jo visai neblogai skamba

Sveikos :4u:Kaip sekasi? Siandien geras oras,saule sviecia
.Reikes gal i miesta nuvaziuot pasivaiksciuot
,nesinori namie sedet.

sveikutes
as tai siandien turejau planu vaziuot i parduotuves
bet ai persigalvojau nes vis dar guliu lovyteje ilsiuos is po darbo savaites, guliu lovoj ir jauciu kaip kojos tinsta tai niekur ir lipt nesinori
niu tik vakare su vyreliu gal reikes nuvaziuot i karuseles
paziuret kaip vyras supsis

sveikos
as sianakt labai blogai miegojau,pilvukas visa nakti toks kietas buvo,net apsiversti negalejau....ir toks jausmas buvo kad skrandi skauda,tai nesupratau ar ko uzvalgiau ar kas cia..
na va mimuliuke,o as jau laukiau tavo sarasiuko is po apsipirkimo
Adeks,kaip tau gerai ,kad siandien leksi i gryna ora,o as va namie sedesiu,nes nekaip jauciuosi ir vyras tik velai vakare grys...

na va mimuliuke,o as jau laukiau tavo sarasiuko is po apsipirkimo

Adeks,kaip tau gerai ,kad siandien leksi i gryna ora,o as va namie sedesiu,nes nekaip jauciuosi ir vyras tik velai vakare grys...
Na del tos kamerikes
mes tai pirkome su spalvotu vaizdu is argoso ir galiu pasakyti veikia puikiai spalvota pirkom tam kad galetume matyti jei vaikutis spalva keis zinot kai buna melynuoja ar pan....
del temos manau deimenaaa bus saunu viskas ka sukursi, svarbu kad butu kur susiburti viosm airiu mamytems pagimdziusioms r auginancioms leliukus
Sia nakti jau maniau gimdysiu, vakar vakare tokielyg saremiai prasidejo, visa nakti sake vyras blaskiausi, o ryte susapnavau kad kraujuot pradejau, tai tikint sapnininku tureciau gimine susitikti ale kur cia airijoj....gimine tik mazius gali buti ....
bet....jauciu kad reiks laukti zuikiaus iki kitos savaiteles,
beja mano pilvas dar labiau nusileido, kad net striju atsirado ant uzpakalio
mes tai pirkome su spalvotu vaizdu is argoso ir galiu pasakyti veikia puikiai spalvota pirkom tam kad galetume matyti jei vaikutis spalva keis zinot kai buna melynuoja ar pan....
del temos manau deimenaaa bus saunu viskas ka sukursi, svarbu kad butu kur susiburti viosm airiu mamytems pagimdziusioms r auginancioms leliukus
Sia nakti jau maniau gimdysiu, vakar vakare tokielyg saremiai prasidejo, visa nakti sake vyras blaskiausi, o ryte susapnavau kad kraujuot pradejau, tai tikint sapnininku tureciau gimine susitikti ale kur cia airijoj....gimine tik mazius gali buti ....
bet....jauciu kad reiks laukti zuikiaus iki kitos savaiteles,
beja mano pilvas dar labiau nusileido, kad net striju atsirado ant uzpakalio

Gyvate,palauk manes ir dar negimdym
dviese bus smagiau ir drasiau
as tai sapnavau,kad esu jau be pilvuko ir vaikstau su miniaku

Sveikos,neblogi sapniukai jusu,ypac su miniaku
.o as jauciuosi puikiai,jokiu pozymiu,skausmu nieko nors tik 3dienos liko
tai jau veluos mana lelius
.
Gyvate,o kiek mokejai uz ta kamera?as dar neturiu,bet jau reikia ziuretis po biski.kaip ten tas pilvukas tau nusileidineja,man isvis nenusileido koks buvo visda toks ir yra
Papildyta:
Deimenaaa tai tavo vyras dirba ir savaitgaliais?manasis taip pat tik naktimis,tai dienos metu galima nuveikti kanors
Papildyta:
mimuliuke,kada tau prasides dekretines?kazkaip ilgai dirbi tu
Papildyta:
jo oras neblogas atrodo pro langa isejau i kiema vos nenupute
labai didelis vejas siandiena.gerai einu kepti blyneliu ir varysiu apsipirkt maista

Gyvate,o kiek mokejai uz ta kamera?as dar neturiu,bet jau reikia ziuretis po biski.kaip ten tas pilvukas tau nusileidineja,man isvis nenusileido koks buvo visda toks ir yra

Papildyta:
Deimenaaa tai tavo vyras dirba ir savaitgaliais?manasis taip pat tik naktimis,tai dienos metu galima nuveikti kanors

Papildyta:
mimuliuke,kada tau prasides dekretines?kazkaip ilgai dirbi tu

Papildyta:
jo oras neblogas atrodo pro langa isejau i kiema vos nenupute

na airijoj juk reikia dirbti iki 8 su puse menesio
bet as iseisiu as 8 men nes isnaudosiu savo 2 savaiciu atostogas ir po atostogu jau nebegrysiu
niu o tos atostogos prasides tik uz 2 savaiteliu
niu taip ir vaziuoju kasdien i darbeli, bet tik tai dziaugiod kad dar gerai jauciuos ir galiu istvert tas 8 valandas per diena darbelyje

o as isejau 7.5 ir man dzin ant tu airiu

QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 24, 15:05)

jam slenkantis grafikas,tai kaip papuola taip ir dirba vargselis

beje mimuliuke,ar zinai ko laukiesi? lyg berniuko tep? nes ziuriu man paskirta temuke atidaryti tai nezinau ka prie taves uzrasyti ar uogyte ar zirniukas laukiamas?

Papildyta:
Inesa84 kokius blyncikus kepi?
niu as laukiuosi SUNELIO
ir sekmes tau kuriant nauja temele

lietiniai su varske