Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

Bandykit Kerasalio tepala tikrai pades smile.gif
Dabar turiu grazia pedu oda. Pradzioje kai tepiausi buvo svelni oda, o kai nustojau teptis ir vel pradejo rageti oda. Tai galvojau, kad niekas man nepades. Bet paskui oda pati nupleiskanavo nieko netepus ir dabar yra grazi. Kerasalis isgyde man negrazia pedu oda smile.gif
Atsakyti
Mano kulnai niekad nebuvo labai sausi ar surageje, bet kartais kai pasidarau pedikiura tai patepu margaritos maitnamuoju koju kremu visas ******. Jis toks saldantis, metom kvepia! Gerai atgaivina pavargusias kojas po ilgu trasu ant kablu.
Atsakyti
Rekomenduoju tiktai Scholl priemones, gersniu nesu net turejusi 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif merginos gal kas noretumet GEHWOL med tepaliuko,kuris skirtas suragejusiai,trukinejanciai,sausai,siurksciai koju odai? per az prasau 4u.gif
Atsakyti
man asmeniskai geriausia, kai kasdien plaunu kojas apie minute jas patrinu su pamza o vakare negailedama pritepu kremo ir uzsimaunu kojines smile.gif stai mano graziu kojyciu paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinis_drugelis @ 2009 07 03, 01:17)
man asmeniskai geriausia, kai kasdien plaunu kojas apie minute jas patrinu su pamza o vakare negailedama pritepu kremo ir uzsimaunu kojines  smile.gif  stai mano graziu kojyciu paslaptis  ax.gif

Pritariu 4u.gif Sitaip darau ziema mirksiukas.gif O dabar pora kart savaitej po duso gerai pemza nutrinu ir kremo. O kasdien po prausimosi tik kremo kojom. Esu jau ne jaunystej, bet niekad neturejau uzleistu koju kulnu! Reikia neapleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas girdejo apie pieno rugsties krema pedoms? Jis lyg tai gaminamas vaistinese pagal uzsakyma. Tik vat kokios koncentracijos reikia?

Lactic acid - pieno rūgštis - Kosmetikoje, priklausomai nuo koncentracijos, gali turėti drėkinamąjįį, atstatomąjį arba negyvų odos ląstelių lupimosi efektą. Tai natūrali rūgštis, kurią gamina bakterijos raugintuose produktuose. Visuose raugintuose produktuose gausu pieno rūgšties. Pramoniniu būdu ji gaunama krakmolo ir melasos bakterinio rūgimo metu.
Atsakyti
tai reikia sveist negyva oda ir tepti gerais kremais.
bet kai turi antsvorio tai labai greitai kieteja kulnai, juk sitoki sunkuma vargseles kojeles turi nesiot! vargstu ir as su tom kojukem
Atsakyti
Yra vienas labai paprastas ir nebrangus kremas koju kulnams gydyti. Atradau šį dalyką prieš pora metu, visai netikėtai. Tai yra Karaliunaites gaminami tepalai ir kremai (čia Gintares Karaliunaites mamos), viskas pas ją tik iš naturalių žolių, tik nepasakysiu dabar sudėties, nes jau išmetusi ta lapelį , bet tepaliukas iš tiesų man labai padėjo, išgydė ****** , nes tuomet buvo tiesiog suskilę kulnai, per keletą dienų juos sugydė, na o dabar jau ir neturiu tokiu problemų visai, bet tepaliuką panaudoju karts nuo karto.
Rekomenduoju o ir kaina jo 10lt , tokiame moliniame indelyje. Užteks tikrai ilgam. Pabandykit ir isitikinsite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 07 12, 21:55)
Yra vienas labai paprastas ir nebrangus kremas koju kulnams gydyti. Atradau šį dalyką prieš pora metu, visai netikėtai. Tai yra Karaliunaites gaminami tepalai ir kremai (čia Gintares Karaliunaites mamos), viskas pas ją tik iš naturalių žolių, tik nepasakysiu dabar sudėties, nes jau išmetusi ta lapelį , bet tepaliukas iš tiesų man labai padėjo, išgydė ****** , nes tuomet buvo tiesiog suskilę kulnai, per keletą dienų juos sugydė, na o dabar jau ir neturiu tokiu problemų visai, bet tepaliuką panaudoju karts nuo karto.
Rekomenduoju o ir kaina jo 10lt , tokiame moliniame indelyje. Užteks tikrai ilgam. Pabandykit ir isitikinsite.  mirksiukas.gif

kur galima isigyti si tepaliuka?
Atsakyti
Na, cia tai tikra problema su tom pedom ir kulnais... doh.gif
pas mane namie net viena lentynele skirta atskirai koju prieziurai,,.taciau, manau, kad mane kamuoja dar ir genai, nes mano kulnai ir koju pirstai ZIAURIAI sausi... schmoll.gif po pedikiuro buna super..grazu faina... ax.gif taciau po kiek laiko vel tas pats...siuo metu taip pat naudoju GEHWOL purskala kojoms,,,taciau nelabai suprantu, ar jis padeda, ar ne...nes jis purskiamos konsistencijos, manau kad kremai geriau butu, kai kita syki pirksiu butinai tik krema,,,
taip pat labai domina tos labai reklamuojamos koju prieziuros priemones SHOLL, ar kazkaip...(sorry jei ne taip parasiau), tai idomu daugiau nuomoniu turinciu paneliu pasisakymai apie jas...nes pas manikiuristes,t.y. pedikiuristes tokiu dar nemaciau... rolleyes.gif
Atsakyti
radau cia patarimu reiks ismegint sia savaitele smile.gif
Atsakyti