Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių vaikai sulaužė mūsų žaisliukus :(

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 03, 18:41)
Auginant mažus vaikus reikia juos auklėti, nuo mažų dienų, taip paaiškinti, kad žinotų ir suprastų kas yra kas. Kad yra elektros prietaisai, yra chemija, yra TV, kt. ir yra odiniai baldai, kurie beje yra labai praktiški auginant mažus vaikus.  Tai gi, nereiškia, kad jei jau yra mažas vaikas, tai tik ten, kur sienos apmuštos minkštu audiniu. Vaikas gyvena visuose namuose, o ne tik savo kambaryje, jis laisvas vaikščioti, liesti, bet ne gadinti. Jei jis kažką niokoja, laužo, daužo, tai tik tėvų aplaidumas ir kaltė, nes jie neatliko savo "namų darbų".

Nu viskas čia teisingai, tik kalba eina ne apie savus vaikus kasdienybėje, o mažuosius svečius, kurių kartais net ne vienas būna. Jug pas jus atėjus draugė ar kaimynė į svečius nesimala po visą triobą, po spintas ar miegamąjį g.gif Tai kodėl atėję vaikai į svečius turėtų kaip po savo namus slampinėti ir viską krapštinėti g.gif Pas vaikus atėję svečiai lai pas vaikus ir būna. Kol visus žaidimus išžaisdavo, pilnus sąsiuvinius pripaišydavo, palapines visokias ir raketas iš kėdžių pastatydavo- kelioms valandoms veiklos - per akis. Savoj erdvėj jie gali veikti ką nori (tik muštynių kad nebūtų lotuliukas.gif ) O kai atsibosta kambary- marš į lauką ax.gif Pas mus buvo ir yra tokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 01 03, 17:11)
Pvz. mano vaikas nėra sugriovęs nei vieno baldo ir nėra sugadinęs nei tv nei dvd. O vaiką kaip kokį šunį laikyti tik vaikų kambaryje, kad išlindęs ko nesulaužytų  schmoll.gif  Mano vaikas gyvena namuose, o ne vaikų kambaryje  bigsmile.gif O jei jau galima visur vaikščioti mano vaikui, svetimų vaikų juk į vieną kambarį kaip ir neuždarysi.. Matote, pinigų neturite tai ir neperkate brangių žaisliukų ar baldų, čia normalu. O aš neperku pigių  bigsmile.gif  Būtent dėl to kad. kaip jūs ir minėjote, pinigus ir taip yra kur dėti. Ir vietoj krūvos šūdinų, greitai lūžtančių, renkuosi brangius ir ilgaamžius  bigsmile.gif Jei mano vaikas nesulaužė nei vieno brangiai kainavusio žaisliuko, tai argi normalu, kad atėjęs svečias kaip niekur nieko juos drąskytų  g.gif O suplėšęs išeitų kaip niekur nieko.. O jei tai vaiko  mėgstamas žaislas buvo ir jis būtų dar žaidęs ir žaidęs.. Tai negi man dabar iš savo kišenės eiti ir pirkti iš naujo žaislus  g.gif Kaip ir nelogiška..

Jūs esate iš tų šeimų, pas kurias į svečius bent jau kol jūsų vaikui nėra kokių 10 metų aš neičiau. Ir galiu pasakyti kodėl.
Jūsų vaikas vienas, auginamas brangiai apstatytuose, suaugusiems pritaikytuose namuose, po nuolatine suaugusių priežiūra. Jis visiškai nemoka tuose namuose žaisti su kitais vaikais, taip pat visiškai nemoka būti "šeiminimu". Atėjus pas tokį vaiką su kitu vaiku turi sėdėti visą laiką šalia jų ir "padėti žaisti" bei prižiūrėti, kad taviškis ko neleistino nepadarytų. Nes jūsiškis greičiausiai nei žodžio nepasakys kitam vaikui, kad pamokytų jį teisingai elgtis su savo žaislais, sustabdytų, kai daroma kažkas ne taip ar paaiškintų, kas namuose leidžiama, o kas draudžiama. Taip pat ir žaislai didžiaja dalimi yra tokie, kurie skirti iš esmės žaisti vienam arba su suaugusių priežiūra. Nei žaislų, nei įgūdžių vaikų kolektyviniam žaidimui namuose pas tą vaiką nėra. Tai išeina, kad aš ateinu į jūsų namus su savo vaiku pabūti "linkmintoju" jūsų vaikui ir nemokama aukle?
Per ilgą laiką aš susidariau tokį vaizdą, kad kol vaikai maži į svečius dažniau kviečia tie, kurie augina vienturčius, bet ir vaikai labiau nori, ir pačiau ramiau bei maloniau vykti ten, kur auga du ar trys vaikai. Nes toks jausmas, kad šeima, auginanti vieną vaiką, taip pilnai ir nesuvokia kas tai yra "vaikai" namuose biggrin.gif

