Laba diena, musu sumui tu uzdegimu slapimo pusles visai nebuvo(piu,piu,piu)

Mes visus 16m. vaikstom su tais...... Pradejom pas urologus vazineti nuo kokiu 9 metu pati taip sugalvojau ,nes niekas nesiuncia

Tai buvo visokiu pasisakymu liepe issispauzdineti pusle ir gerti driptana.Mes kaip mokejome taip ir dareme.As pati buvau sau gydytoja pegeriam vaistus ir nutraukiu duodu organizmui atostogas,pasirodo ,kad negerai dariau gailejau vaiko.Sake driptanas jam visam gyvenimui.Mums kai istirdavo pusle liekamojo slapimo likdavo 50ml.tai sakydavo kad neblogai tai taip ir gyvenam.Paziusedavo inktus ir po pusmecio vel atv.,bet laikas greitai begai tai mes 1 karta per metus apsilankome paz.tuos instukus ir pusle.Tai sako kad pagal sveikus yra pakeitimu,bet su tokia liga tai labai gerai.
kad jus bunata Druskininkuose/Gal susitiktume,mes tai buname kiekvienais metais liepos men.gal jus esate mate mano sunu.Grazus pauglys
dabar del ekstarsencu mano vyras man nepriestaravo nors buvo visada pries .Kur pasydavau ten ir vezdavo.Bet dabar kaip pagalvoju kuo as ten ji gird=iau tai gal taip manau kad nereikia taip daryt.9

) bet nepriimkit kad tai teisinga.Nes as tada visko griebiausi galvojau o,gal dabar....(Jurbarkas.Azanovas ,Prie traku jau neatsimenu gerai kur. ir t.t) O kaip jusu vaikeliams su vaiksciojimus ir su slapimu ,tai jums pasako kad nori ar juus pacios tvarkote tuos reikalus.