Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos sakykit, o ar po antro nepavykusio apvasinimo megintuvelyje taikomos didesnes nuolaidos nei antram apvaisinimui?
Mes jau viena daremes, vyras siulo dar pabandyti. Zinau, kad kazkokia nuolaidele bus, o jei nepavyks idomu kitas dar pigiau bus ar jau ne?
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 10 12, 15:18)
Aciu  smile.gif  As uz tavo sekminga 4 karta irgi jau pradedu laikyt kumscius  4u.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif oi aciu, tik kad dar neskubek, gali tekti ilgai laukti... nezinau, ka gydytoja pasakys man.. Siandien tik atsigavau - sunkiai si karta "isejau" is tos bukles.. Ziaurus galvos skausmas kankino keturias dienas.. Kazkaip niekada taip nebuvo, o dabar net is lovos islipti negalejau blink.gif Siandien jau gyva ir pasiruosusi zygiuoti toliau. ax.gif
Atsakyti
uoj as ir kiek prisapnavau per savo 1IVF, sapnai tokie aiskus ir ryskus smile.gif viska atsimindavau atsikelus smile.gif ir daktariuka savo sapnavau smile.gif taip chiotkai biggrin.gif lotuliukas.gif ir kaciukus sapnavau, shfravau viska sapninikuose ir ieskojau atsakymu smile.gif bendrai boze boze ko as tik neprisapnavau ... ale tas 1 blynas ir prisviles buvo
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 12, 14:26)
ir kaciukus sapnavau

lotuliukas.gif o kaip kačiukai su vaikais susiję g.gif Kiek pamenu kačiukai vagystes, vargą rodo doh.gif Mano mama neseniai sapnavo krūvas kačiukų doh.gif Gal dėl to, kad katė 5 pūkuotukus atsivedė, tai užsifiksavo lotuliukas.gif

Nu bet mes jau ne į temą šnekam lotuliukas.gif
Atsakyti
O as meiluzi sapnavau..... unsure.gif
Kazin ka galetu reiksti ? unsure.gif
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 15:40)
lotuliukas.gif  o kaip kačiukai su vaikais susiję  g.gif Kiek pamenu kačiukai vagystes, vargą rodo  doh.gif Mano mama neseniai sapnavo krūvas kačiukų  doh.gif Gal dėl to, kad katė 5 pūkuotukus atsivedė, tai užsifiksavo  lotuliukas.gif

Nu bet mes jau ne į temą šnekam  lotuliukas.gif

Ūlla ten sapninke kazkokiam radau kad kazkaip reiskia jaunai merginai {o mes cia visos tokios} kad susilauks vaikelio

joaaaaaaaa tema pakrypo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ate mergaites gero jums savaitgalio visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 12, 14:52)
Ūlla ten sapninke kazkokiam radau kad kazkaip reiskia jaunai merginai {o mes cia visos tokios} kad susilauks vaikelio
joaaaaaaaa tema pakrypo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ate mergaites gero jums savaitgalio visoms smile.gif

pas mane tokio sapnininko nėra, o ir nebe jauna mergina esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 10 12, 12:11)
lotuliukas.gif aš irgi šianakt tokį sapną sapnavau, koks sutapimas, bet manau tikrai jis nieko nereiškia, vyk tokias mintis lauk, laikau kumštukus, kad pirmadienį praneštum džiugias naujienas wub.gif \

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pildos, ko ir linkiu wub.gif Ir dar iš antradienio į trečiadienį, kitom dienom ne.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 12, 15:58)
Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pildos, ko ir linkiu  wub.gif Ir dar iš antradienio į trečiadienį, kitom dienom ne.

Tai va, sapnavau kaip tik mmm verysad.gif O man tai žinokit tikrai nesvarbu ar darau IUI , IVF ar nieko nedarau prieš kiekvienas mmm jas susapnuoju ir jos tikrai būna, deja...
Atsakyti
Naujoku nepriemat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 10 12, 15:24)
Merginos sakykit, o ar po antro nepavykusio apvasinimo megintuvelyje taikomos didesnes nuolaidos nei antram apvaisinimui?
Mes jau viena daremes, vyras siulo dar pabandyti. Zinau, kad kazkokia nuolaidele bus, o jei nepavyks idomu kitas dar pigiau bus ar jau ne?

Antram IVF VK duoda 15 proc. nuolaidą, berods ax.gif Su kitom klinikom irgi galima bandyti tartis mirksiukas.gif

QUOTE(Ledietė @ 2007 10 12, 16:11)

Visada priimam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 10 12, 16:11)

Lediete, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti