aciu mimuliuke uz palaikyma
tik labai nepykit jei kas nesigaus
cia mano bus pirmas toks rimtas darbas
mmmmmmm labai skanu
skanumelis
as ir uzsimaniau,bet neturiu varskes,tik bananu..,.tai gal su bananais pasidaryti
jo su bananais irgi skanu
nezinau mergaites kas man siande yra esu pikta kaip sirse,ne is sio nei is to pradejau verkti,asaros bega kaip pupos
mokinomes kaip reikia ideti mazylio kede i masina ir vis nesigauna kazkas nzn gal kede per didele ,o gal masina per maza
ir tas vezimelis mano pasirode labai jau didelis kaip reiks italpint i bagazine 
Papildyta:
visos dingot kazkur
tada einu gerti kavos nes kazko galva spaudzia gal pralinksmesiu
nezinau mergaites kas man siande yra esu pikta kaip sirse,ne is sio nei is to pradejau verkti,asaros bega kaip pupos
Papildyta:
visos dingot kazkur
Norejau paklausti
ar geret kokius vitaminus ir ar ilgai.Girdejau,kad ir visa nestuma gere viena.
Ar neperdaug?
taip geriau is pradziu pregnancy vitaminus sake labai geri,poto folic acid prageriau labai ilgai ir dar iron kazkaip taip vadinas,daktare liepe tuos gert ant galo,o dabar kai pabaigiau pries savaite tai nieko nebegeriu sakau jau gal uzteks jau tuoj gimdyt reikia,bet po gimdymo vel gersiu kokius nors stiprinancius organizma va
as tai preis nestuma kaip pradejau gerti pregnacare taip ir tebegeriu juos, dar geriu osteocare
na dar kai nescia palikau geraiu papildomai folio rugsti bet tik iki 5 men ligtais, na daktarai dar cia sake galiu vartoti GELFAR vitaminus kraujui cia
spekit merginos kaip man gavosi blynai su bananais? ogi niekaip
nes susiruosiau kepti juos ir uzmigau kai nuejau prigulti
tik dabar atsikeliau ir sedziu alkana....nezinau nei ka valgyti pasidaryti
Inesa84 nebeliudek
tokios jau mes nestukes,viskam jautrios ir piktos kaip sirses
o kas liecia vitaminus tai as irgi juos geriau visa nestuma ir tik neseniai pabaigiau tai daugiau nebepirksiu nes arteja galas
Inesa84 nebeliudek
o kas liecia vitaminus tai as irgi juos geriau visa nestuma ir tik neseniai pabaigiau tai daugiau nebepirksiu nes arteja galas
nu dabar valgyk tuos kur kepei miegodama
,nubiski jau atsigavau.
dabar einu gaminti saltibarsciu
dabar einu gaminti saltibarsciu
juokites juokites,ot imsiu ir pasidarysiu guliasa su grybais
ir cia uzsuksiu parasyti kaip skaniai gavosi
nu nu
paziuresim,ar tik neprigult nuejai?
vaje Inesa,na man ir nesiseka,ir vel prie puodu uzsnudau...
cha! apgavau! gal noretum tu manes noros paklausti? pavyzdziui kaip mano guliasas troskinasi