Labai malonu Даниил tėveli(tikiuosi neklystu dėl lyties
),kad prisijungėte prie mūsų.Labai norėčiau sužinoti kaip sekasi jūsui sūneliui,tuo labiau,kad jam jau 7m,tik dielelė bėda,kad beveik nesuprantu rusų kalbos
Labai tikiuosi,kad mamos mokančios šią kalbą man padės

Kaip šaunu krista31,kad prie mūsų prisijungei
Bent jau iš mano pusės tikrai tau stengsiuosi padėti,klausk ko tik nori,nesikuklink.Ir labai palaikau tave,nes suprantu kaip šiuo metu tau to palaikymo reikia...Būtų labai malonu,kad šiek tiek papasakotum apie savo stebuklėlį,jo atėjimo į gyvenimą istoriją...Jei labai dar skauda-nepasakok,suprasiu,gali tik klausti...Mamytės,kuo mūsų daugiau,tuo mums lengviau,nes tik mes viena kitą galime geriausiai suprasti

Labai tave suprantu krista31,man labai pažįstami tavo jausmai,beje kaip ir kitoms mamytėms,turinčioms šiuos ypatingus vaikučius
Jei skaitei mano ir kt.mamyčių ankstesnius pasisakymus,tai žinai koks nelengvas kelias laukia.Bet šis kelias,kad ir labai duobėtas ir sunkus,vis dėl to vertas rezultatų...O sakau taip,dėl to,kad man gydytojai sakė,kad mano vaikas bus vegetuojanti daržovė,o jau savaitė kaip mes vaikštom su vaikštukais!!!!!Apie kitus Ugniuko pasiekimus gali pasiskaityti ankstesniuose mano pasisakymuose,ten dar rasi nuorodą į svetainę,kur sudėtos Ugniaus nuotraukos,paspausk ant jos...Jūs tikri šaunuoliai,kad dedat pastangas į savo vaiką,nes mūsų pastangos jau po truputį pradeda atsipirkti.Mums mūsų Ugnius tikras stebuklas

Labas visiems. Žiūriu mus padidėja. Su artėjančioms šventėms.
Agutis, o kaip jums sekasi? Mes tai buvom dabar 2 savaitės raidos centre.

Agutis, o kaip jums sekasi? Mes tai buvom dabar 2 savaitės raidos centre.
Kaip džiugu ver,kad parašei,nes pradėjau nerimauti kur gi visos mamytės dingo,nei viena nebeparašo
Mūsų didžiausias džiaugsmas ir prieškalėdinis stebuklas tas,kad Ugniukas su vaikštukais pradėjo vaikščioti
Tai vis dar niekaip negaliu atsidžiaugti,visiems kam įdomu ir kam neįdomu,tik giriuosi ir giriuosi,koks mano vaikas šaunuolis
O kaip gi jums VRC sekėsi?Gal ką naujo sužinojot?Man viskas labai įdomu ir smalsu,kas yra susiję su tokių vaikų ligelėm

Šiaip raidos centre nieko nepasikeitė, mes tik apsisprendėm kad sekanti botulino injekciją vasario mėn. darysim raidos centre pas gyd. Mikulenaitė, nes mes darėm Kaune KMUK, ten dirbo labai faina gyd. Gradickienė, bet ji išėjo į dekretą, tai vietoj jos dabar kita gydytoja, taip pat nebloga -Ostrauskienė, bet matyt jai darbo padidėjo, nes eilės didilės, sunku užsirašyti. Raidos centre pas mus buvo kita dabar gydytoja- Grigonienė- man ji patiko. Mums patarė dėl raumenuko stiprinimo naudoti tokiu svoriukus (svarmenys) ant kojų. Šiaip man raidos centre patinka kaip dirba kineziterapeutai.
Tai Ugniukas šaunuolis, tai greit ir pats be pagalbos eis.
Tai Ugniukas šaunuolis, tai greit ir pats be pagalbos eis.

Mes VRC pas Grigelioniene gydėmės,man ji
Tokia žmoniška,supratinga ir "neviniojanti"nieko į "vatą",viską pasako tiesiai šviesiai,bet mes nebežadam važiuoti į VRC,nes mums Utenos reabilitacijos centras daug arčiau namų ir aš esu tos nuomonės,kad daug kas nuo pačio vaiko priklauso,kaip lemta,taip ir bus...Aišku dirbti su tokiais vaikais būtina

Labas mamytės, mano dukra serga epilepsija, turi VCP,regos sutrikimų, bet čia užsukau, nes pažįstu gi Ugnių, jau tas kavalierius nuo mano panos Raidos centre akių nenuleido...žentas būstimas

Šaunu, kad Jūs čia esate kartu, nes be paramos ir pasiguodimo visos ligos daug baisesnės, o paisidalini ir lengviau pasidaro
Noriu Jus visas pasveikinti su artėjančiomis šventėmis, kad jos Jum atneštų kuo daugiau sveikatos vaikam, kantrybės ir laimės Jum!
Šio sveikinimo pirmosios sakinių raidės slepia dar vieną siurprizą!

Noriu Jus visas pasveikinti su artėjančiomis šventėmis, kad jos Jum atneštų kuo daugiau sveikatos vaikam, kantrybės ir laimės Jum!
Šio sveikinimo pirmosios sakinių raidės slepia dar vieną siurprizą!

Labas agutis, perskaiciau as jusu istorija. Labai dziaugiuosi, kad Jums taip sekasi. Gal gali papasakoti apie vaikstukus. Kas tai? Mes dar maziukai, ne viska zinome. Na o musu vaikuciui gimus, tikrai nei is vieno gydytojo neisgirdome izeidzianciu zodziu. KUK Naujagimiu sk. gyd. istisai kartojo, dziaukites, kad Jusu vaikutis protingas, o fizine negalia siais laikais ne tokia ir baisi, tiesiog reikes daug kantrybes.