QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 21, 16:19)
as ir bandau su veidroduku,ale kad baisiai nepatogu,ranku mazai

negi ir man teks vyro prasyti kad sutvarkytu,tik jauciu ne jam o man bus baisu,kad vyro tokios grubios vyriskos rankos nesuzalotu mano tokios trapios vieteles
Na maniskis tai labai svelniai viska atlieka, nes as pati tai neapsisuku
QUOTE(Gyvate @ 2008 05 21, 16:48)
Bliutaite na tu duodi as kaip ir deimenaaa maniau kad jau supuosi leliuka,
uoj kaip as tave uzjauciu, vien apie save pagalvoju kad jei bus po termino numirsiu, ne vien del laukimo bet ir del nieko neveikimo....
as jau visokiais budais skaiciavau kada tas lelius turi ateiti, nes zinau net tikslai valanda kada ji pradejom....taigi man nera kitu dienu apart birzelio 1 po jos jau iseina kaip ir pernesiojimas, o girdejau pernesioti berniukus yra negerai...
mergaitems nieko tokio......be to kaip suprantu ir priziureti jau po termin labaiu turi...
maza kas...
Iki 42 sav. skaitosi normalus nestumas ir tos dvi savaites atseit yra daleistinos pernesioti
QUOTE(Deimenaaa @ 2008 05 21, 17:35)
merginos,man iskilo toks klausimas....kadangi i lietuva pirma karta su maziuku skrisiu gana greitai po gimdymo,tik susitvarkysim dokumentus ir skrisim.tai man neramu ka reikes daryti kad lektuve maziukui negultu ausyciu kylant ir leidziantis? nejau lektuve teks traukti kruti kol kilsime? as galvojau apie vandenuka,bet zinau kad jo negalima maitinant krutimi...
Esu macius kaip stiuardeses duoda kazkoki specialu kompresiuka vaikuciams. O del vandenuko, tai esu girdejus ne tai kad negalima, o tai kad tiesiog tam nera poreikio. Galet tai galima, tik virinta
.Грехи других судить Вы так усердно рвётесь начните со своих и до чужих не доберётесь..