Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

as ir bandau su veidroduku,ale kad baisiai nepatogu,ranku mazai smile.gif negi ir man teks vyro prasyti kad sutvarkytu,tik jauciu ne jam o man bus baisu,kad vyro tokios grubios vyriskos rankos nesuzalotu mano tokios trapios vieteles ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nesuzeis tikrai jie zino kad reik svelniai blush-anim-cl.gif ,as tai pasiemu veidroduka su stovu tai nereik laikytis ir gerai gaunas biggrin.gif negana dar nusilakavau nagus ryskiai biggrin.gif gydytojai sakis ta tai i ligonine atvare gimdyt su ilgais ir nulakuotais nagais lieps man nusikirpt jauciu biggrin.gif
beda yra kad megstu ilgus nagus visa gyvenima juos auginu ir nenoriu kirpt,bet kad neibresciau leliukui jauciu teks sad.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
uoj merginos....nu duodat xi xi xi
na va as ir pasidabinau dabar jau galiu sutikti savo leliu...
as tai pastoviai kiekviena savaite ten priziuriu ir nezinau kad ir sunkiai su veidrodzio pagalba, bet pavyksta gerai....vyrui sakiau reiks daryti bet ziuriu kad ir paciai susitvarkyti kol kas jegu ir ranku pakanka ax.gif
nezinau kaip jums bet man visada kai guliu vonioje manasis mazius taip duodasi...
ir pastoviai....jaucia kad mamayte maudosi pats turbut irgi tada prausiasi...

Bliutaite na tu duodi as kaip ir deimenaaa maniau kad jau supuosi leliuka,
uoj kaip as tave uzjauciu, vien apie save pagalvoju kad jei bus po termino numirsiu, ne vien del laukimo bet ir del nieko neveikimo....
as jau visokiais budais skaiciavau kada tas lelius turi ateiti, nes zinau net tikslai valanda kada ji pradejom....taigi man nera kitu dienu apart birzelio 1 po jos jau iseina kaip ir pernesiojimas, o girdejau pernesioti berniukus yra negerai...
mergaitems nieko tokio......be to kaip suprantu ir priziureti jau po termin labaiu turi...
maza kas...
Atsakyti
pas mane naguciai nebuvo labai ilgi,bet as jau juos visiskai patrumpinau ir nebeauginu,na as tai tau patarciau su ilgais nagais negimdyti,juk ir pati gali susizaloti ,kaip stversies is skausmo kurnors tai visi nagai su odelem atsilups blink.gif gal ir ziauriai as cia,bet moterys vyram (kurios gimdo su vyrais) ziedus ilenkia per saremius...
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 21, 19:38)
negana dar nusilakavau nagus ryskiai biggrin.gif gydytojai sakis ta tai i ligonine atvare gimdyt su ilgais ir nulakuotais nagais lieps man nusikirpt jauciu biggrin.gif
beda yra kad megstu ilgus nagus visa gyvenima juos auginu ir nenoriu kirpt,bet kad neibresciau leliukui jauciu teks sad.gif

