Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 16:12)
puiku...tai mazhu kita savaite, koki ketvirtadieni? (turbut Laikinojoj sostinej, Vilniuj) darom IVF-ininkiu informacini, pramogini, psichologini susitikima  4u.gif  kvieciamos visos, kurioms dar aktualus IVF'as, visas kurioms reikia ziniu, kurioms reikia nuotaikos ir smagios bendraminciu kompanijos biggrin.gif

norėčiau ir aš sudalyvauti ax.gif
tik kita savaitė man nelabai tinka... unsure.gif
Atsakyti
ORCHIDĖJA, KUR DINGAI, ŠIANDIEN NIEKO NEGIRDĖTI KAIP TAU SEKĖSI PAS DAKTARĘ smile.gif
Atsakyti
Tiesa, mesrginos, o šiandien kažkaip prastai jaučiausi ir pasimatavau temperatūtą, tai buvo 37.3. Įdomu čia nuo vaistų ar jau mane koks virusas kabina? g.gif
Atsakyti
Orchidėja, laukiam naujienų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 20:49)
Kai ta lemtis be pastangų nieko gero nelemia, kai mes besigydydamos ir naudodamos įvairius PAB einam prieš likimą bandydamos jįpakeisti, tai manau protinga būtų imtis visų atsargumo priemonių. Jeigu pastojimas nesudarytų problemų, tai viskas būtų kitaip...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kaip gaila, kad susitikimas Vilniuje doh.gif

Stefi, gal jau testavaisi 4u.gif

Bandau iš galvos išmušt vieną mintį biggrin.gif O ta mintis būtų apie knygą-romaną iš ivf-ininkės ar istorijų rinkinuką iš ivf-ininkių gyvenimo lotuliukas.gif Tik klausimas, kas skaitytų lotuliukas.gif
Ir juokauju, ir ne, bet jei sulauksiu gilios pensijos, memuaruose ši tema tikrai bus
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 18 spalio 2007 - 06:41
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 18, 07:33)
Orchidėja, laukiam naujienų  4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kaip gaila, kad susitikimas Vilniuje  doh.gif

Stefi, gal jau testavaisi  4u.gif

Bandau iš galvos išmušt vieną mintį  biggrin.gif O ta mintis būtų apie knygą-romaną iš ivf-ininkės ar istorijų rinkinuką iš ivf-ininkių gyvenimo  lotuliukas.gif Tik klausimas, kas skaitytų  lotuliukas.gif
Ir juokauju, ir ne, bet jei sulauksiu gilios pensijos, memuaruose ši tema tikrai bus 
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Aš po savo paskutinės nesėkmės čiut neprisėdau rašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien testuką pasidariau, nes manęs skaičiai neįtikino tongue.gif Taigi testukas teigiamas, tai ir vyras tik šiandien patikėjo, kad nestuke.gif Eisiu liniuotės pasieškot, nes dar nė karto neteko turėti tokios liniuotės ax.gif . Sakiau jau kaip bus taip ant liniutoės sakau gal laikas matysis kaip bėga ax.gif
Atsakyti
musmiryte drinks_cheers.gif !saunuole mergyte.dabar turbut esi rami kaip belgas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 10 18, 09:10)
musmiryte  drinks_cheers.gif !saunuole mergyte.dabar turbut esi rami kaip belgas bigsmile.gif

Nu jau rami. Iš kur gi bus ta ramybė doh.gif Na gal ramybė, kad nestuke.gif , bet bendrai paėmys tai ramybė dingo kai tik sužinojau kad nestuke.gif ir manau ji bus ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 18, 08:59)
Sakiau jau kaip bus taip ant liniutoės sakau gal laikas matysis kaip bėga  ax.gif

"bėga" hihihi.gif optimistė! Vežlio greičiu šliaužia. biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 18 spalio 2007 - 08:50
QUOTE(pupuliukas2 @ 2007 10 17, 21:23)
ORCHIDĖJA, KUR DINGAI, ŠIANDIEN NIEKO NEGIRDĖTI KAIP TAU SEKĖSI PAS DAKTARĘ smile.gif

Man viskas gerai mirksiukas.gif Kita savaite jau pusfinalis, o dar po tos savaites jau finalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 10 18, 07:42)
drinks_cheers.gif
Aš po savo paskutinės nesėkmės čiut neprisėdau rašyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galėtume kooperuotis lotuliukas.gif
Garantuotai labai geras romanas būtų biggrin.gif Tik stilių reiktų atitinkamą pasirinkt, kad liaudžiai patiktų, o po to kelias į žvaigždes su bestseleriu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 18, 10:37)
Galėtume kooperuotis  lotuliukas.gif
Garantuotai labai geras romanas būtų  biggrin.gif  Tik stilių reiktų atitinkamą pasirinkt, kad liaudžiai patiktų, o po to kelias į žvaigždes su bestseleriu  laugh.gif

Na tai verslo plana turim, išeinam i dekreta ir pradedam rašyti drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tiesa, man pasisekė pagauti panele L. iš laimingosios Ullos parašiuko dalies. tai ji čia negali rašyt, ale žinokit, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 18 spalio 2007 - 09:39