Merginos, jei Orchideja išras recepta, kada geriausiai daryti IVF su garantuotais rezultatais. Aš jį pardavinėsiu Del kainos susitarsim
.... smagu vistiek su jumis visoms
Aš tai merginos niekaip nesuprantu, pasiskaitau, čia visas tik tiria, daro labaroskopijas, histeroskopijas ir pan., o man nieko nedarė. Tik tuos tyrimus dėl ŽIV, AIDS, hepatito ir t.t. (nu tie kur būtini prieš procedūrą). O man šiandien jau penkta stimuliacijos diena. savijauta tai kažkokia keista, kartais pykina, dažnai miego noriu, pilvas kaip arbūzas ir t.t. Ar ir jums taip buvo?
Aš tai merginos niekaip nesuprantu, pasiskaitau, čia visas tik tiria, daro labaroskopijas, histeroskopijas ir pan., o man nieko nedarė. Tik tuos tyrimus dėl ŽIV, AIDS, hepatito ir t.t. (nu tie kur būtini prieš procedūrą).
O man šiandien jau penkta stimuliacijos diena. savijauta tai kažkokia keista, kartais pykina, dažnai miego noriu, pilvas kaip arbūzas ir t.t. Ar ir jums taip buvo?
pamačiau Ūlos parašėlį ir labai, labai apsidžiaugiau , kad Tau Musmiryte pavyko labai, labai sveikinu Tave ir laikau kumštukus, kartu su savo sūnaitėliu Adomuku, kad viskas būtų super, super
nu va, pamačiau dar, kad ir sidabriukui pavyko, kaip šaunu tiesiog super, sveikinu
na mano tai gerokai papūstas. Aš rytais leidžiuosi diferiliną, o vakarais gonalį po 150 ml. Šiaip tai gal dozė ir nedidelė, bet kažkaip tai nekaip jaučiuosi. o kelinta tau stimuliacijos diena. Pas ką daraisi?
Euromergele sapnas: kažką šiaip pasapnavau, po to matau tave ir save, sėdinčias restorane Tu išsitrauki lapelį ( su HCG atsakymais) ir išdidžiai parodai man Skaičius 99 Klausi, tai jau aš turbūt Daugiau pasirodo Daiva, pasveikina tave. Norim atžymėt svarbų įvykį, bet kad tau gert negalima Koks metų laikas, tai nepasakysiu, bet mes buvom apsirengusios kaip ir su paltais