Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

Na tai dekui uz informacija del tu gimimo liudijimu...
bet jei as turiu santuokos liudijima tik jis neverstas...kokio bieso ji turiu versti...
beja as pati jiems galiu isversti kas ten parasyta lotuliukas.gif

taigi kaip matau viso dar su pilvais...
man jau idomu pasidare kuri gi is musu pirmoji pagimdys bigsmile.gif
Na Kate jau turi suneli
laukiam kitu leliuku.....

Zinai Deimenaaa, vat ir sako tyla pries audra.... thumbup.gif gal tai reiksia kad greitai....pagimdysi nors mano lelius irgi ramus ir nieko nebeskauda tai ir mastau
susimaste jis visgi patupeti ir visus panervuoti....
jau visi sako nu ilgai netempsiu arba savaitgali arba pradzioj savaites ...bet kad ziuriu jog kitos savaites gale ir numatyta data....
taigi, nezinau nei ka daryti....viska aplink dauzau, kur beprisiliesciau viskas duzta arba sugenda....va siandien jau ir veidrodi spejau sudauzyt...
vyras jau sako as kaip kokia distrojere
Atsakyti
man tai jau rimtai atrodo kad jus pirmesnes pagimdysit uz mane biggrin.gif
Papildyta:
ziurekit mano jau ir pilvas nebesimato biggrin.gif
Atsakyti
as jau laabai gimdyt noreciau smile.gif siandien labai daug isskiru kazkodel,taip niekad nebuvo,kartais net jauciu kaip teka doh.gif unsure.gif gal sakau tas kamstis jauiseina..nesuprasi..o forma zinoma bus angliska ta kur reiks uzpildyt ligoninej ir as nieko nesupratus,nieko ir neuzpildysiu blink.gif
Atsakyti
Va del isskyru tai ir man taip buvo kelias dienas tiesiog tekejo o dabar dingo ...nieko nebera....
jau kai kraujas pasimatys vadinasi geras zenklas.....
ir galima vaziuoti i ligonine...
siaip vakar su viena ispane pas gydytoja laukdama snekejau jos Neitanas 7 men berniukas buvo tiesiog .......nera zodziu... dar nesu maciusi grazesnio vaiko....ji sake kad jai nubego vandenys ne taip kad sliukst o po truputi lasejo, del to ji kreipesi i gydytoja nes pasidare neramu kodel taip yra...kas tai galetu buti...taigi sakau bliutaite kad jei jau taip tau yra kad tu jauti jog teka ir yra jau laikas pasiklausk gydytojo.
o as nezinau kodel bet manasis mazius visai dienomis nustojo muistytis, siandien tai tyluma ramuma, keli pasiraitymai buvo kad tipo apsiraminciau jog dar gyvas ir viskas... naktimis miegoti leidzia ....sako pamiegok mamyt kol gali thumbup.gif
net i tualeta nebevaikstau taip daznai kaip budavo....

kazkur skaiciau toki prietara, kada vaisiaus gyvybe uzsimezge butent ta diena vaisius ir gimsta...taigi cia vienas is senoves prietaru
taigi mano lelius turetu gimti arba ketvirtadieni arba koki sestadieni-sekmadieni...
tai va tikrinsiu ar prietaras veikia... g.gif
nes ketvirtadienis diena kada pasetas vaisius....
o mazdaug jei tikslaiu tai vaisius uzsimezga mazdaug 2-3 diena po ....sejos xi xi
xi lotuliukas.gif

Atsakyti
Forma tai bus angliskai,bet ja tau duos namo,tai kas nors pades.O vertimus as dariau pas advokata,nes dirba pas ji lietuve sekretore.O dar pagal laikrasti galima surast,Dubline yra daug vertimo biuru.Pvz.Unistaff randasi 55 Lower O"Connell St.Dublin 1, 3 aukste. rolleyes.gif .tel.01-8729037,mob.0877949965.Rusiskai ten tai tikrai kalba,o lietuviskai tai nezinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
na man Gyvate,tip top viskas sutampa su tavimi visi pojuciai.viskas krenta is ranku,tiesiog puodukai skraidzioja vienas po kito ant zemes,ir del isskyru,ju beveik nepasirodo,ir del vaiko judesiuku,jau toks ramus... g.gif na tik nezinau kaip tu,bet as tai labai pasidariau mieguista..ir va dabar buvau nuluzus ir atrodo miegociau dar ir miegociau,net valgyti nera noro atsikelti blink.gif
Papildyta:
tai jei tavo Gyvate vaisius pradetas ketvirtadieni,tai mano taip iseina penktadieni ax.gif na tai ir as dabar ziuresiu ar suveiks tas prietaras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 23, 16:47)
man tai jau rimtai atrodo kad jus pirmesnes pagimdysit uz mane  biggrin.gif
Papildyta:
ziurekit mano jau ir pilvas nebesimato biggrin.gif

tavo tai pilvas nebesimato ,o mano gandras vaiko galvute kazkur nunese biggrin.gif
Atsakyti
aha pastebejau biggrin.gif
Atsakyti
sveikuciukes 4u.gif nestuke.gif ne dar negimdau bet laukiu nesulaukiu kada jau supuosiu savo suneli rolleyes.gif man internetas buvo uzluzes verysad.gif pora dienu tai su tais airiais kol issiaiskini ir prazilt galima tongue.gif
merginos o turiu kalusimeli o jus skaiciavot vaikelio judesius g.gif skaiciau knygoje kad jau reiktu nuo 33 sav skaiciuot 4u.gif mano mazylis tai toks biski pilvelyje prie tginginiuku yra nes nera taip kad visa diena diena duotusis pilvelyje ir naktimis miega kartu su mamyte arba as labai kietai imigus bunu ir nejuntu kaip jis juda pilvuke doh.gif siandien susitvarkiau dekretines clap.gif clap.gif
ir as teturejau viena skana rotundos ligonineje 22 sav tai kai dabar eisiu pirmadieni i ligonine prasysiu kad padarytu dar viena skana tik nezinau ka sakyt jiems kodel jo noriu nes jei pasakysiu kad del sventos ramybes juk jie pasakys ne nereikia jokio skano tau blink.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2008 05 23, 16:55)
sveikuciukes 4u.gif  nestuke.gif  ne dar negimdau bet laukiu nesulaukiu kada jau supuosiu savo suneli rolleyes.gif man internetas buvo uzluzes verysad.gif  pora dienu tai su tais airiais kol issiaiskini ir prazilt galima tongue.gif 
merginos o turiu kalusimeli o jus skaiciavot vaikelio judesius g.gif  skaiciau knygoje kad jau reiktu nuo 33 sav skaiciuot 4u.gif  mano mazylis tai toks biski pilvelyje prie tginginiuku yra nes nera taip kad visa diena diena duotusis pilvelyje ir naktimis miega kartu su mamyte arba as labai kietai imigus bunu ir nejuntu kaip jis juda pilvuke doh.gif  siandien susitvarkiau dekretines clap.gif  clap.gif
ir as teturejau viena skana rotundos ligonineje 22 sav tai kai dabar eisiu pirmadieni i ligonine prasysiu kad padarytu dar viena skana tik nezinau ka sakyt jiems kodel jo noriu nes jei pasakysiu kad del sventos ramybes juk jie pasakys ne nereikia jokio skano tau blink.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

Man gydytoja sake, kad mazylis turi sujudeti per 12 val. 10 kartu ir daugiau. jei maziau tai tada reiktu sunerimti. O del skano manau pasakyk kad tau neramu ir nori isitikinti kad viskas gerai ir padarys, ta skana, ten tik babajai bjaurus visi kiti gydytojai su kuriais teko susidurt Rotundoj tai thumbup.gif
Atsakyti
Tai man versti nereikia as pati galiu issiversti ...kibo man sunku....
bet va kita esme kodel as turiu moketi uz vertima jei jie nesupranta mano kalbos.... biggrin.gif thumbup.gif
Europos sajunga kas tinka lietuvoje turi tiki ir cia ...xi xi xi bigsmile.gif

Demeinaaa zinai ...man irgi nerealus mieguistumas yra....
pas mus viskas beveik vienodai...tai ziurek ir pagimdysim kartu ....

Davai sianakti lotuliukas.gif ???? aaa???

Del dienos kada pradejot tai nezinau ...as tai net valanda zinau kada xi xi xi
nes pas mus taip isejo jog pasakem nu darom leliuka ir padarem is pirmo karto....taip visai neidomiai....jokio laukimo jaudulio ir panasiai....na kaip kitoms poroms buna....sau sakiau pirmas bus tikrai tyciukas, noriu suplanuoto vaiko...bet kad bus perplanuotas nemaniau.... thumbup.gif

Tai jei jau maniskis toks punktualus tai tikrai turetu ateiti 05.31 - 06.01, net ir pagal paproti iseitu tikslu...

Atsakyti
jau kokia geda blush2.gif i nestuma gala pamaciau,kad ir cia busimos mamytes gyvenancios airijoj plepa.
del to vertimo tai as turiu ji issvertus,bet kai tvarkiau popieriukus sociale buvau ji kazkur nukis nuejau i sociala paaiskinau jiem kas,kurioj vietoj parasyta ir tai puikiai praejo.
del tu isskyru tai ir as nesuprantu tiek daug ju pasidare,kad sakes ypac ryte.tiesiog bega doh.gif
Atsakyti
mes irgi savo leliuka planavom ir per menesi uzkibo,tik tiksliai kuria diena negaliu pasakyti ,nes ju buvo daug ir kai nustojom saugotis kazkur po menesio testukas parode teigiame atsakyma. ax.gif

sakai sianakt? lotuliukas.gif ale kad nakti labai tingesis keltis gimdyt lotuliukas.gif

o del judesiuku tai as kazkuri laika skaiciavau,pas mane ju buvo daugiau negu 10 i 12 val tai paskui ir nebeskaiciavau.man ligoninej dave tokia knygute judesiam zymeti,bet kad jau labai tyngiu juos skaiciuoti tai nebeskaiciuoju smile.gif
Papildyta:
Sveika dauraa 4u.gif na tai kad cia ta musu temuke tokia pasislepus,as pati ja kiekviena karta tik per paieska randu biggrin.gif
Atsakyti