maniskiui ant siu dienu kaiptik sugedo telefonas,tai is kazkur parsinese toki sena triperiuka kiekviena ryta pasitvarko ir sako,nu siandien jau gali skambinti garsa gerai pajungiau ir vibras turetu suveikti

tai gerai kad dar nors toki rado
,einu mergaites as i vonia palysiu po dusu,pasidarysiu kaukes ir grysiu po valandzikes papliurpt su jumis

gero duso
grysi visa grazi is po kaukiu
as veliau eisiu antakius tvarkytis nes jau visa savaite zadu juos nuraveti ir nusidazyti ale ,kad vis svarbesniu darbu randu

Na tie pozymiai kuriuos Inesa84 surase man jau pries 2 savaites prasidejo ....
tik va tu svarbiausiu nera kraujo , nenuteka vandenys ir nera tikru saremiu
beja reikia ir man nulekti paguleti vonioje....
gal gimdyma paspartins
tik va tu svarbiausiu nera kraujo , nenuteka vandenys ir nera tikru saremiu

beja reikia ir man nulekti paguleti vonioje....
gal gimdyma paspartins

na tai ir as lekiu kanors nuveiksiu,reikia pajudeti ,kad lele neuzsisedetu per ilgai

Sveikos
Kaip jums jau faina,greit turesit leliukus
.Man dar 3 men.laukti,o taip norisi ,kad greiciau laikas praeitu
.Bet kaip nors
.Svarbiausia,kad viskas butu gerai
.

mes su savo leliukais padesime tau savojo susilaukti

Adeks:tu jau viena turi tai vis geriau tau,o mums kai kurioms cia pirmi tai sunkiau laukt
,bet nieko jau greit mes juos pamatysim,dar prisimenu kai skaiciavau sakiau dar 5men.,o dabar 6dieneles
liko

sveikos
stai man jau praejo viena nustatyta data,kuri buvo 20 sio menesio,dar nieko nejauciu,,ta prasme,kad jau greit gimdysiu,rytoj varysiu pas daktara i ligonine,ziuresiu ka sakys,nes paskutini karta tai 28d man pasake kad gimdysiu,tik nezinau dar is kur ta 28
gal rytoj pasakys,kad kita menesi gimdysiu
..o siaip savijauta gera,viena karta buvo skausmai uzeja nerealus,tai galvojau,kad jau bet..
praejo..ziuriu linksmai cia laika leidziat

stai man jau praejo viena nustatyta data,kuri buvo 20 sio menesio,dar nieko nejauciu,,ta prasme,kad jau greit gimdysiu,rytoj varysiu pas daktara i ligonine,ziuresiu ka sakys,nes paskutini karta tai 28d man pasake kad gimdysiu,tik nezinau dar is kur ta 28

dabar jauciuos puikiai kaip nauja po tiek proceduru,nors labai sunku kartais prisiversti man susitvarkyti save
dabar jau galiu lekt i ligonine pasitikciau savo leliu grazi
kaip vakar manasis sako kai uzejo skausmiukai man einam nuskusi man plaukus(nuo galvos)
nes koks as cia pasitiksiu savo sunu apzeles

Papildyta:
Sveika bliutaite,oi tai tau visai kaip ant adatu,bet as skaiciau kad savaite uzveluoti tai yra normalu,bet zinoma mums tas prasitesimas dar labiau nerima kelia geriau jau anksciau.
Gal tu pazysti tokia Indre,nes vakar kaip tik mama man pasakojo kad jos bendradarbes(indres)drauge turejo gimdyt vakar,tai gal cia tu?

kaip vakar manasis sako kai uzejo skausmiukai man einam nuskusi man plaukus(nuo galvos)

Papildyta:
Sveika bliutaite,oi tai tau visai kaip ant adatu,bet as skaiciau kad savaite uzveluoti tai yra normalu,bet zinoma mums tas prasitesimas dar labiau nerima kelia geriau jau anksciau.
Gal tu pazysti tokia Indre,nes vakar kaip tik mama man pasakojo kad jos bendradarbes(indres)drauge turejo gimdyt vakar,tai gal cia tu?
leidziam leidziam mes cia laika ir visai neblogai,kai nera ka veikti tai tupim cia visos kaip visteles ir laukiam savo atzaleliu
na Inesa84,pasirodo ne tik mes cia vaikelius norim grazios sutikti
as tai va pergyvenu kaip man reikes pries gimdyma ''ta vietele'' susitvarkyti,juk nieko nematau per pilveli 
Papildyta:
na bliutaite,as galvojau,kad tu jau gal savo leliuka supuoji,o ji pasirodo ne nesiruosia

Papildyta:
na bliutaite,as galvojau,kad tu jau gal savo leliuka supuoji,o ji pasirodo ne nesiruosia

Deimenaaa,as pastovei ir pergyvenu del to kad busiu nesusitvarkius ten ir isvaziuosiu i ligonine,o girdejau ten neskuta,bet man kazkaip paciai nemalonu butu
,tai stengiuosi vis dazniau pasitvarkineti,pasiemu veidroduka ir susitvarkau visada
kitos skaiciau cia kad duoda vyrams,bet manasis bijotu

kitos skaiciau cia kad duoda vyrams,bet manasis bijotu