Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

Pagal save zinau, kad trint su pemza reikia tik gerai ismirkius, tada tikrai nauda yra ..nors siaip ipratau jau kas vakara stovint po dusu ir kulnus biski pazulint ax.gif

O siaip pirkau jau antra tubele Eucerin kremo pedom su slapalu, nakciai dar kojinytes ir kulnai mano zyyymiai pasitaise..

Cimicimiliukuku- mano kulnai irgi skilinejo net iki krauju, bet per si pusmeti tfu tfu tfu, Eucerina kai naudoju, jokiu skilinejimu neliko schmoll.gif

Atsakyti
KERASAL tepalas parduodamas vaistinese tinka suskirdusiems kulnams 4u.gif
Atsakyti
Aš pradėjau tept su kremu iš Avon ( su jūrų dumbliais), dar kojines nakčiai užmaunu. Rezultatai kol kas nedžiugina....
Atsakyti
sausiems kulnams padeda EUCERIn kremuas UREA yra skirtingo stiprumo pvz.10 proc. - tikrai matosi poveikis;)

oi. nemaciau, kad jau čia yra atsiliepimų apie jįsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 23 birželio 2008 - 14:09
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 16:12)
PRITARIU, KAD NEBLOGAS

labai geras pati isbandziau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 11 13, 19:03)
Labai efektingas kremas,padeda sugydit kulnus

user posted image

Mergaitės kur yra pirkti šio kremuko bigsmile.gif Pusbrolis tetai iš anglijos tokį parvežė, tai pas ja dabar gražesni kulniukai nei pas mane lotuliukas.gif juokauju, bet super per savaitę susitvarkė ir man davė teptis, bet poveikis mažiausiai po savaitės bus ax.gif
Atsakyti
Ieskok vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2008 06 29, 09:07)
Ieskok vaistinese.

Ačiu už atsakymą doh.gif tada geriau jokio biggrin.gif
Atsakyti
Nenoriu nuliudint,bet nei viena priemone nebus efektyvi,jei karts nuo karto nepasidarysi pedikiuro.Ir as anksciau turejau tokia problema,bet pradejau dazniau lankytis pas pedikiurininke ir visos problemos del sausu kulnu issisprende mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 06 29, 20:28)
Ačiu už atsakymą doh.gif tada geriau jokio biggrin.gif

Wikonda, cia yra pavardinta keleta vaistiniu kur jo turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 06 29, 22:45)
Wikonda, cia yra pavardinta keleta vaistiniu kur jo turetu buti smile.gif

begalo dėkui bigsmile.gif 4u.gif šian lėksiu rolleyes.gif kol vasara nesibaigė reik susitvarkyti kulniukus, o to gremžimo bijau atliekant pedikiūrą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visiskai be reikalo bijai,tai nuostabi procedura thumbup.gif Beto,labai efektyvi mirksiukas.gif
Atsakyti