Tiesa, dar dėl jūsų pasakymo "vaiką kaip kokį šunį laikyti tik vaikų kambaryje" - tai yra labai rimta vienturčio bėda. Nes tikrai kai jis vienas, uždarius kambaryja jaučiasi kaip atskirtas nuo vienintelio namuose vykstančio bendravimo - su suaugusiais. Kai vaikai keli - vaikų kambarys yra "laisvoji zona", kurioje vaikai susikuria savo žaidimų ir bendravimo erdvę, į kurią tėvai kišasi minimaliai. Ir duris jie užsidaro patys, kad tėvai ten nosies be reikalo nekaišiotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 05 sausio 2012 - 11:13
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 01 04, 22:38)
Nu viskas čia teisingai, tik kalba eina ne apie savus vaikus kasdienybėje, o mažuosius svečius, kurių kartais net ne vienas būna. Jug pas jus atėjus draugė ar kaimynė į svečius nesimala po visą triobą, po spintas ar miegamąjį g.gif Tai kodėl atėję vaikai į svečius turėtų kaip po savo namus slampinėti ir viską krapštinėti g.gif Pas vaikus atėję svečiai lai pas vaikus ir būna. Kol visus žaidimus išžaisdavo, pilnus sąsiuvinius pripaišydavo, palapines visokias ir raketas iš kėdžių pastatydavo- kelioms valandoms veiklos - per akis. Savoj erdvėj jie gali veikti ką nori (tik muštynių kad nebūtų lotuliukas.gif ) O kai atsibosta kambary- marš į lauką ax.gif Pas mus buvo ir yra tokia tvarka.

Tai gi, pratęsiant mintį, apie auklėjimą. Juk vaikas, tas, kuris laužo, pjausto, gadina svečiuose, kolkas kalbam apie tokį egzempliorių, yra neišauklėtas arba savyje laiko pyktį, yra poreikis destrukcijai. Mes nekalbam berods apie normalius vaikų žaidimus, kur laisvė fantazijai, betvarkė ir ne apie sterilumą gi eina kalba. Pvz. mano vaikai svečiuose nėra nei karto padarę kažko nederamo, apie aukščiau minėtus atvejus, nes jie auklėjami nuo mažų dienų. Laužyti, niokoti, gadinti nevalia.

pagyvenusi, tavo mintys teisingos, apie vienturčius. Mums po dviejų vienas vaikas atrodo kaip "nėr ką veikti", ramybė ir relaksas.

Tik nelabai skaniai atrodo ta turtinė materialinė diskusija.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 05, 10:57)
Jūs esate iš tų šeimų, pas kurias į svečius bent jau kol jūsų vaikui nėra kokių 10 metų aš neičiau. Ir galiu pasakyti kodėl.
Jūsų vaikas vienas, auginamas brangiai apstatytuose, suaugusiems pritaikytuose namuose, po nuolatine suaugusių priežiūra. Jis visiškai nemoka tuose namuose žaisti su kitais vaikais, taip pat visiškai nemoka būti "šeiminimu". Atėjus pas tokį vaiką su kitu vaiku turi sėdėti visą laiką šalia jų ir "padėti žaisti" bei prižiūrėti, kad taviškis ko neleistino nepadarytų. Nes jūsiškis greičiausiai nei žodžio nepasakys kitam vaikui, kad pamokytų jį teisingai elgtis su savo žaislais, sustabdytų, kai daroma kažkas ne taip ar paaiškintų, kas namuose leidžiama, o kas draudžiama. Taip pat ir žaislai didžiaja dalimi yra tokie, kurie skirti iš esmės žaisti vienam arba su suaugusių priežiūra. Nei žaislų, nei įgūdžių vaikų kolektyviniam žaidimui namuose pas tą vaiką nėra. Tai išeina, kad aš ateinu į jūsų namus su savo vaiku pabūti "linkmintoju" jūsų vaikui ir nemokama aukle?
Per ilgą laiką aš susidariau tokį vaizdą, kad kol vaikai maži į svečius dažniau kviečia tie, kurie augina vienturčius, bet ir vaikai labiau nori, ir pačiau ramiau bei maloniau vykti ten, kur auga du ar trys vaikai. Nes toks jausmas, kad šeima, auginanti vieną vaiką, taip pilnai ir nesuvokia kas tai yra "vaikai" namuose  biggrin.gif

