Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių vaikai sulaužė mūsų žaisliukus :(

QUOTE(deiritta @ 2011 03 08, 09:37)
drauga bedoje pazinsi  4u.gif

drinks_cheers.gif tokia ir drauge buvo, tai gerai kad atkrito tokioje situacije o ne sudetingesneje kai butu ttikrai skaudu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 03 02, 10:56)
Pas mus tarp draugu yra susitarimas kad jei matai kad neklauso ar daro ka negerai sudrausmink arba bent pasakyk man smile.gif tada nera nesusipratimu  4u.gif

va būtent drinks_cheers.gif tėvai turi susitart dėl tokių dalykų,o jei kažkam nepriimtina,kad nebus vaikams leidžiama bile kaip žaist,arba su;aužius daiktą jį reiks atpikt,tai tada tokių svečių tiesiog nekvieti ir tiek. bent jau aš tai esu tiesiog pasakius visom savo draugėm,kad jei tavo vaikas sulaužoar sugadina kokį daiktą,tai tu jį baudi pagal save,aš neaiškinu ir nesikišu,bet daiktas turi būti atpirktas ir tiek.
Kam nepatinka mano taisyklės,tai pas mane gali ir neit į svečius,bet kažkaip visiems patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 03 08, 15:55)
bet daiktas turi būti atpirktas ir tiek.

o kai jūsų pačios vaikas jūsų namuose sulaužo jūsų daiktą - kas jį jums atperka?
o kai jūsų vaikas ir vaikas-svečias vieni du kitame kambaryje žaidžia, daiktas sulaužytas, vaikai nei vienas neprisipažįsta, suaugę nematė - kaip tada?
Atsakyti
o kas nustato reikiamo atpirkti daikto vertę? g.gif
Atsakyti
Aisku, jog labai norisi pasakyti kas nutiko, bet korektiskumas neleidzia. O as tokioje vietoje atsidurus (jei mano vaikai sulauzytu), tai tikrai is kart atpirkciau net negalvodama, jei lygiai tokio pat zaislo nerasciau nupirkciau bent jau panasu. thumbup.gif
Atsakyti
as visada uz tai, kad sveciuose paskutinis zodis seimininku, ta prasme, kad jeigu neklauso drasiai leidziu sudrausminti, jeigu kazka sulauzo, stengiames tai kompensuoti...per 5metus mano mergaites viska taikia isspresdavom....
bet va draugei sudauze televizoriu su kamoliu koleges berniukas (nors buvo drausmintas ne karta), o jis nera mazas...tai kolege atvaziavo jo pasiimti, kai suzinojo apie TV pasake, kad nereikejo leisti zaisti kamabaryje, kuriame stovi Tv....apie tai, kad nors dali sumos kompensuoti net nepasiule...beje, TV kainavo 6500....tai va...
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 04 06, 19:50)
tai kolege atvaziavo jo pasiimti, kai suzinojo apie TV pasake, kad nereikejo leisti zaisti kamabaryje, kuriame stovi Tv....

labai teisingai padarė. Ir jei šeimininkė pati leido žaisti su kamuoliu kambary -tai nieks nekaltas,tik pati.
Atsakyti
Įdomus požiūris, pati kalta. Tai jei tas vaikas negirdi kas jam sakoma, nereaguoja į pastabas, toliau sau žaidžia, nors buvo aprašytas to nedaryti, vadinasi vistiek šeimininkė kalta? Na taip. Nesugebėjo įkalbėti ar už pakarpos išvyti lauk.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 17, 18:47)
Įdomus požiūris, pati kalta. Tai jei tas vaikas negirdi kas jam sakoma, nereaguoja į pastabas, toliau sau žaidžia, nors buvo aprašytas to nedaryti, vadinasi vistiek šeimininkė kalta? Na taip. Nesugebėjo įkalbėti ar už pakarpos išvyti lauk.

o kodel vaikas turetu reaguoti, jei seimininke mikcioja ir tupcioja?
jei tai vyktu mano namuose, as paprasciausiai paimciau kamuoli ir issinesciau. arba issiusciau vaikus zaisti i lauka.

o mama, zinoma, turejo atlyginti vaiko padarytus nuostolius.
Atsakyti
Uztat geriausia pas save jokiu svetimu vaiku nepriimti ir paciai pas kitus vieno savo vaiko nepalikti, o jei busi kartu ir tavo vaikas kazka padarys tuomet jau busi kalta ir turesi atlyginti nes tu nepriziurejai savo vaiko. Maniskis irgi sveciuose kamuoli spardo, bet gerai kad nieko nesudauze.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 17, 18:47)

paimti kamuolį jei jau jis nereaguoja.
Atsakyti
Ragnez jau parašė, kam kartotis? g.gif Šaukštai po pietų, kamuolio nepaėmė, nesusiprotėjo matyt. Bet nuostolius ta l. protinga mamytė turėjo atlyginti, o ne mandravoti.

Jei mano namuose, kambaryje su TV, sietynais ir vazom, pradėtų kas spardyt kamuolį, kas neįtikėtina, nes tokių svečių laimei nebūna, tai iš kart išvyčiau iš kambario. Be ceremonijų. O ne laukčiau "prizų" ir siurprizų.
Atsakyti