Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Stefi 4u.gif ramaus likusio laukimo mirksiukas.gif Nesapnuoju dabar nieko doh.gif Šiuo metu blūdinu naktimis, kas labai atsiliepia mano nervams ir ... grožiui lotuliukas.gif Šiandien blūdinau nuo puse keturių, užėjo kūrybinės kančios, tai variau prie kompo, kad ko nepamiršt lotuliukas.gif Nežinau, kaip dabar iki darbo pabaigos ištvert wacko.gif

Janta 4u.gif tai kokia tiksli įsodinimo data g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2007 10 17, 11:13)
[dar norejau paklausti,kurios naudoja krinona ar kam nors yra taip,  kad teka keistos iskyros,tokios lyg vandenelis,ar cia taip nuo krinono gali buti?  g.gif
o gal cia taip pries mm buna kai nepastoji?  blink.gif

Man taip buvo ir joks cia ne menesiniu pozymis mirksiukas.gif Teisiog man paaiskino tai nuo crinono.
Atsakyti

dar norejau paklausti,kurios naudoja krinona ar kam nors yra taip, kad teka keistos iskyros,tokios lyg vandenelis,ar cia taip nuo krinono gali buti? g.gif
o gal cia taip pries mm buna kai nepastoji? blink.gif
[/quote]

Taip naudojant crinone gali tekėti išskyros kaip vandenėlis, baltos arba kristi gabaliukais, viskas čia noormalu, jei nėra kraujo, tai apie jokias mėnesines nei minčių neturi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va jau turiu antrą HCG tyrimo rezultatą - 209,7. Keista labai, bet jokio džiaugsmo begalinio. Labiau nerimas ima. Reiks kitą dar savaitę nueit pas gydytoją, nes kitaip nenurimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 12:47)
Na va jau turiu antrą HCG tyrimo rezultatą - 209,7. Keista labai, bet jokio džiaugsmo begalinio. Labiau nerimas ima. Reiks kitą dar savaitę nueit pas gydytoją, nes kitaip nenurimsiu.

Pamatysi plakancia sirdele o gal ir dvi ramiau tikrai pasidarys mirksiukas.gif Ir sveikinu su didejanciu HCG wub.gif
Nors neramu bet tikrai jau galima dziaugtis
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 13:47)

Na Musmiryte wub.gif , aš tavo vietoje jau tris kartus būčiau numirus ir prisikėlus iš laimės lotuliukas.gif
Viskas gi super wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 10 17, 13:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 10 17, 13:58)
Na Musmiryte wub.gif , aš tavo vietoje jau tris kartus būčiau numirus ir prisikėlus iš laimės lotuliukas.gif
Viskas gi super wub.gif

Taip, bet va tie pamaudenimai neleidžia ramiai gyvent. Matai dar baisu džiaugtis ir norisi kalnus vaistų valgyt, kad tik viskas būtų gerai, nes kaip jau kažkur minėjau 2 mano atvejai baigėsi nesėkme.
Atsakyti
smile.gif+2007 10 17, 13:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 10 17, 13:58)
Viskas gi super wub.gif

ir as taip pat manau - gi dziaugtis reikia, o ne trizniavoti 4u.gif
dabar tik dievulio rankose tavo leliaus/-iu augimas - daugiau tikejimo wub.gif
viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 17 spalio 2007 - 13:08
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 14:07)
Taip, bet va tie pamaudenimai neleidžia ramiai gyvent. Matai dar baisu džiaugtis ir norisi kalnus vaistų valgyt, kad tik viskas būtų gerai, nes kaip jau kažkur minėjau 2 mano atvejai baigėsi nesėkme.

Musmiryte, nu kada gi tu nurimsi??? doh.gif
Sveikinu ir kuo nuosirdziausiai dziaugiuosi uz tave... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 17, 11:47)

Nu va skaičiukai gražiai auga wub.gif ir jokių pesimistinių ir blogų nuotaikų nono.gif aš labai džiaugiuosi už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 17, 12:40)

Janta  4u.gif  tai kokia tiksli įsodinimo data  g.gif

Šiandien, spalio 17 d.
Atsakyti
puiku...tai mazhu kita savaite, koki ketvirtadieni? (turbut Laikinojoj sostinej, Vilniuj) darom IVF-ininkiu informacini, pramogini, psichologini susitikima 4u.gif kvieciamos visos, kurioms dar aktualus IVF'as, visas kurioms reikia ziniu, kurioms reikia nuotaikos ir smagios bendraminciu kompanijos biggrin.gif

1.euromergele
2.redute
3.darviena
4.
5.
6.
7.
.....

QUOTE(darviena @ 2007 10 17, 12:22)
taip taip nail.gif  , yra  norinciu sudalyvaut IVF'ininkiu meete  gathering.gif  gossip.gif victory.gif

Atsakyti