Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(RAMSE @ 2008 06 30, 16:03)
Visiskai be reikalo bijai,tai nuostabi procedura thumbup.gif Beto,labai efektyvi mirksiukas.gif

O popirmo karto kas atsitinka atlikus šią procedūrą g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kulnai jau paauglystėje (beje, tik vasarą) taip sukietėdavo ir suskeldėdavo, kad įtrūkimai būdavo tiesiog iki mėsos, ir iki kraujo, o vaikštant jie kaip išsižioję pjūviai atrodydavo, ir be proto skaudėdavo- tiesiog nepaeidavau kartais, ir iš namų negalėdavau išeiti tik dėl šios priežasties. Kiek kas ką rekomendavo- nepadėdavo niekas absoliučiai- visos pažįstamų ir vaistininkių išgirtos priemonės- tebūdavo pinigų išmetimas į balą.

Visa tai tęsėsi tol, kol neatradau metalinių gremžtukų kulnams- bet ne tų kur kaip britvos, ir ne pemzų- o tų tokių kaip smulkučių metalinių tarkų- nes su ta britva buvau rimtai susižalojus, nes per storų kulnų ji nepajėgė nupjauti, o pemza ne mano kulnus nušlifuodavo- bet mano kulnai pemzą sutrupindavo lotuliukas.gif-ir rezultato nebūdavo ax.gif

Tai vat- beje, pastebėjau, kad rezultatai daug geresni ir dailesni- kai šlifuojami gerai atmirkyti, drėgni kulnai- ir tepti visus geruosiu kremus reikia ant nušlifuotų- tik tada tie kremai duoda rezultatų- nuo tol, kol taip darau- neturiu didesnių problemų su kulnais- jau po pirmos tokios procedūros, net ir patys grubiausi kulnai būna kaip kūdikio thumbup.gif

Tačiau tuo šlifavimu nereikia piktnaudžiauti kasdien, taipogi nepatartina nušveisti kulnus taip, kad jie pasidarytų vos ne kaip veidas minkšti, nes vėliau gali imti dar labiau ragėti- tą esu skaičiusi ax.gif

Ir tikrai nepritariu pinigų švaistymams pedikiūro kabinetuose ar brangiems kremams- nes nušlifavus specialia metaline "tarka"- visi kremai ir tepalai turi poveikį, ir nereikia brangių thumbup.gif

Tai tokia mano patirtis- beje, jau kelinti metai man problema nesikartoja, tai ir procedūros nedarau- nes kurį laiką padarius- paskui kažkaip savaime gerai būna ilgesnį laiką thumbup.gif

O jei kulnai iš tikro baisiai sausi, stori ir grubūs, suskilinėja iki kraujo- tai neverta bandyti jokių švelnių šlifuoklių- jokių pemzų, jokių ten juodų tefloninių "dildžių" kulnams, primenenčių švitrinį popierių schmoll.gif

- tik metalinė tarkutė- jų irgi būna įvairaus grubumo- droguose ir kitose kosmetikos reikmenimis prekiaujančiose parduotuvėse.. Pirmam kartui, jei kulnai iš tiesų be galo kieti, pageltę ir skeldėja- tik grubesnės tarkutės reikia- bet geriausia - pradžioje nutarkuoti su grubia tarkute, o paskui nušlifuoti su juoda specialia "dilde"- kad rezultatas būtų dar glotnesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 01 liepos 2008 - 01:30
Oi tada mano kulniukai, kaip pas kūdikį biggrin.gif aš šveičiu su paprasčiausia pemza man to tikrai užtenka, bet norėtusi juos suminkštinti, tad išbandysim kiek efektyvus šis kremukas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu ir as tokia problemele su kulnais doh.gif
svytejimas ezero dugne o gal galetum imest nuorode kaip atrodo ta "tarka"? nelabai ja isivaizduoju blush2.gif ax.gif mano kulnai neskilineja iki krauju tik kieti ir siurkstus , su pemza jau atsibodo zaisti nes jokio rezultato nepastebiu tai gal sakau "tarka" pagelbetu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 01, 11:46)
sveikos 4u.gif  turiu ir as tokia problemele su kulnais doh.gif
svytejimas ezero dugne o gal galetum imest nuorode kaip atrodo ta "tarka"? nelabai ja isivaizduoju blush2.gif  ax.gif mano kulnai neskilineja iki krauju tik kieti ir siurkstus , su pemza jau atsibodo zaisti nes jokio rezultato nepastebiu tai gal sakau "tarka" pagelbetu g.gif  smile.gif

sveikutes, ir as laukciau tos "tarkos" nuotraukytes, nes pas mane irgi kulnai sausi ir suskeldeje ax.gif as pati kartais naudoju levandu vonele kojoms, vaistineje pries gerus metus nusipirkau, pakanka vos keliu lasu, kojas agaivina ir aromatas geras, bent kiek paminkstina kulniukus, bet vien tik su pemza nenusisveicia vis tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 06 28, 12:37)
Mergaitės kur yra pirkti šio kremuko bigsmile.gif Pusbrolis tetai iš anglijos tokį parvežė, tai pas ja dabar gražesni kulniukai nei pas mane lotuliukas.gif juokauju, bet super per savaitę susitvarkė ir man davė teptis, bet poveikis mažiausiai po savaitės bus ax.gif

