Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(devina @ 2007 10 12, 19:59)
Aš taip pat per trečia jau buvau rami kaip belgas lotuliukas.gif

kaip jums taip paviksta,buti ramios? pas mane po pirmo IVF nesekmingo baisiausia depresija verysad.gif
Atsakyti
Pirmas IVF turbut pats sunkiausias buna, nes manai kad nepasisekti tiesiog negali, ir kad IVF visagalis... Kuo labiau tikiesi, tuo skaudziau nusivili... O po to kazkaip nervai atbunka, nes nieko daug nebesitiki. Pradedi galvoti, kad jei pasiseks, tai pasiseks. Ir ramiai sau lauki smile.gif
Laikykis, nepasiduok depresijai 4u.gif Junkis i Maryciu Melnikaiciu buri mirksiukas.gif
QUOTE(boruzite @ 2007 10 12, 18:03)
kaip jums taip paviksta,buti ramios? pas mane po pirmo IVF nesekmingo baisiausia depresija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 12 spalio 2007 - 19:23
tai bandau nusiraminti nes po menesio vel pradiedu stimuliacija,ir jai viskas gerai tai lapkricio gale eisim i antra bandima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MARUSE @ 2007 10 12, 19:05)
...sako per silpni vaistai buvo skirti man...  :

Gaila verysad.gif .O kokie čia buvo vaistukai?

kadangi man irgi per stimuliaciją mažai subrendo folikulų, tai domiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 12 spalio 2007 - 19:49
Mergaitės, gal kam reikia gonalio-f (75TV) galiu parduoti už 75 Lt. už 1vnt. (pirkau Vaisingumo klinikoj už 85 Lt. už 1vnt.) geras iki 08.2008 Deja nespėjau panaudoti, nes vyro tyrimo rezultatai pasirodo nekokie, reikia gydyti. Turiu 4 vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džoni: 12 spalio 2007 - 20:27
boruzite aciu tau 4u.gif janta,leidausi as Dekapeptili ir Puregon 100IE/0.5ml,tai kiek supratau Puregono man stipresnio reikejo... g.gif
Atsakyti
Merginos, ar gali po suleistos dozes dusinti? Pradejo oro trukti ir atrodo kakle kazkas spaudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 10 12, 19:38)
Sakyčiau turėtų priklausyti  g.gif Bet čia gal Daivutė mūsų žino smile.gif Nelabai galiu atsakyti, nes su VK niekad neturėjau reikalų  ax.gif

ačiū 4u.gif

bandysiu Daivutės paklaust ax.gif
o gal dar kuri žino apie nuolaidas ne pirmam IVF ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 10 12, 22:10)

o gal dar kuri žino apie nuolaidas ne pirmam IVF ... unsure.gif

O tai ar Tu kalbi ne apie antro karto 15 proc. nuolaidą?
IVF taikant 15 proc. nuolaidą 4000 lt,- taip VK kainoraštis skelbia
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 10 12, 17:09)
Vilmute, o gal žinai, ar antram IVF duoda nuolaidą, nepriklausomai nuo to pavyko pirmas ar ne...?

Žinoma, kad duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 12, 21:38)
Merginos, ar gali po suleistos dozes dusinti? Pradejo oro trukti ir atrodo kakle kazkas spaudzia  doh.gif

Orchidėja, kaip jautiesi? unsure.gif Tikiuosi, kad praėjo dusinimas.
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 12, 21:38)
Merginos, ar gali po suleistos dozes dusinti? Pradejo oro trukti ir atrodo kakle kazkas spaudzia  doh.gif

Orchideja, nuo kokiu vaistu cia tave sitaip? Gal esi alergiska kokiam komponentui? Jei blogai - nedelsk, kreipkis i gydytojus g.gif Bet tikiuosi, kad praejo, gal nervuojiesi?? Gali buti nerviniu pagrindu g.gif
Papildyta:
QUOTE(EvelinaZ @ 2007 10 12, 18:53)
Sveikutes
Nava, as jau rimciau jungiuosi prie jusu, nes siandiena paeme krauja del hormonu ir sake paskambins ir pasakys kada leistis pradeti LUPRONA. Priklausys nuo hormonu  kada.  bigsmile.gif

Evelina, dziaugiuosi, uz tave, ir tikiuosi, kad pavyks pirmas bandymas, juk ten pas jus tokie geri rezultatai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MARUSE @ 2007 10 12, 19:05)
Sveikutes... Ūlla,isbrauk mane is sarasiuko...Nepavyko uzaugint kiausineliu,treciadieni mate astuonis,o siandien tik du ,su dviem nezaidzia,sako per silpni vaistai buvo skirti man...  angel_sadangel.gif Rytoj susileisiu dar karteli Decapeptili ir Puregona,o po to 16,00 val. Pregnyl,ir pirmdieni vaziuosim pas daktariuku,bandys daryt IUI,liudna,net labai,bet ranku nenuleisiu... schmoll.gif            Sekmes visoms,ir gero savaitgalio... 4u.gif

Maruse console.gif labai gaila, kad likimas taip su mumis zaidzia.. O gal pavyks IUI??? Gal tik tiek ir tereikia???? mirksiukas.gif Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti