Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

nu ir kaip tas guliasiukas?skanus?o gal cia susapnavai? liezuvis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va kokios jus visos saunuoles visa ka nors seimininkaujat o man siandien tai ryski iseigine biggrin.gif guliu lovoj visa diena ir vargo nematau doh.gif biggrin.gif tik kazin ka darysiu kai vyras valgyt paprasys g.gif : biggrin.gif valgis bus man tada gun_bandana.gif notworthy.gif
Atsakyti
aciu kad paklausei notworthy.gif na nenoriu gyrtis,bet jauciu saltibarsciam neprilygs lotuliukas.gif tease.gif ok.gif
Papildyta:
na mimuliuke as tave labai suprantu,kad yra svarbu pilvinuka pailsinti,as irgi su pamiegojimais vakariene darau tik Inesai84 nesakau hihihi.gif
Atsakyti
na ir toliau taip po biski patinginiaukim friends.gif
Atsakyti
na as tai jau kertu guliasa thumbup.gif siaip ne taip pagaliau pasidariau smile.gif
Atsakyti
nu nu kazin kaip cia tas tava guliasiukas biggrin.gif sakai primigus taisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
na bet svarbiausia pataisiau ir jau pavalgiau thumbup.gif dabar vel galima eit pamiegoti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tu ir duodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
negi taves Inesa84 neima mieguistumas? sako pries gimdyma labai miegot norisi.tai mane tai pastebejau kad labai miegas ima.bet tu kaip matau turbtut gimdyti nesiruosi,o tik 3 dienos liko g.gif
Atsakyti
atsiprasau merginos,kad pasirodau tik kas keturis puslapius unsure.gif man tai kazkokia depresija,viskas is ranku krenta lyg tie krintantys daiktai zinotu,jog man sunku lenktis,ar tuptis,per diena tiek prisitupineju,jog nebejauciu nei koju nei nugaros,nei pilwo apacios doh.gif o dar mintys jog uz 4 dienu turi gimti lelius,tai wisai.....bijau as nesusikalbesiu ten wisai,nesuprasiu nieko,jauciu tos seseles warys ant manes kaip reikiant,nes nezinau nei ka reiks daryt,juk pirmas waikas wacko.gif o dar daktarai prinerwina mane,isiwaizduokit gimdyt man 28 o pas daktara ateit 29,kazkokia cia nesamone doh.gif
Atsakyti
bliutaite nenusimink ir laikykis console.gif juk pagaliau laikysi savo klecka ant ranku o cia yra svarbiausia.o kaip auginti vaikuti taisykliu nera,pamatysi jau kai turesi savo klecka pati zinosi kas jam geriausia.as irgi nelabai kertu ta anglu kalba,man irgi pirmas vaikutis ir nera artimu zmoniu kurie galetu patarti kaip priziureti vaika,bet stengiuosi buti stipri ir zinau,kad budama mama zinosiu kas mano vaikiukui geriausia.zinoma,man labai padeda vyras,uztai jam didelis aciu,gal todel netaip visko bijau ,kaip tureciau.
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 05 25, 00:46)
atsiprasau merginos,kad pasirodau tik kas keturis puslapius unsure.gif man tai kazkokia depresija,viskas is ranku krenta lyg tie krintantys daiktai zinotu,jog man sunku lenktis,ar tuptis,per diena tiek prisitupineju,jog nebejauciu nei koju nei nugaros,nei pilwo apacios doh.gif o dar mintys jog uz 4 dienu turi gimti lelius,tai wisai.....bijau as nesusikalbesiu ten wisai,nesuprasiu nieko,jauciu tos seseles warys ant manes kaip reikiant,nes nezinau nei ka reiks daryt,juk pirmas waikas wacko.gif o dar daktarai prinerwina mane,isiwaizduokit gimdyt man 28 o pas daktara ateit 29,kazkokia cia nesamone doh.gif

nebijok bliutaite mirksiukas.gif jau vien esi saunuole kad savo maziuka isnesiojai visus tuos 9 menesiukus 4u.gif del kalbos nebijok susisneksi kaip nors vistiek, pas mane taip pat anglu kalba ne is puikiausiu yra bet reikia ir sneku rankom, kojom nu visiap kai prispiria reikalas rimtas nu kai jau niek nesuprantu doh.gif blush2.gif ax.gif svarbiausia kad greit jau supuosi savo maziuka thumbup.gif o mes cia visos ir esam kad viena kitai padetume patarimais thumbup.gif nes ir pati neisivaizduoju kaip reiks vaika augint bet zianu kad patarimu gausiu is jusu wub.gif
Atsakyti