Tiesa, dar dėl jūsų pasakymo "vaiką kaip kokį šunį laikyti tik vaikų kambaryje" - tai yra labai rimta vienturčio bėda. Nes tikrai kai jis vienas, uždarius kambaryja jaučiasi kaip atskirtas nuo vienintelio namuose vykstančio bendravimo - su suaugusiais. Kai vaikai keli - vaikų kambarys yra "laisvoji zona", kurioje vaikai susikuria savo žaidimų ir bendravimo erdvę, į kurią tėvai kišasi minimaliai. Ir duris jie užsidaro patys, kad tėvai ten nosies be reikalo nekaišiotų.

Čia jau kaip matau labai " protinga" pabūti norėjote ir atėjote padergti ant svetimo vaiko kurio net nepažįstate. Labai išmintigai padarėte, nieko neprikiši bigsmile.gif Šiaip suklydote, bet iš kitos pusės jausmas abipusis. Neišauklėtų banderlogų į savo namus aš ir nekviesčiau schmoll.gif Tai, kad pas mane į svečius jums patekti niekaip ir nepavyktų lotuliukas.gif Žmogui, kuriam sunku suvokti,kad aukilėjimas ir tik auklėjimas lemia tai, vaikas laužys daigtus namie ar dar blogiau svečiuose , vieta savo sulūžusioje kiaulidėje vadinamoje namais bigsmile.gif Nes paskaičius kai kurių pasisakymus susidaro įspūdis, kad vaikai pas juos pasiima kaltus ir varo kiaurai per baldus ( nes brangiu pirkti NEVALIA jei vaiką turi), telikus ( o kam toks daigtas jei VAIKĄ turi) ir kitus brangesnius įrenginius.. Apie žaislus net jau nešneku irnesakyk.gif Jei nesulaužai daigtų, kaip kitaip parodysi, kad esi visuomeniškas, socialus ir žaisti tikrai moki lotuliukas.gif Tik kodėl, gerbiamosios, neskubate padarytų žmogui nuostolių atlyginti, jei jau tokią vaikų auklėjimo politiką įvaldžiusios truputi neaišku. g.gif Mano vaikui auklių nereikia, jį auklėju pati, todėl jis ir žino, kad daigtų laužyti jam NEVALIA. Yra tokie žodžiai kaip NEGALIMA. O ir šiaip jis pas mane meniškos sielos, jam labiau tapymas aktualu, vietoj to, kad lėkti per visus namus ir dairytis ką čia sudrąskyti bigsmile.gif Žodžiu nusišnekėjote tokiu mąstu, kad jūsų vietoje skuosčiau kuo greičiau pasikeiti nick'ą, nes prie jūsų pezesių nelabai derinasi bigsmile.gif Ar čia jau senatvinis marazmas g.gif O gal šiaip neapykanta geriau nei jūs gyvenantiems žmonėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 01 05, 15:35)
Čia jau kaip matau labai " protinga" pabūti norėjote ir atėjote padergti ant svetimo vaiko kurio net nepažįstate. Labai išmintigai padarėte, nieko neprikiši  bigsmile.gif  Šiaip suklydote, bet iš kitos pusės jausmas abipusis. Neišauklėtų banderlogų į savo namus aš ir nekviesčiau  schmoll.gif  Tai, kad pas mane į svečius jums patekti niekaip ir nepavyktų  lotuliukas.gif  Žmogui, kuriam sunku suvokti,kad aukilėjimas ir tik auklėjimas lemia tai, vaikas laužys daigtus namie ar dar blogiau svečiuose , vieta savo sulūžusioje kiaulidėje vadinamoje namais  bigsmile.gif  Nes paskaičius kai kurių pasisakymus susidaro įspūdis, kad vaikai pas juos pasiima kaltus ir varo kiaurai per baldus ( nes brangiu pirkti NEVALIA jei vaiką turi), telikus ( o kam toks daigtas jei VAIKĄ turi) ir kitus brangesnius įrenginius.. Apie žaislus net jau nešneku  irnesakyk.gif Jei nesulaužai daigtų, kaip kitaip parodysi, kad esi visuomeniškas, socialus ir žaisti tikrai  moki  lotuliukas.gif Tik kodėl, gerbiamosios, neskubate padarytų žmogui nuostolių atlyginti, jei jau tokią vaikų auklėjimo politiką įvaldžiusios truputi neaišku.  g.gif Mano vaikui auklių nereikia, jį auklėju pati, todėl jis ir žino, kad daigtų laužyti jam NEVALIA. Yra tokie žodžiai kaip NEGALIMA. O ir šiaip jis pas mane meniškos sielos, jam labiau tapymas aktualu, vietoj to, kad lėkti per visus namus ir dairytis ką čia sudrąskyti  bigsmile.gif Žodžiu nusišnekėjote tokiu mąstu, kad jūsų vietoje skuosčiau kuo greičiau pasikeiti nick'ą, nes prie jūsų pezesių nelabai derinasi  bigsmile.gif Ar čia jau senatvinis marazmas  g.gif O gal šiaip neapykanta geriau nei jūs gyvenantiems žmonėms  g.gif

O varge, na bet jūs ir pikčiurna verysad.gif Kaip galima tokiais žodžiais ir emocijomis teršti eterį? Gal čia ir poster_offtopic.gif , bet jums elementariai trūksta vidinės kultūros. O dar kalbate apie auklėjimą verysad.gif

p.s. nekalbant apie visas kitas gramatines klaidas, daiktas yra daiktas, o ne daigtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutax: 05 sausio 2012 - 15:33
QUOTE(fainulkina @ 2012 01 05, 15:35)
Čia jau kaip matau labai " protinga" pabūti norėjote ir atėjote padergti ant svetimo vaiko kurio net nepažįstate. Labai išmintigai padarėte, nieko neprikiši  bigsmile.gif  Šiaip suklydote, bet iš kitos pusės jausmas abipusis.

O ir šiaip jis pas mane meniškos sielos, jam labiau tapymas aktualu, vietoj to, kad lėkti per visus namus ir dairytis ką čia sudrąskyti  bigsmile.gif

Žodžiu nusišnekėjote tokiu mąstu, kad jūsų vietoje skuosčiau kuo greičiau pasikeiti nick'ą, nes prie jūsų pezesių nelabai derinasi  bigsmile.gif Ar čia jau senatvinis marazmas  g.gif O gal šiaip neapykanta geriau nei jūs gyvenantiems žmonėms  g.gif

Sakote, meniškos sielos Jūsų vaikas, vaikiškų judrių žaidimų nežaidžiantis, realizuojantis save per tapymą, kuris, kiek leidžia man senatvinis marazmas prisiminti, yra veikla vienam asmeniui, ne kolektyvinė.

Tai kurioje čia vietoje aš suklydau, ar, juo labiau, "padergiau" ant vaiko ir Jūsų namų, padarydama prielaidą, kad Jūsų vaikas, kaip ir dauguma vienturčių, linkęs į asmeninę veiklą ir neturi nei žaislų, nei reikiamų įgūdžių, nei pritaikytos erdvės kolektyviniams mažų vaikų žaidimams savo namuose?
Beja, Jūs taip pasipiktinote, kad net neatkreipėte dėmesio į nurodytus "kokių 10 metų", nes paūgėję vienturčiai būna puikūs dalyviai intelektualesnėse vaikų veiklose ir žaidimuose.

