Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas airijoje

jo visai neblogai skamba clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos :4u:Kaip sekasi? Siandien geras oras,saule sviecia thumbup.gif .Reikes gal i miesta nuvaziuot pasivaiksciuot ax.gif ,nesinori namie sedet. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as tai siandien turejau planu vaziuot i parduotuves smile.gif bet ai persigalvojau nes vis dar guliu lovyteje ilsiuos is po darbo savaites, guliu lovoj ir jauciu kaip kojos tinsta tai niekur ir lipt nesinori blink.gif niu tik vakare su vyreliu gal reikes nuvaziuot i karuseles bigsmile.gif paziuret kaip vyras supsis cool.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as sianakt labai blogai miegojau,pilvukas visa nakti toks kietas buvo,net apsiversti negalejau....ir toks jausmas buvo kad skrandi skauda,tai nesupratau ar ko uzvalgiau ar kas cia.. verysad.gif
na va mimuliuke,o as jau laukiau tavo sarasiuko is po apsipirkimo smile.gif
Adeks,kaip tau gerai ,kad siandien leksi i gryna ora,o as va namie sedesiu,nes nekaip jauciuosi ir vyras tik velai vakare grys...
Atsakyti
Na del tos kamerikes
mes tai pirkome su spalvotu vaizdu is argoso ir galiu pasakyti veikia puikiai spalvota pirkom tam kad galetume matyti jei vaikutis spalva keis zinot kai buna melynuoja ar pan....

del temos manau deimenaaa bus saunu viskas ka sukursi, svarbu kad butu kur susiburti viosm airiu mamytems pagimdziusioms r auginancioms leliukus

Sia nakti jau maniau gimdysiu, vakar vakare tokielyg saremiai prasidejo, visa nakti sake vyras blaskiausi, o ryte susapnavau kad kraujuot pradejau, tai tikint sapnininku tureciau gimine susitikti ale kur cia airijoj....gimine tik mazius gali buti ....
bet....jauciu kad reiks laukti zuikiaus iki kitos savaiteles,

beja mano pilvas dar labiau nusileido, kad net striju atsirado ant uzpakalio biggrin.gif

Atsakyti
Gyvate,palauk manes ir dar negimdym hihihi.gif dviese bus smagiau ir drasiau ax.gif as tai sapnavau,kad esu jau be pilvuko ir vaikstau su miniaku bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,neblogi sapniukai jusu,ypac su miniaku thumbup.gif .o as jauciuosi puikiai,jokiu pozymiu,skausmu nieko nors tik 3dienos liko g.gif tai jau veluos mana lelius cray.gif .
Gyvate,o kiek mokejai uz ta kamera?as dar neturiu,bet jau reikia ziuretis po biski.kaip ten tas pilvukas tau nusileidineja,man isvis nenusileido koks buvo visda toks ir yra g.gif
Papildyta:
Deimenaaa tai tavo vyras dirba ir savaitgaliais?manasis taip pat tik naktimis,tai dienos metu galima nuveikti kanors cool.gif
Papildyta:
mimuliuke,kada tau prasides dekretines?kazkaip ilgai dirbi tu doh.gif
Papildyta:
jo oras neblogas atrodo pro langa isejau i kiema vos nenupute biggrin.gif labai didelis vejas siandiena.gerai einu kepti blyneliu ir varysiu apsipirkt maista wink.gif
Atsakyti
na airijoj juk reikia dirbti iki 8 su puse menesio doh.gif bet as iseisiu as 8 men nes isnaudosiu savo 2 savaiciu atostogas ir po atostogu jau nebegrysiu thumbup.gif niu o tos atostogos prasides tik uz 2 savaiteliu mirksiukas.gif niu taip ir vaziuoju kasdien i darbeli, bet tik tai dziaugiod kad dar gerai jauciuos ir galiu istvert tas 8 valandas per diena darbelyje 4u.gif
Atsakyti
o as isejau 7.5 ir man dzin ant tu airiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 24, 15:05)
o as isejau 7.5 ir man dzin ant tu airiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif teisingai lotuliukas.gif
jam slenkantis grafikas,tai kaip papuola taip ir dirba vargselis smile.gif

beje mimuliuke,ar zinai ko laukiesi? lyg berniuko tep? nes ziuriu man paskirta temuke atidaryti tai nezinau ka prie taves uzrasyti ar uogyte ar zirniukas laukiamas? biggrin.gif
Papildyta:
Inesa84 kokius blyncikus kepi?
Atsakyti
niu as laukiuosi SUNELIO 4u.gif ir sekmes tau kuriant nauja temele group.gif
Atsakyti
lietiniai su varske essen.gif biggrin.gif
Atsakyti