Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Dėl kalbos tai ir pas mus nuolat "kabinosi", net ir dabar, padarė įvertinimą pagal DYSK metodą: kalba -37-39 mėn. (mums tik 37 mėm.), bet išvadose vistiek parašė kad problemos dėl intonacijos, aš tai nekreipiu dėmesį.
Atsakyti
Nu nesupyk ver,bet kai kurie gydytojai tikri idiotai...Intonacija?Kokia dar intonacija jiems kliūna?Kažkokia nesąmonė...Kad kalbinė raiška,žodžių gausa kliūtų,tai suprasčiau,bet dabar intonacija?Nu juokingi kartats tie gydytojai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Molitera, Jus esate Jurbarkieciai, noriu paklausti apie zolininka is Jurbarko, girdejau daug ivairiu nuomoniu, bet labai butu idomu isgirsti ir is Jusu. Gal Jums teko tiesiogiai su juo susidurti. Kaip Jus vertinate netradicine medicina?
Atsakyti
Agutis, žinai gydytojai dėl ko taip "kabinosi" dėl intonacijos, kad dėl to kad netaisyklinga eisena, gali būt kad ir kvėpavimas ne visai taisyklingas, dėl kvėpavimas įtakoja intonacijai... (bet jeigu būt tik "intonacijoj" problema, aš bučiau labai laiminga).
Dėl kalbos aš visada buvo rami, mano sūnus pradėjo kalbėti nuo 2-2,5 metų, nes kažkas man pasakė kad jeigu nuo 3 m. jeigu nekalbės tada reikia jaudintis.
Atsakyti

kaip dabar jus jauciates? ar jau buvo stuburo tiesinimo operacija? kaip jums pavyko visa tai istverti? papasakokite, ar dabar istiesino nugaryte? o kaip pati operacija? ar labai sunki? mums irgi tas pats laukia, todel ir domiuosi, rupi labai, . o jums sveikatos!

Atsakyti
Stepute malonu kad pas mus užsuki,bet gal galėtum papasakoti,kam darys tą stuburo tiesinimo operaciją.Jei tavo vaikui,kuo jis serga ir t.t?
Atsakyti
Siandien mes svenciam 8 men. gimtadieni 4u.gif Stebint ji is salies net nepasakytai, kad kazkas jam yra. Labai guvus, bendraujantis, viskuo besidomintis, be galo linksmas berniukas. Dar mes jo nesodiname, del gipsu, taciau jau pats rades uz ko pasilaikyti atsiseda, paguldytas ant pilvo tuoj pat nusiiria iki savo tikslo.
Labai idomu butu, kad ir Jus prisimintumet ir pasidalintumet savo prisiminimais, kai Jusu vaikuciams buvo 8 men.
Atsakyti
4u.gif yahoo.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif oro_buckis.gif assa.gif čia tavo vaikiukui 8mėn. proga,labai smagu,kad toks guvus auga thumbup.gif
Mes 7mėn irgi buvome guvūs be galo,aišku tarpuose tarp ligų..O sirgom beveik nuolat verysad.gif 7mėn.Ugnius sąmoningai pradėjo sąkyti TETE,o kiek džiaugsmo buvo mūsų tėčiui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikiname su gimimo diena. 4u.gif wub.gif jau dabar sunku prisiminti .bet turbut buvo kaip ir jums.mes tik mokejome sedeti.Musu sunus pastoviai sirgo angina pagal jo liga galima buvo sekti kalendoriu nes sirgo kas menesi po to perejo i laringita.O paskui is augo ir baigesi musu ligeles (angina.gripas ir t.t.) lotuliukas.gif Tik kad neprasisnekeciau piu;piu piu. lotuliukas.gif thumbup.gif
Man atrodo kad mums padejo sustipreti ryklio taukai(Alkimer)kai juos pradejau duoti ir nustojo sirgti.Gal kartais tik sutapimas wub.gif
O dukryte maitinau iki 2metu thumbup.gif tai visai nesirgo kai baigiau maitinti ir prasidejo kosuliai.Taip manau vieni anksciau kiti veliau vistiek savo atserga. cool.gif
Atsakyti
Labai aciu biggrin.gif Tikrai noriu pasidziaugti, bet kartais ir bijau, kad neprasisnekeciau. Mes nesame nei karto sirge. Duok Dieve, kad ir toliau taip viskas. As ir dar pati ji maitinu. Dabar kai nori valgyt pats pradeda ieskoti. Tiesa mes dar neturime dantuku ax.gif
Linkiu ir Jusu vaikuciams sveikatos thumbup.gif
Atsakyti
O aš Ugniuką maitinau iki 11mėn.ir dar galėjau maitinti kelis metus(pieno fontanais turėjau lotuliukas.gif ),bet dėl savo išsekimo nutraukiau maitinimą...Kad ir maitinau,Ugniukas sirgo nepaliaujamai...Mes dar 7mėn.net galvos nenulaikėme,ką čia apie sėdėjimą bešnekėti,bet gi užtat pradėjom Tete sakyti...Tai buvo nerealiai didelis žingsnis į priekį...Net gyd.stebėjosi-vaikas dar galvos nenulaiko,o jau tetę kviečia bigsmile.gif Dabar Ugniukui duodu Mollers žuvies taukus,tai jaučiasi super,toks atsigavęs,nebesergam visiškai(tfu...tfu...tfu...),stiprėjam.Dar patyrėm,kad labai geri vitaminai yra Kiddi.
Tai vat Krista31 didelė laimė,kad tavo vaikeliukas taip šauniai laikosi thumbup.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif yahoo.gif good.gif ok.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Veliau isdiks ilgiau sveiki bus tongue.gif tavo vaikeliui tikras rojus tavo pienas ir labai daug sveikatos jis priduoda.Kaip as buvaiu pagimdzius sunu tai buvo tas laikas kai reikejo maitinti kas 3val ir negalima buvo kitais (pati medike taip aiskinau mamos nes tokia metodika buvo) tai vos puse metu istraukiau butu gerai buve jeigu ilgiau buciau maitinusi.O dukrele maitinau 2metus thumbup.gif ir po to jau pati nutraukiau maitinima ji irgi pati ieskodavo kai valgyti norejo ,o kai jau nutraukiau tai sakydavo papuliai susirgo..... lotuliukas.gif Bet po maitinimo nutraukimo visa mergaite subliusko .dingo visos rauksleles kudikio.Mes uzaugome be soskes ir iskarto gere is puodelio nes be mano kruties nieko kito neeme. lotuliukas.gif
Atsakyti