QUOTE(pagyvenus @ 2012 01 05, 15:36)
Sakote, meniškos sielos Jūsų vaikas, vaikiškų judrių žaidimų nežaidžiantis, realizuojantis save per tapymą, kuris, kiek leidžia man senatvinis marazmas prisiminti, yra veikla vienam asmeniui, ne kolektyvinė.
Tai kurioje čia vietoje aš suklydau, ar, juo labiau, "padergiau" ant vaiko ir Jūsų namų, padarydama prielaidą, kad Jūsų vaikas, kaip ir dauguma vienturčių, linkęs į asmeninę veiklą ir neturi nei žaislų, nei reikiamų įgūdžių, nei pritaikytos erdvės kolektyviniams mažų vaikų žaidimams savo namuose?
Beja, Jūs taip pasipiktinote, kad net neatkreipėte dėmesio į nurodytus "kokių 10 metų", nes paūgėję vienturčiai būna puikūs dalyviai intelektualesnėse vaikų veiklose ir žaidimuose.
Ir taip pat klausimas Jums - kodėl visi vaikai, kurie auga po kelis ir ankstyvoje vaikystėje žaidžia namuose judrius žaidimus, turi tam pritaikytą aplinką ir žaislus, yra banderlogai, o jų namai - kiaulidės. Ar tiesiog vadinti žmones "banderlogais", o jų namus "kiaulidėmis" yra "fainulkinio" įvaizdžio dalis
Taip kad, "calm down". Manęs prie esamo senatvinio marazmo lygio sunervinti nepavyks, o štai pati su tokiu nervingumu sveikatą susigadinsi...
Aš nei per nago juodymą nesu nervinga

Nturiu nei ko nervintis nei dėl ko

Ir aplamai ką jūs tą kolektyvinę veiklą čia aplamai ta

p atkakliai kišate. Ne visi vaikai aplamai į tą kolektyvinę veiklą linkę, nepriklausomai nuo to vienturčiai jie ar ne

Ką norite pasakyti, visi menininkai bekompromisiškai vienturčiai? O štai visi sportininkai ir kitokią KOLEKTYVINĘ veiklą` pripažįstantys žmonės būtinai iš daugiavaikių šeimų

Mano gyvenimo praktika rodo ką kita, bet kadangi jūs jau norite čia pasirodyti visažine, tai tiek to.

Buvo jums kiek gal per aštriai atsakyta vien dėl to, kad liečiate asmeniškai mano vaiką, nors asmeniškai nei jūs žinote ką apie mano šeimą, nei žinote kokioje prabangoje ar neprabangoje aš gyvenu ir aplamai net nežinote kiek aš tų vaikų turiu. O jau apibendrinimus tai ojojojoi iki kokio lygio padarėte

kuo remiantis? Prierašu prie paveiksliuko?? Nebūkite naivi, o jei jau tokia esate, neapsimeskite protinga. Ir aplamai tema ne apie vienturčius ir kokie jie beviltiški jūsų nuomone, net ne apie mane ir mano vaiką su visu mano prabangiu gyvenimu,o apie tai, ką daryti, kai atėję svečiai sulaužo daigtus arba žaisliukus. Tai gal gana čia šiukšlinti?? Ir aplamai sorry ir už mano

Daugiau iki jūsų lygio nenusileisiu
Papildyta:
QUOTE(rutax @ 2012 01 05, 15:31)
O varge, na bet jūs ir pikčiurna

Kaip galima tokiais žodžiais ir emocijomis teršti eterį? Gal čia ir

, bet jums elementariai trūksta vidinės kultūros. O dar kalbate apie auklėjimą
p.s. nekalbant apie visas kitas gramatines klaidas, daiktas yra daiktas, o ne daigtas.
Rutax jei norite ką pamokyti gramatikos, darbinkitės į mokyklą ir ten galėsite tai daryti net už pinigus
Rūta Mėta, susirūpinkite geriau savo kultūra, jei vaikai jūsų tarpe yra periami. Gal paprasčiausiai tada ne į tą tvartą pataikėte