Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(Jedute @ 2009 05 08, 22:09)
Mano kulnu oda visada buvo laaaabai sausa. Pirkau visokiu priemoniu - nuo pigiausiu iki brangiausiu. Rezultatas budavo, bet ne toks kokio tikejausi. Ir atradau LABAI stebuklinga priemone - ogi JOHNSON BABY purskiamas aliejukas su alijosiumi!!!! siandien mano kulnu oda svelnut svelnutele. Aliejuka tepdavau kiekviena vakara is po duso ir jo man uzteko 4 men., o buteliuko kaina apie 10 Lt. Pabandykit - tikrai nesigailesit ir man dekosit uz toki patarima mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif si vakara pameginsiu
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2009 02 12, 14:48)
Gal juokinga, bet močiutė man patarė kulnus karts nuo karto tept kiaulių taukais. Pigu ir efektinga. Žinoma, bent kartą savaitėj reikia būtinai numirkyt.

Na permečiau visą temelę (nes turiu tokią pat bėdą), tai patarimai man pasirodė tinkamesni tiesiog sausesnius padukus turinčioms moterims, o ne toms, kurių sausi padai daugiau primena ligą. Pati asmeniškai išbandžiau visas įmanomas dildes, peiliukus (juos panaudoti buvo didžiausia klaida), kojines, kremus, gryną sviestmedį, ekologiškus aliejus (ką ir bekalbėti apie Jonsonus visokius doh.gif ) ir dar daug ką, tačiau iki šiol labiausiai padėjo kremas "Evija" (apie jį skaitykite www.evija.lt). Jis man padėjo tada, kai po gimdymo padai pasidarė tokie sausi, kad tokie net pleištai užsikabinus už kilimo plaušelių atplyšdavo doh.gif. Būtent į šio kremo sudėtį įeina kiaulių taukai, bičių vaškas, sakai ir dar kažkas natūralaus, dėl ko šis kremas tikrai smirda, tačiau veiksmingas tai tikrai. Tačiau dėl savo kvapo, konsistencijos (kietokas) jis man nėra patogus naudoti kasdien, todėl iki šiol ieškau kažko veiksmingesnio kasdieninei priežiūrai. O tuo minėtuoju kremu tikrai pabandykite išsigydyti suskilinėjusius/beskilinėjančius padus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 10 gegužės 2009 - 07:08
man nepamainomas Spirig Kerasal tepalas su salicilio rugstimi - joks kremas taip puikiai nedrekina ir nepadaro kudikio peduciu kaip sitas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 10, 19:36)
man nepamainomas Spirig Kerasal tepalas su salicilio rugstimi - joks kremas taip puikiai nedrekina ir nepadaro kudikio peduciu kaip sitas  thumbup.gif

o man jis koks nemalonus doh.gif pati jo konsistencija - tokie "taukai", geriasi labai sunkiai, žodžiu daugiau nepirksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 05 11, 13:15)
o man jis koks nemalonus doh.gif pati jo konsistencija - tokie "taukai", geriasi labai sunkiai, žodžiu daugiau nepirksiu  blush2.gif

jis labai skalsus, puikiai nusloksniuoja odele, as ji tepu nakciai ir dar deduos medvilnines kojnytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 10, 07:07)
Na permečiau visą temelę (nes turiu tokią pat bėdą), tai patarimai man pasirodė tinkamesni tiesiog sausesnius padukus turinčioms moterims, o ne toms, kurių sausi padai daugiau primena ligą. Pati asmeniškai išbandžiau visas įmanomas dildes, peiliukus (juos panaudoti buvo didžiausia klaida), kojines, kremus, gryną sviestmedį, ekologiškus aliejus (ką ir bekalbėti apie Jonsonus visokius doh.gif ) ir dar daug ką, tačiau iki šiol labiausiai padėjo kremas "Evija" (apie jį skaitykite www.evija.lt). Jis man padėjo tada, kai po gimdymo padai pasidarė tokie sausi, kad tokie net pleištai užsikabinus už kilimo plaušelių atplyšdavo doh.gif. Būtent į šio kremo sudėtį įeina kiaulių taukai, bičių vaškas, sakai ir dar kažkas natūralaus, dėl ko šis kremas tikrai smirda, tačiau veiksmingas tai tikrai. Tačiau dėl savo kvapo, konsistencijos (kietokas) jis man nėra patogus naudoti kasdien, todėl iki šiol ieškau kažko veiksmingesnio kasdieninei priežiūrai. O tuo minėtuoju kremu tikrai pabandykite išsigydyti suskilinėjusius/beskilinėjančius padus.

Turėjau šitą kremą. Kulnų įtrūkimus gydo labai gerai, bet teptis jį kasdien visai nesinori, nes kvapas feeee schmoll.gif
Atsakyti
man kol kas labiausiai kulnus padėjo sušvelninti pėdų dildė ir paprasčiausias kremas lietuviškas iš gamtos magijos su levandomis (gaivinamasis kojų ir pėdų kremas). visai atsitiktinai nusipirkau ir man geriau odą sudrėkino nei iki tol naudoti aliejai ar net tas "kerasal". aišku stebuklo nėra, bet pagal kainą, tai pati geriausia priemonė iš bandytų.
Atsakyti
Nusipirkau ir as kerasali. Vakar isbandziau ir man patiko, ryte pedu oda nebetokia siurksti, nes man kliudavo nakty net uz patalynes, oda labai sausa, siurskti ir papilkejusi yra. Man visai netrukde ta riebi plevele ant pedu uzsidejau kojines ir po poros valandu nusiemiau, aisku teptis juo reikia vakare arba einant gultis smile.gif
Atsakyti
Dauguma pedu kremu - tokie, lyg tarp kitko, nieko nepadeda schmoll.gif Man labai patiko TBS pipirmeciu kremas, jis labai riebus, bet nesijaucia labai to riebalo ir deduosi spec. dregme sulaikancias kojinytes. Tepu nakciai, tai per pora kartu atsigauna pedu oda thumbup.gif Be to labai skalsus.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 05 16, 11:16)
Nusipirkau ir as kerasali. Vakar isbandziau ir man patiko, ryte pedu oda nebetokia siurksti, nes man kliudavo nakty net uz patalynes, oda labai sausa, siurskti ir papilkejusi yra. Man visai netrukde ta riebi plevele ant pedu uzsidejau kojines ir po poros valandu nusiemiau, aisku teptis juo reikia vakare arba einant gultis smile.gif

dar vienas variantas - nakciai kerasalis su maistine plevele ant padu, kojnytes, o ryte - silta vonele su druska ir buku peilio galu nugramdyti suragejusia oda (tik nepersistengt), taip galima daryt kas antra diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Užtikau šią temą ir pagalvojau, kad galiu jums pasiūlyti gydomąjį kremą-pylingą suskirdusiems kojų kulnams gydyti,parsivežiau iš Anglijos, po gydymo su juo tos problemos nebėra.Mėginukai po 20ml. Rašykit į a.ž. dėl kainos tikrai susitarsim 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 19 gegužės 2009 - 15:59
o as pastebejau toki dalyka,kai anksciau dariausi pedikiura,meistre naudodavo peiliukus,skusdavo kulnus,tai oda labai pradejo sauseti,o dabar peiliuku nenaudoju,prasau,kad su dilde sveistu,tai zymiai geresne kulnu oda
Atsakyti