QUOTE(liepa7 @ 2007 10 16, 20:49)
siandien as visai skystalas... graudinat
aciu liepa7 uz palinkejima
QUOTE(euromergele @ 2007 10 16, 18:49)
gerai, kad ne 666
aciu Ulla uz isties miela sapna
kad ir kaip megstu tvirtai stovet ant zemes, bet nori nenori sitam sunkiam vaiku jieskojimo labirinte tokie dalykai, kaip sis sapnas, pakelia ir gerai nuteikia ...ir teikia vilty (nepaisant to, kad visos praejusios viltys nusedo shuniui ant uodegos)
su paltuku...nu znachit reiks iki pavasario pasidaryt HCG
aj...ir dar palta nusipirkt, nes jak ras svajoju apie juoda palta 
tu matai, kiek sutapimų
Megičkos, laikykitės
Stefi, ku ku
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 16, 16:40)
Aš tai merginos niekaip nesuprantu, pasiskaitau, čia visas tik tiria, daro labaroskopijas, histeroskopijas ir pan., o man nieko nedarė.
Pupuliuk, rašau ne iš Lietuvos ir pastebėjau, kad čia prieš ivf liepia pasidaryti daugiau tyrimų negu Lietuvoje.
QUOTE(gandrė @ 2007 10 16, 22:19)
Skaičiau, kad vakar lyg tai turėjai vizitą pas gydytoją. Kaip sekėsi? Ką nutarėt?
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 09:34)
Skaičiau, kad vakar lyg tai turėjai vizitą pas gydytoją. Kaip sekėsi? Ką nutarėt?
Na Musmiryte, kaip ten tavo HCG skaičiukai?
QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 10 17, 09:51)
Kraują jau nuleidau, bet atsakymas bus apie kokią 14 val. nes laborantė tik nuo 13 val dirba. Ech ir kada ta ramybė ateis
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 10:05)
Kraują jau nuleidau, bet atsakymas bus apie kokią 14 val. nes laborantė tik nuo 13 val dirba. Ech ir kada ta ramybė ateis 
Musmiryte, mmm nėra, nieko blogo nevyksta, viskas bus gerai
Čia taas tavo kraujuko nuleidimas tik šiaip, viskas gerai
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 08:05)
Musmiryte viskas tikrai bus gerai, skaičiukai bus tikrai dideli
pries atostogas buvau prisizhadejus IVF'ininkiu susitikima suorganizuot...kazhi dar liko dusaujanciu ir pageidaujanciu?
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 11:00)
pries atostogas buvau prisizhadejus IVF'ininkiu susitikima suorganizuot...kazhi dar liko dusaujanciu ir pageidaujanciu?

pažiūrim
p.s. ir darviena neišvarė atostogauti
QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 10 17, 10:37)
Musmiryte, mmm nėra, nieko blogo nevyksta, viskas bus gerai
mmm nera, bet va blogumas tai antra diena persekioja