Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Sveikinu amriirm psilankius pas mus svečiuose 4u.gif Noriu iškart labai paprašyti,kad kiek įmanoma dažniau apsilankytumėte šitame forume ir pasidalintumėte su mumis savo neįkainojama patirtimi,auginant savo sūnų.Nes čia dauguma susirinkusios mamos su mažiukais vaikeliukais soske.gif Taigi mums viskas bus neišvengiamai įdomu,ką patyrėte 16m augindama savo sūnų.Taigi gal galite smulkiau viską papasakoti,pvz.su kokiomis problemomis susidūrėte per tuos metus,kada sūnus pradėjo vaikščioti,kalbėti ir pan. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai malonu, kad vis daugiau mamu nori kalbetis mums visiems aktualia tema. Musu vaikutis dar mazas, tad visu Jusu patirtis mums yra tikras lobis. Tik labai esu nustebusi, kad cia renkasi tik berniuku mamytes.
Atsakyti
Tik labai esu nustebusi, kad cia renkasi tik berniuku mamytes.

Įdomi statistika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2008 01 11, 11:10)
Amriirm, noriu paklausti ar pas jūsų vaiką buvo/yra  paralyžiaus sindromai? Ar buvo kažkokie sveikatos problemas dėl išvaržos?

Labas vakaras. Mums operavo tika gimusiam. Mūsų meningocelė buvo 3*4 cm. ir patrūko maišas ir pradėjo tekėti likvoras. operavo 6 val. Mums nevuvo įgimtos hidrocefalijos jinai gavosi igyta.Kadangi užsiuvus stubura skysčiai susikaupe galvoje.Mes metus gereme diakarbą ir visa laika mus stebejo Kauno medikai.Musu galvyte nedidejo ir mums nereikejo galvos oreracijos ir mes neturime sunto. Gyvenimo eiga. 7men. pradejome sedeti,1,5metu pradejome vaikščioti.Kalbejome viska labai aiškiai ir dabar yra protingas neatsilieka nuo bendraamžiu moksle tik tingi mokytis.Turekite vilties ir viska pasieksite sunkiu darbu, labais sunku bet.......Bus visko ir sunkiu minuciu ir linksmesniu. SEKMES.Už augus bus kitokiu problemu del aplinkiniu vaiku kodel taip eini mes miname amt kulno daugiau tai vaikai vadina kulniniu visko bus.
Atsakyti
Paralyžiaus sidromas yra nedidelis negalim pasistiepti ir miname ant kulno ,pariesti koju pirštukai ir siaura peda. taip tai vaikstom .Mokam važiuoti dviračiu kur visi sake kad nieko nebus bet 2 sav. begiojau paskui ji su dviraciu ir ismokome. Pats ismoko plaukti .Plaukia kitai nei visi daugiau dirba rankomis .silpnai dirba kojomis .bet plaukia. wub.gif Del pacios išvaržos problemu neturime iš operavo ir viskas tik labai saugome ta randa nes prilietus jauti kaip jis pulsuoja.Stipreja jis pats ir stuburo raumenys ir jis darosi tvirtesnis. Gerai kad musu vaikas niekata nebuvo storuliukas tai gal jo tam stuburui kiek lengviau. iki.
Atsakyti
Už augus bus kitokiu problemu del aplinkiniu vaiku kodel taip eini mes miname amt kulno daugiau tai vaikai vadina kulniniu visko bus.

Ir aš truputi bijau dėl šito, nes dabar kai mes vaikštom į paprastą darželį, tai auklėtoja vaikams paaiškino kad mano vaikui skauda kojytę (nes jis stato kojytė ant pirštų).
Bet iš kitos pusės viskas gyvenime mes lyginom, taip pat ir nelaimės; yra žmonių kuriems dar blogiau. Aišku kad savo vaikams norėsi duoti viską ką įmanoma, blogiausia kad sveikatos nusipirkti neįmanoma.
Atsakyti
Oi amriirm,kaip malonu skaityti,kad tavo vaikui taip neblogai sekasi thumbup.gif Net saldumas širdį apima pagalvojus,kad gal yra vilties ir mums tiek pasiekti,kiek tavo sūnus gali bigsmile.gif Mano stebuklėlis prieš pat kalėdas pradėjo su vaikštukais eiti,tai dabar ir aš pradedu tikėti,kad jis vaikščios savomis kojelėmis,kad ir sunkiai,bet pats rolleyes.gif
Atsakyti
Agutis, pilnai su tavimi sutinku, kad po Amriirm pasisakimus lengviau kvėpuoti tapo, nes kai aš prisimenu mes iki vaiko metuko net nekarto nepaklausėm pas gydytojus kaip bus toliau (labai baisu buvo; aišku dabar aš suprantu kad jie su tokiai dalykais ne ypač ką gali prognozuoti).
Atsakyti

Mamytes noriu paklausti, ar kurios nors is Jusu vaikuciui buvo gipsuojamos kojytes. Mums tie gipsai taip viskam maiso. Jam jau 7 men. nori sedeti, vartytis, taciau tik iki puses atsilenkia ir stop. Laukiam nesulaukiam, kada mums juos nuims.
Atsakyti
Mums negipsavo. O kam čia reikia?
Atsakyti
Labas vakaras,
Man labai malonu girdeti,kad jums suteikiam vilties 4u.gif Tikekite ir viskas jum bus gerai. As atsimenu kai pirma karta sunus priejo prie lovos ir atsistojo ,poto pradejo laikantis uz daiktu vaikcioti.Tai daktaras Ragaisis sake jeigu pats atsisojo tai gali tiketis kad vaikščios nes stuburas laiko jo svorį.O kai repliojo tai nori ką nors pasiemes rankeleje nestis tai buvo išmokes replioti ant trijų.
Mums labai liepe daug kalbeti kad ir labai mazas(pvz.verdi kose ir sakai pilu vandeni,dedu kruopas,maišome ir bus labai skanu,mes paskui valgysime t.t) Čia parašiau del to,kad jie po hidrocefalijos galvoja ,kad musu vaikeliams bus ir su galvele negerai.O kaip ismokinome vaikšcioti jau kita pamoka. Jeigu bus ydomu parasysiu. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2008 01 12, 19:31)
Mums negipsavo. O kam čia reikia?

Musu vaikutis gipsuojamas nuo gimimo, zinoma neistisai, taciau tokiais etapais. Pradzioja del sleivapedystes (buvo sleivos pedos), o siuo metu del klubu.
Atsakyti