Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gal žinote, kiek laiko po IVF negalima mylėtis g.gif ? Gyd nepasakė, o pati nepaklausiau. Nepagalvokit kad labai aktualu, tiesiog žinoti tai reikia.
Atsakyti
2 savaites, iki HCG..o paskui jau klausk gydytojos 4u.gif

QUOTE(janta @ 2007 10 17, 16:19)
Gal žinote, kiek laiko po IVF negalima mylėtis  g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 16:27)
2 savaites, iki HCG..o paskui jau klausk gydytojos  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Man taip buvo ir joks cia ne menesiniu pozymis mirksiukas.gif Teisiog man paaiskino tai nuo crinono.

aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
net ramiau rolleyes.gif

bisky nesupratau blink.gif myletis po ysodinimo negalima 2 savaites blink.gif ?
o man gyd.U. sake, kad myletis galima g.gif
ar as cia ko nors nepagaunu? blush2.gif

musmuryte labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif o tu turetum dar labiau dziaugtis clap.gif
geros sveikateles nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte25: 17 spalio 2007 - 16:04
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 17:27)
2 savaites, iki HCG..o paskui jau klausk gydytojos  4u.gif

Aš niekada to daktaro neklausiau, bet mano vyras tai po IVF labai bijojo. Sako bijau ką nors ten pas tave sugadinti. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=euromergele,2007 10 17, 15:12]
puiku...tai mazhu kita savaite, koki ketvirtadieni? (turbut Laikinojoj sostinej, Vilniuj) darom IVF-ininkiu informacini, pramogini, psichologini susitikima 4u.gif kvieciamos visos, kurioms dar aktualus IVF'as, visas kurioms reikia ziniu, kurioms reikia nuotaikos ir smagios bendraminciu kompanijos biggrin.gif

busiu dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 17 spalio 2007 - 16:23
[quote=euromergele,2007 10 17, 17:12]
puiku...tai mazhu kita savaite, koki ketvirtadieni? (turbut Laikinojoj sostinej, Vilniuj) darom IVF-ininkiu informacini, pramogini, psichologini susitikima 4u.gif kvieciamos visos, kurioms dar aktualus IVF'as, visas kurioms reikia ziniu, kurioms reikia nuotaikos ir smagios bendraminciu kompanijos biggrin.gif

Prisijunkčiau su mielu noru, bet Vilnius nuo manęs tolokai. Ir dabar dar labai pinigėlius taupom 2IVF.
Bet širdimi aš už jus visas. Linkiu gero ir smagaus pasisėdėjimo! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 10 17, 11:00)
pries atostogas buvau prisizhadejus IVF'ininkiu susitikima suorganizuot...kazhi dar liko dusaujanciu ir pageidaujanciu?  biggrin.gif  g.gif

Kaip norėčiau dalyvauti susitikime, deja, nesu LT...Tai pasistengsiu prie jūsų prisijungti virtualiai mintimis. 4u.gif
Atsakyti
Butu labai smagu susipazinti su visom merginom, tik gaila kad Vilniuje o ne kaune.
verysad.gif
na o Orch..... ziuriu nenusiteikus atsakyti g.gif
Atsakyti
Musmiryte ,sidabriuk sveikinimai didziausi ir kad toliau ruduo butu kuo dosnesnis ir kitoms merginoms sekmes laukiant teigiamo rezultato Tolsta laivas kokios naujienytes lakau uz tave kumstukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2007 10 17, 17:19)
Gal žinote, kiek laiko po IVF negalima mylėtis  g.gif ? Gyd nepasakė, o pati nepaklausiau. Nepagalvokit kad labai aktualu, tiesiog žinoti tai reikia.

SVEIKA JANTA 4u.gif
MAN GYDYTOJA SAKE, KAD GYVENTI NORMALU LYTINI GYVENIMA. KAI DARIAUSI PIRMA IR ANTRA KARTA AS IRGI BIJOJAU IR NETUREJAU JOKIU SANTYKIU IKI MM, GULINEJAU, NIEKO NEDARIAU NET VALGYTI. TRECIA KARTA PAKLAUSIAU GYDYTOJOS PATARIMO GYVENTI NORMALIAI. GYDYTOJA SAKO, JEI BUS LEMTA GYVENS, JEI NE, TAI NE.
Atsakyti
QUOTE(cita @ 2007 10 17, 21:38)
...MAN GYDYTOJA SAKE, KAD GYVENTI NORMALU LYTINI GYVENIMA...

Ačiū, Cita, už pasidalinimą patirtimi. Vis dėlto aš linkusi truputėlį pasisaugoti.
mastau.gif
Kai ta lemtis be pastangų nieko gero nelemia, kai mes besigydydamos ir naudodamos įvairius PAB einam prieš likimą bandydamos jįpakeisti, tai manau protinga būtų imtis visų atsargumo priemonių. Jeigu pastojimas nesudarytų problemų, tai viskas būtų kitaip...
Atsakyti