Rimi mačiau stendą šitos firmos mirksiukas.gif Ir šitas kremas taip pat buvo smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu panašia problema. Man padeda Avon kulnų minkštinamasis kremas. Jis toks pakankamai riebus. Taip pat kai netingiu blush2.gif pasidarau voneles kojoms, šiltas vanduo ir pudra voniai. Yra įvairių rūšių, dauguma jų pasižymi antibakteriniu ir drėkinančiu poveikiu, tai po jos kojytės labai minkštos.
Taip pat labai gyrė Faberlik kremą kulnams. Pati nebandžiau, bet rezultatus mačiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 07 01, 20:53)
Rimi mačiau stendą šitos firmos  mirksiukas.gif Ir šitas kremas taip pat buvo  smile.gif

Šian nusipirkau euro vaistinėje akcija jam rolleyes.gif thumbup.gif bandysiu laukiu gerų rezultatų ax.gif

QUOTE(Just4Fun @ 2008 07 02, 10:07)
Aš taip pat turiu panašia problema. Man padeda Avon kulnų minkštinamasis kremas. Jis toks pakankamai riebus. Taip pat kai netingiu  blush2.gif  pasidarau voneles kojoms, šiltas vanduo ir pudra voniai. Yra įvairių rūšių, dauguma jų pasižymi antibakteriniu ir drėkinančiu poveikiu, tai po jos kojytės labai minkštos. 
Taip pat labai gyrė Faberlik kremą kulnams. Pati nebandžiau, bet rezultatus mačiau.  thumbup.gif

Aš irgi jį turiu Avon, bet jis šaldantis kažkokstai ta prasme vėsinantis, tepiausi juo, bet noris, kad odelė būtų, kaip pas kūdikį tongue.gif tai laukiu stebūklų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 07 01, 02:24)

- tik metalinė tarkutė- jų irgi būna įvairaus grubumo- droguose ir kitose kosmetikos reikmenimis prekiaujančiose parduotuvėse.. Pirmam kartui, jei kulnai iš tiesų be galo kieti, pageltę ir skeldėja- tik grubesnės tarkutės reikia- bet geriausia - pradžioje nutarkuoti su grubia tarkute, o paskui nušlifuoti su juoda specialia "dilde"- kad rezultatas būtų dar glotnesnis...

Gali tiksliau paaiškinti kokia čia stebuklinga ta - metalinė tarkutė, nes nesuprantu apie kokį įrankį čia kalbi ax.gif
Atsakyti
Mano mamyte turi labai sausus kulnus. Vienintelis dalykas, kas ja isgelbejo tai kulnu trynimas ne tarkelemis, o tiesiog gera atmirkius visus padus, sukietejimus nupjaustydavo paprasta senoviska britva, kuriomis skusdavosi vyrai....nu yra toks idekliukas i kuri isideda britva. Man toki patarima buvo davusi mano kosmetologe...ji sake, kad nutarkavus astria tarkele,kulnuose ir paduose yra padaromos duobutes, ipjovimai, kuriuose vel pradeda kauptis tie sukietejimai ir jie auga....todel juos reikia nuplauti lygiai lygiai, kad nepalikti jokiu duobeliu. Ir po sitokios "nusipjaustymo" proceduros, mama pasitepdavo zuikio taukais. Jei turit pazistamu medziotoju, paprasykit....nuostabus vaistas suskilinejusiems ir sausiemskulnams.
Sekmes gydantis 4u.gif
Atsakyti
Su tom britvutem tai galima labai susizeisti g.gif
Atsakyti
as kietesne oda geria pamirskiusi kojas su pemza geriau nutrinu, nei metalinem tarkutem ar peiliukas- po to man sekancia diena kosmarai prasideda, serpetoja baisiai, dar nevisada lygiai pavykdavo "apdorot", skauda - ne man tokie drastiski budai schmoll.gif net nepatinka kai pedikiuriste ta daro unsure.gif stengiuosi isvengti
Atsakyti