Ir taip pat klausimas Jums - kodėl visi vaikai, kurie auga po kelis ir ankstyvoje vaikystėje žaidžia namuose judrius žaidimus, turi tam pritaikytą aplinką ir žaislus, yra banderlogai, o jų namai - kiaulidės. Ar tiesiog vadinti žmones "banderlogais", o jų namus "kiaulidėmis" yra "fainulkinio" įvaizdžio dalis 4u.gif

Taip kad, "calm down". Manęs prie esamo senatvinio marazmo lygio sunervinti nepavyks, o štai pati su tokiu nervingumu sveikatą susigadinsi...
Atsakyti
QUOTE(rutax @ 2012 01 05, 15:31)
O varge, na bet jūs ir pikčiurna verysad.gif Kaip galima tokiais žodžiais ir emocijomis teršti eterį? Gal čia ir  poster_offtopic.gif , bet jums elementariai trūksta vidinės kultūros. O dar kalbate apie auklėjimą verysad.gif

p.s. nekalbant apie visas kitas gramatines klaidas, daiktas yra daiktas, o ne daigtas.

Pilnai pritariu. Pagyvenus argumentuotai issake savo nuomone, be pykcio ir izeidinejimo, fainulkinos zodziuose gi daug pykcio ir pagiezos.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 05, 11:57)
...

drinks_cheers.gif Yra senas posakis, kad kelis vaikus auginti daug lengviau, nei vieną drinks_cheers.gif Bet ne visos vos vieną išperėjusios (ir dar kokios agresyvios blink.gif )mamytės tai gali suprasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 05, 15:36)
Sakote, meniškos sielos Jūsų vaikas, vaikiškų judrių žaidimų nežaidžiantis, realizuojantis save per tapymą, kuris, kiek leidžia man senatvinis marazmas prisiminti, yra veikla vienam asmeniui, ne kolektyvinė.

Tai kurioje čia vietoje aš suklydau, ar, juo labiau, "padergiau" ant vaiko ir Jūsų namų, padarydama prielaidą, kad Jūsų vaikas, kaip ir dauguma vienturčių, linkęs į asmeninę veiklą ir neturi nei žaislų, nei reikiamų įgūdžių, nei pritaikytos erdvės kolektyviniams mažų vaikų žaidimams savo namuose?
Beja, Jūs taip pasipiktinote, kad net neatkreipėte dėmesio į nurodytus "kokių 10 metų", nes paūgėję vienturčiai būna puikūs dalyviai intelektualesnėse vaikų veiklose ir žaidimuose. 

Ir taip pat klausimas Jums - kodėl visi vaikai, kurie auga po kelis ir ankstyvoje vaikystėje žaidžia namuose judrius žaidimus, turi tam pritaikytą aplinką ir žaislus, yra banderlogai, o jų namai - kiaulidės.  Ar tiesiog vadinti žmones "banderlogais", o jų namus "kiaulidėmis" yra "fainulkinio" įvaizdžio dalis  4u.gif 

Taip kad, "calm down". Manęs prie esamo senatvinio marazmo lygio sunervinti nepavyks, o štai pati su tokiu nervingumu sveikatą susigadinsi...

Aš nei per nago juodymą nesu nervinga schmoll.gif Nturiu nei ko nervintis nei dėl ko bigsmile.gif Ir aplamai ką jūs tą kolektyvinę veiklą čia aplamai ta bigsmile.gif p atkakliai kišate. Ne visi vaikai aplamai į tą kolektyvinę veiklą linkę, nepriklausomai nuo to vienturčiai jie ar ne bigsmile.gif Ką norite pasakyti, visi menininkai bekompromisiškai vienturčiai? O štai visi sportininkai ir kitokią KOLEKTYVINĘ veiklą` pripažįstantys žmonės būtinai iš daugiavaikių šeimų g.gif Mano gyvenimo praktika rodo ką kita, bet kadangi jūs jau norite čia pasirodyti visažine, tai tiek to. irnesakyk.gif Buvo jums kiek gal per aštriai atsakyta vien dėl to, kad liečiate asmeniškai mano vaiką, nors asmeniškai nei jūs žinote ką apie mano šeimą, nei žinote kokioje prabangoje ar neprabangoje aš gyvenu ir aplamai net nežinote kiek aš tų vaikų turiu. O jau apibendrinimus tai ojojojoi iki kokio lygio padarėte bigsmile.gif kuo remiantis? Prierašu prie paveiksliuko?? Nebūkite naivi, o jei jau tokia esate, neapsimeskite protinga. Ir aplamai tema ne apie vienturčius ir kokie jie beviltiški jūsų nuomone, net ne apie mane ir mano vaiką su visu mano prabangiu gyvenimu,o apie tai, ką daryti, kai atėję svečiai sulaužo daigtus arba žaisliukus. Tai gal gana čia šiukšlinti?? Ir aplamai sorry ir už mano poster_offtopic.gif Daugiau iki jūsų lygio nenusileisiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutax @ 2012 01 05, 15:31)
O varge, na bet jūs ir pikčiurna verysad.gif Kaip galima tokiais žodžiais ir emocijomis teršti eterį? Gal čia ir  poster_offtopic.gif , bet jums elementariai trūksta vidinės kultūros. O dar kalbate apie auklėjimą verysad.gif

