Na su mano vyru tai tokia istorija:kai 36nėštumo sav.sužinojome,kad turėsime apsigimusį vaikelį,tai vakare po echoskopijos kai grįžome namo,buvome šoke...Tą naktį pirmą kartą mačiau savo vyrą verkianti...Labai graudžiai..Dar ir dabar man labai skaudu apie tai kalbėti,nes labai skausminga žiūrėti kaip tavo vyriškis verkia...Bet tai buvo pirmas ir paskutinis(tikiuosi)kartas,kada buvo tokia situacija.Toliau mano brangusis laikėsi šauniai,tvirtai,ryžtingai,visą laiką šypsojos,nors akys švietė neišpasakytu skausmu...O apie save tai nebekalbu...Verkiau dieną-naktį,bandžiau nėščia pasitraukti iš šio gyvenimo,tik vyro dėka dabar rašau šiame forume...Kai gimė Ugniukas,buvo dar sunkiau...Visos tos baisios diagnozės ir gydytoju išvados koks laukia gyvenimas su tokiu vaiku...Tada savo vyrui liepiau pati,kad apsispręstu,arba dabar mane palieka su apsigimusiu vaiku,arba ne,nes paskui gali būti be galo sunku...Tiesa,netgi iš tikrųjų norėjau,kad jis mus paliktų,nes jaučiausi KLAIKIAI...Tai jis pasakė,kad tik žvėrys gali taip pasielgti,ir kad niekas gyvenime jo neprivers palikti savo vaiko,kad ir koks jis būtų,nes tai JO kraujas ir kūnas...
Tai vat ir dabar mano brangusis į visą šį reikalą žiūri labai optimistiškai ir blaiviai,visų vaikelio ligų taip nesureikšmina ir neperdea kaip aš...Šalia tikrai turiu nuostabų vyrą,o vaikai tėvą