Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

maniskiui ant siu dienu kaiptik sugedo telefonas,tai is kazkur parsinese toki sena triperiuka kiekviena ryta pasitvarko ir sako,nu siandien jau gali skambinti garsa gerai pajungiau ir vibras turetu suveikti lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gerai kad dar nors toki rado biggrin.gif ,einu mergaites as i vonia palysiu po dusu,pasidarysiu kaukes ir grysiu po valandzikes papliurpt su jumis thumbup.gif
Atsakyti
gero duso bye1.gif grysi visa grazi is po kaukiu smile.gif as veliau eisiu antakius tvarkytis nes jau visa savaite zadu juos nuraveti ir nusidazyti ale ,kad vis svarbesniu darbu randu blush2.gif
Atsakyti
Na tie pozymiai kuriuos Inesa84 surase man jau pries 2 savaites prasidejo ....
tik va tu svarbiausiu nera kraujo , nenuteka vandenys ir nera tikru saremiu smile.gif

beja reikia ir man nulekti paguleti vonioje....
gal gimdyma paspartins wink.gif
Atsakyti
na tai ir as lekiu kanors nuveiksiu,reikia pajudeti ,kad lele neuzsisedetu per ilgai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kaip jums jau faina,greit turesit leliukus 2.gif .Man dar 3 men.laukti,o taip norisi ,kad greiciau laikas praeitu wub.gif rolleyes.gif .Bet kaip nors ax.gif .Svarbiausia,kad viskas butu gerai nestuke.gif assa.gif .
Atsakyti
mes su savo leliukais padesime tau savojo susilaukti 4u.gif
Atsakyti
Adeks:tu jau viena turi tai vis geriau tau,o mums kai kurioms cia pirmi tai sunkiau laukt 2.gif ,bet nieko jau greit mes juos pamatysim,dar prisimenu kai skaiciavau sakiau dar 5men.,o dabar 6dieneles nestuke.gif liko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
stai man jau praejo viena nustatyta data,kuri buvo 20 sio menesio,dar nieko nejauciu,,ta prasme,kad jau greit gimdysiu,rytoj varysiu pas daktara i ligonine,ziuresiu ka sakys,nes paskutini karta tai 28d man pasake kad gimdysiu,tik nezinau dar is kur ta 28 g.gif gal rytoj pasakys,kad kita menesi gimdysiu doh.gif ..o siaip savijauta gera,viena karta buvo skausmai uzeja nerealus,tai galvojau,kad jau bet.. smile.gif praejo..ziuriu linksmai cia laika leidziat thumbup.gif
Atsakyti
dabar jauciuos puikiai kaip nauja po tiek proceduru,nors labai sunku kartais prisiversti man susitvarkyti save biggrin.gif dabar jau galiu lekt i ligonine pasitikciau savo leliu grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip vakar manasis sako kai uzejo skausmiukai man einam nuskusi man plaukus(nuo galvos) lotuliukas.gif nes koks as cia pasitiksiu savo sunu apzeles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveika bliutaite,oi tai tau visai kaip ant adatu,bet as skaiciau kad savaite uzveluoti tai yra normalu,bet zinoma mums tas prasitesimas dar labiau nerima kelia geriau jau anksciau.
Gal tu pazysti tokia Indre,nes vakar kaip tik mama man pasakojo kad jos bendradarbes(indres)drauge turejo gimdyt vakar,tai gal cia tu?
Atsakyti
leidziam leidziam mes cia laika ir visai neblogai,kai nera ka veikti tai tupim cia visos kaip visteles ir laukiam savo atzaleliu smile.gif na Inesa84,pasirodo ne tik mes cia vaikelius norim grazios sutikti biggrin.gif as tai va pergyvenu kaip man reikes pries gimdyma ''ta vietele'' susitvarkyti,juk nieko nematau per pilveli doh.gif
Papildyta:
na bliutaite,as galvojau,kad tu jau gal savo leliuka supuoji,o ji pasirodo ne nesiruosia biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Deimenaaa,as pastovei ir pergyvenu del to kad busiu nesusitvarkius ten ir isvaziuosiu i ligonine,o girdejau ten neskuta,bet man kazkaip paciai nemalonu butu blush-anim-cl.gif ,tai stengiuosi vis dazniau pasitvarkineti,pasiemu veidroduka ir susitvarkau visada blush-anim-cl.gif
kitos skaiciau cia kad duoda vyrams,bet manasis bijotu biggrin.gif
Atsakyti