Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Krista31 pas urologus mes lankomės,kai gulėjome Santariškėse,tai jie norėjo Ugniui pro pilvo sienelę kateterį pravesti,kad šlapimas pro jį nutekėtų į sauskelnes,nes jie sakė,kad Ugnius pilnai neišsišlapina,todėl dažni uždegimai,bet aš kategoriškai paprieštaravau,man širdis taip liepė...Ir tikrai aš nesuklydau,nes nusivežėm į Kauną pas privatų urologą,tai pasakė,kad mums iki kateterio toli gražu,ir kad tik labai retais kartais ant vieno inkstuko užsilaiko šlapimas...Tiesiog reikia daugiau skysčių stengtis sugirdyti,naudoti furadoniną,sekti šlapimą,ir esant reikalui nukateterizuoti...Tai va ant kelių mėnesių kartą nukateterizuoju,o kateterių buvom prisipirkę kalnus lotuliukas.gif ,nes Vilniuj pasakė,kad kateterizuoti reiks kas 4val.O moralas mano toks:visą laiką turite išklausyti gydytojų nuomonės,bet tikrai ne visą laiką ja privalote tikėti,nes gydytojai dažniausiai remiasi teorija,o kaip žinome teorijai nuo praktikos toli gražu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia rašo sesė smile.gif aš reguoju normaliai tiesiok jis mano brolis mes su juo išdykaujame kartais net pasimušame tongue.gif Dažniausiai jis iš manęs šaiposi nes aš esu mažesnė ir esu apvalutė verysad.gif,bet kai jis mane labai įžiaidžia tai ir aš neatsilieku schmoll.gif dažniausiai aš esu blogitė,nes išskundžiu
jo visas išdaigas blush2.gif O aš tiesiok susitaikau,kad brolis serga gi kito neturėsiu jeigu ištikrūjų tai kito brolio ir nenorėčiau nes man šis brolis geriausias. wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik vienas Dievulis žino,kaip džiaugiuosi amriirm dukros žodžiais...Iš tikrųjų kokią šaunią seserį turi amriirm sūnus thumbup.gif Stengsiuosi auklėti ir vyresnįjį Ugniaus brolį,kad ateity tarp jų susiklostytų gražūs santykiai,o ypač abipusė pagarba rolleyes.gif Vyresniajam dar tik septyneri,bet jau dabar neatsidžiaugiu jų santykiais.Vyresnysis net smarkiau jaunėlio subarti neleidžia,globoja jį wub.gif
Ai mamytės,kaip šaunu,kad visos susibūrėme group.gif Dabar jau ir man gyvenimas šviesesnės spalvos atrodo,kai atradau bendraminčių,nes kas gi kitas geriau mane gali suprasti,nei jūs auginančios tokius vaikus 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi amriirm, kad turi tokia saunia dukryte (linkejimai jei), ir aplamai labai yra svarbu santykiai seimoje, tiek tarp vaiku, tiek tarp suaugusiuju. Tiesiog kai yra stipri seima tai ir bedos atrodo netokios dideles ir baisios.

Kita savaite vaziuosim pas urologus i Kauno klinikas. Tai bus musu pirmas apsilankymas pas juos. Bus idomu. Siaip jokiu nususkundimu neturim. Bet Kudikiu raidos sekimo kabinete pasiule apsilankyti. Dar noriu paklausti apie tuos uzdegimus, kaip jis pasireiskia?
Atsakyti
Mano dukryte jums pasake savo nuomone,o buna visko psibara ,bet jinai laikosi nieka nera jo izeidusi del negalios.Nes as aiskinu kad mes nezinome ,kada patys galime susirkti. (stubura pazeidus gali buti taspats kas ir broliui).
Sunus kartais sako kad man vienam butu geriau ,kad nereikia sese, bet kaip buvome Kroatijoje ir sese jo nuoziura nuplauke per toli tai priplaukes gretai apsuko ir sako gana tau greti ikranta jis ja globoja (mes su vyru nemokame plaukti lotuliukas.gif )tai jis saugo ja.Dabar kai jau didesni tai praded jau draugauti graziai.Tik nepamirskite ir seiko vaikelio interesu.Noredamos gero ,kad nepadarytume bolgo jam ,kad ligonelis nepradetu tuo naudotis is visu reikalauti ka nors padaryti ,bet jis tai gali ir pats.Ir manau kad tos ligos nereikia taip akcentuoti seimoje ir vaikams (cia jo toks likimas ir toks gyvenimo budas bus) reikia ismokti Gyventi kitaip.Nes pagalvikime pacios jeigu mums vis sakytu ,kad mes ligoniai tai pokiek laiko tuo ir padetume tikrai tiketi,o jeigu sneki ir galviji kitai ir visi elgiasi su tavim kaip su visais tai nera kur dingti ir tu pats save realizuoji toki koks esi? bigsmile.gif Kaip jus manote verysad.gif
Atsakyti
Ugniui uždegimas pasireikšdavo aukšta temp.,o ypaš aštriu šlapimo kvapu,ir tyrimas rodydavo "pilną leukocitų lauką".Ačiū dDievui,šiuos dalykus esame jau gana seniai turėję.Krista31 noriu pasakyti,kad tavo vaikui gali buti viskas tvarkoj su šlapimu,nes kiek vaikų-tiek situacijų,kad ir tokjie pat apsigimimai(bjaurus žodis schmoll.gif )
Visiškau pritariu amriirm,kad kaip su vaiku elgsies,taip ir bus.Jei kartosi,kad jis ligonis,taip jis ir jausis...Tam yra labai geras posakis:99 KARTUS PAKARTOK ŽMOGUI,KAD JIS KIAULĖ,IR 100 KARTĄ JIS PRADĖS KRIUKSĖTI lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai aciu mamytems uz issamius paaiskinimus. As taip pat su jumis sutinku, kad vaikus reikia auginti kaip sveikus, nuo pat kudikystes , juk jie viska supranta.