na manau cia problemos nera kam tau kirpti ir butent kad esi visa laik su ilgais nagais mano puse draugiu su ilgais nagais vaikur uzaugino ir nesupraize....
juk per tiek metu tikrai ismokai juos suvaldyti thumbup.gif
Atsakyti
as irgi peplepedama cia antakius susitvarkiau,nusidaziau , ir blakstienas tuo paciu nusidaziau cheminiais dazais,tai dabar visos grazios laukiam smile.gif bet kad tie leliukai turbut galvoja,kad mamos visai nupuso,jau nebezino ka daryti is to laukimo biggrin.gif
Atsakyti
merginos,man iskilo toks klausimas....kadangi i lietuva pirma karta su maziuku skrisiu gana greitai po gimdymo,tik susitvarkysim dokumentus ir skrisim.tai man neramu ka reikes daryti kad lektuve maziukui negultu ausyciu kylant ir leidziantis? nejau lektuve teks traukti kruti kol kilsime? as galvojau apie vandenuka,bet zinau kad jo negalima maitinant krutimi... g.gif
Atsakyti
jo su naguciais savo as jau ipratus gyvent,be ilgu nagu nebemoku nieko daryti,as ir manau kad neibresiu niekam ax.gif
o del skridimo manau jei uzkris jam ausytes tai nepades nei pieniukas nei vandeniukas,verks per visa skrydi ir turesi kentet su visais kitais keleiviais blink.gif biggrin.gif nes as kai skrisdavau tai mazi kudikiai pravergdavo visa kelione doh.gif
Atsakyti
manau kad nieko daryti nereiks topkiam vaikui ausytes dar neguls.....
kazkaip yra net sakoma kad vaikai skrydzius pernesa lengviau nei suauge nes iki tam tikro amziaus jie to nejunta
o del vandenuko ...gerai zinai kad vaikui iki nesu tikra 6 menesiu man atrodo apart mamos pieno ar misinuko duoti daugiau nieko nereikia...tuo labiau vandens...taigi jei krutim maitinsi ir vaikis isalks turesi kruti traukti bet tu taip nesijaudink pasiimk kokia skraiste, pridengsi jei teks maitinti....jugi skrydis trunka 3 valandas o dar pries tai kiek laiko tai leliukas tavo tikrai valgyti prasys...

cia maciau babaje istrauke kruti autike prie visu ir ikiso vaikui kokiu 2 metu...jokios gedos ir sarmatos...
o viena moteriske maciau labai graziai skraiste vaikuti uzklojo niekas nesimate... ir lelius patenkintas buvo
Atsakyti
cia airijoj niekas nesivarzo,netgi kavines maciau issitraukia sau krutine ir maitina sau ramiai neziurint kad zmoniu pilna kavine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 21, 16:19)
as ir bandau su veidroduku,ale kad baisiai nepatogu,ranku mazai smile.gif  negi ir man teks vyro prasyti kad sutvarkytu,tik jauciu ne jam o man bus baisu,kad vyro tokios grubios vyriskos rankos nesuzalotu mano tokios trapios vieteles ax.gif  lotuliukas.gif

Na maniskis tai labai svelniai viska atlieka, nes as pati tai neapsisuku blush2.gif

QUOTE(Gyvate @ 2008 05 21, 16:48)
Bliutaite na tu duodi as kaip ir deimenaaa maniau kad jau supuosi leliuka,
uoj kaip as tave uzjauciu, vien apie save pagalvoju kad jei bus po termino numirsiu, ne vien del laukimo bet ir del nieko  neveikimo....
as jau visokiais budais skaiciavau kada tas lelius turi ateiti, nes zinau net tikslai valanda kada ji pradejom....taigi man nera kitu dienu apart birzelio 1 po jos jau iseina kaip ir pernesiojimas, o girdejau pernesioti berniukus yra negerai...
mergaitems nieko tokio......be to kaip suprantu ir priziureti jau po termin labaiu turi...
maza kas...

Iki 42 sav. skaitosi normalus nestumas ir tos dvi savaites atseit yra daleistinos pernesioti mirksiukas.gif

QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 21, 17:35)
merginos,man iskilo toks klausimas....kadangi i lietuva pirma karta su maziuku skrisiu gana greitai po gimdymo,tik susitvarkysim dokumentus ir skrisim.tai man neramu ka reikes daryti kad lektuve maziukui negultu ausyciu kylant ir leidziantis? nejau lektuve teks traukti kruti kol kilsime? as galvojau apie vandenuka,bet zinau kad jo negalima maitinant krutimi... g.gif

Esu macius kaip stiuardeses duoda kazkoki specialu kompresiuka vaikuciams. O del vandenuko, tai esu girdejus ne tai kad negalima, o tai kad tiesiog tam nera poreikio. Galet tai galima, tik virinta mirksiukas.gif
Atsakyti
na bet maitinat krutimi,geriau jokiu papildomu geralu vaikiukui neduoti,net vandenuko ir to,nes jam puikiausiai uztenka visko kas yra pas mamyte. ax.gif

kaip skaniai pamiegojau,tik dabar atsikeliau,nezinau ka reikes nakti daryti smile.gif
labas Karincikai 4u.gif
Atsakyti