeidavo...o kai guledavau jausdavau tik silpna maudima ir nieko...jau dvi dienos praejo....o lelius sau linksmai isitaises pilvelyje..ir dar koks judrus....

ir as bijau kad nepajusiu tu saremiu normaliai, dar cia visos gimdo taip greitai ...na su Kate aisku jai antras leliukas....

be to girdejau kad pries gimdymo diena lelius labai apsiramina....
tai ziurek tu man.....imsi ir pagimdysi siandiena....
beja kaip sako vyrukai anksciau lenda i pasauli mergikes megsta pasedeti pilvuke....

Atsakyti
tai vat kad tas toks nezinojimas kas cia yra nervina biski,man anksciau neskaudedavo isvis nieko,o tik siande prasidejo kazkas,bet cia vistiek ne tas tikrasis saremis nes nesikartoja kas 10min.gal cia tik perspejimas kad jau greit ateis tas laikas,bet nebutinai siandien g.gif
Atsakyti
Siaip as kaip suprantu is visu pasakojimu turi butinai arba nubegti vandenys arba pasirodyti kraujingos isskyros, nes tada aisku kad kaklelis atsidarineja...nu ir zinoma skausmai...pastovus ir reguliarus.....be to jei nubego vandenys nesciajai geriau vaziuoti i ligonine gulint....

ir dar visi sako jau kai pasjusi suprasi kad lelius ateina.....

Atsakyti
didziausi sveikinimai KATE 4u.gif thumbup.gif
parejau katik is darbo tai buvo labai gera paskaityti tiek daug ir geru zinuciu thumbup.gif
Atsakyti
na manau kas gimdys pirmus leliukus nebus taip greitai kaip Katei..gausim merginos pasikankinti ilgiau,bet as jau taip laukiu kada greiciau leliukas prades belstis smile.gif

o kas is jusu moka graziai temukes kurti? na ten spalvotai ir panasiai...as tai nelabai dar cia viska kertu...tai ta panelyte gales damusus sita sukurti nauja temuke bigsmile.gif beto butu labai smagu jei susikurtume savo fotkiu tinklalapi,galetume dziaugtis viena kitos auganciais pupuliukais 2.gif as jau liepiau vyrui iskart fotika i tase ideti,kad galetu nufotkinti pirmomis akimirkomis kai laikysiu leliu ant ranku ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Didziausi sveikinimai Kate thumbup.gif clap.gif soske.gif ! Gyvate,sveikinu su GIMTADIENIU! happybday.gif alc.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo as irgi nemoku kurti graziu temu beja del nuotraukyciu butu tikrai labai faina....
Atsakyti