Rutax jei norite ką pamokyti gramatikos, darbinkitės į mokyklą ir ten galėsite tai daryti net už pinigus bigsmile.gif
Rūta Mėta, susirūpinkite geriau savo kultūra, jei vaikai jūsų tarpe yra periami. Gal paprasčiausiai tada ne į tą tvartą pataikėte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 05, 16:36)
...yra banderlogai...

Jėtau, tokio žodžio nė girdėjus nesu blink.gif bet, jaučiu, jis nieko gero nereiškia g.gif Nu, ta mamytė kieta thumbup.gif Aukštasis pilotažas vaikų auginime....
ir bendravime...
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2012 01 05, 17:00)
Rūta Mėta, susirūpinkite geriau savo kultūra, jei vaikai jūsų tarpe yra periami.

PERIMI, brangioji, o ne PERIAMI lotuliukas.gif Tvarte gramatikos mokinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 05 sausio 2012 - 16:01
Daugiau iki jūsų lygio nenusileisiu  4u.gif
Papildyta:

Deja, tiksliau būtų, jei sakytumėte "nepakilsiu" smile.gif

Rutax jei norite ką pamokyti gramatikos, darbinkitės į mokyklą ir ten galėsite tai daryti net už pinigus  bigsmile.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet jau turiu gerai apmokamą ir mylimą darbą 4u.gif
O jums būtų neprošal truputėlį pasimokyti smile.gif ... kad ir iš nemokamų SM patarimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutax @ 2012 01 05, 16:07)
Deja, tiksliau būtų, jei sakytumėte "nepakilsiu" smile.gif
Ačiū už pasiūlymą, bet jau turiu gerai apmokamą ir mylimą darbą 4u.gif 
O jums būtų neprošal truputėlį pasimokyti smile.gif  ... kad ir iš nemokamų SM patarimų  g.gif

Tai, kad aš ir be jų pakankamai mokyta bigsmile.gif O jei jūs viską, kas pasakoma forume priimate už gryną pinigą,čia jau jūsų asmeninės tragedijos bigsmile.gif Esu iš tų žmonių, kurie labai mėgsta dėmesį ( čia aš jau labai rimtai) ir net nesitikėjau,kad čia jo tiek iš jūsų brangiosios sulauksiu 4u.gif Esu labai pamalonionta. O ant jūsų nuomonės man giliai giliai... Na, štai dabar dar turėsite atliekamą progą pakudakuoti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 01 05, 16:04)
Jėtau, tokio žodžio nė girdėjus nesu  blink.gif  bet, jaučiu, jis nieko gero nereiškia g.gif Nu, ta mamytė kieta thumbup.gif Aukštasis pilotažas vaikų auginime....
ir bendravime...
Papildyta:

PERIMI, brangioji, o ne PERIAMI lotuliukas.gif Tvarte gramatikos mokinuosi lotuliukas.gif

Na, jums, kaimiečiams tas slengas, žinote, arčiau dūšios, tai labiau su juo elgtis ir mokate 4u.gif Kabinėjatės prie kiekvieno žodžio, net nesusimąstote, kad va aš net ne lietuvė galiu būti ir tos žinios kokias dabar turiu ir taip didžiulis pasiekimas.. Et, tas mužikų pasaulis.. Nuožmus ir negailestingas.. bigsmile.gif
Atsakyti