Agutis noriu paklausti ar uzdegimais sirgdavote būdami maziukais, pvz. kaip dabar mes 7 men. 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu gąsdinti tavęs krista31,bet būtent nuo septinto mėn.ir prasidėjo tie uždegimai,pirmas kartas buvo ypač sunkus.Bet tai tikrai nereiškia,kad dabar ir tavo vaikučiui bus.Daug kas gali visiškai skirtis.Mano Ugnius jau ir komą išgyveno,ir meningitą,ir širdis buvo sustojusi ir dar visokių dalykų turėjom,o jūsų kelias daug lengvesnis,tuo aš labai džiaugiuosi,nes net didžiausiam priešui nelinkiu ką mums teko pergyventi po Ugniaus gimimo schmoll.gif (bet tai nereiškia,kad jūs mažiau pergyvenimų turėjot)
Atsakyti
Jusu vaikuciai jau visu didesni, noriu paklausti ar nebandete ko nors netradicisko, pavyzdziui gal naudojotes zolininku paslaugom, kreipetes pas ekstrasensus ar pan.
Kai buvau sanatorijoje su vaikuciu tai viena moteris minejo, kad labai daug kam padejes yra zolininkas is Jurbarko , lyg Garliauskas. Gal Jus esate ka nors girdeje. g.gif
Atsakyti
Laba diena, musu sumui tu uzdegimu slapimo pusles visai nebuvo(piu,piu,piu) lotuliukas.gif Mes visus 16m. vaikstom su tais...... Pradejom pas urologus vazineti nuo kokiu 9 metu pati taip sugalvojau ,nes niekas nesiuncia verysad.gif Tai buvo visokiu pasisakymu liepe issispauzdineti pusle ir gerti driptana.Mes kaip mokejome taip ir dareme.As pati buvau sau gydytoja pegeriam vaistus ir nutraukiu duodu organizmui atostogas,pasirodo ,kad negerai dariau gailejau vaiko.Sake driptanas jam visam gyvenimui.Mums kai istirdavo pusle liekamojo slapimo likdavo 50ml.tai sakydavo kad neblogai tai taip ir gyvenam.Paziusedavo inktus ir po pusmecio vel atv.,bet laikas greitai begai tai mes 1 karta per metus apsilankome paz.tuos instukus ir pusle.Tai sako kad pagal sveikus yra pakeitimu,bet su tokia liga tai labai gerai.
kad jus bunata Druskininkuose/Gal susitiktume,mes tai buname kiekvienais metais liepos men.gal jus esate mate mano sunu.Grazus pauglys thumbup.gif
dabar del ekstarsencu mano vyras man nepriestaravo nors buvo visada pries .Kur pasydavau ten ir vezdavo.Bet dabar kaip pagalvoju kuo as ten ji gird=iau tai gal taip manau kad nereikia taip daryt.9 schmoll.gif ) bet nepriimkit kad tai teisinga.Nes as tada visko griebiausi galvojau o,gal dabar....(Jurbarkas.Azanovas ,Prie traku jau neatsimenu gerai kur. ir t.t) O kaip jusu vaikeliams su vaiksciojimus ir su slapimu ,tai jums pasako kad nori ar juus pacios tvarkote tuos reikalus. doh.gif
Atsakyti
Aš tai visiškai kategoriškai PRIEŠ esu nusistačiusi prieš visokius ekstrasensus!Žinau,kad susilaukus sunkiai sergančio vaiko,galima lengvai susigundyti jų paslaugomis....O kodėl?Ogi todėl kad tada tėveliai jaučiasi psichologiškai palaušti dėl vaikelio bėdų...O visokie ekstrasensai yra geri psichologai,jie gali sakyti tai ką tuo metu tėvai labiausiai nori išgirsti...Niekada nesinaudojau jų paslaugomis,bet tokia mintis buvo kilusi kai Ugniui buvo ypač blogai...Bet tai tebuvo silpnumo akimirka.Ekstrasensais netikiu,tikiu mankštomis,masažais,vaiko lavinimu,bendravimu su juo(na va visa malda išėjo lotuliukas.gif )
Gal kuri susigundysite pavasarį(mes tada ten žadame važiuoti) atvažiuoti į Utenos reabilitacijos centra,būtų nerealiai faina susitikti kurią nors iš jūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes ten i utena niekada nevaziuojam.Tik i Druskininkus.O utenoje ar tokiems vaikuciams sanatojia.
O del mankstu ir masazu tai tikrai taip pededa tik po truputi (per adatos smaigali i prieki) o paskui as manau reikia vis palaikyti kas paskiekta.
Agutis kaip jums sekasi vaikscioti. mirksiukas.gif
Atsakyti