Na Sauliuko Šatinsko gyvenimo istoriją seku nuo tada,kai 38nėštumo sav.sužinojau,kad mūsų vaikas bus su stuburo išvarža...Pirmą kartą apie jį perskaičiau,berods "Mamos žurnale".Man jo istorija,tėvelių ryžtas,drąsa kelia nuostabą,pasigėrėjimą ir viltį...Bet žinant kiek jie su vaiku dirba,tai man šiek tiek liūdna,nes mes nei laiko,nei sveikatos,nei finansų tiek neturim kiek jie...Bet kartais gal viskas ne tiek nuo finansinės pusės prilkauso,kiek nuo tėvų ryžtingumo ir drąsos...Saniukas man yra pasakojęs,kiek šie tėvai dirba su Sauliuku,bet mums jis šiek tiek kritikos pažėrė jų atžvilgiu..Na tiesiog pasakė "kas per daug,tas irgi gali pakenkti,reikia visur turėti saiką,nes lazda turi 2 galus..."Tada mes pas Saniuką konsultavomės dėl to,ar negalėtumėm Ugniaus į Ameriką išvešti,gal jis ten ant kojelių greičiau atsistotų,gal didesnę pagalbą ten gautų...Bet Saniukas mums pasakė,kad Ugniaus atveju Amerikoje nėra to,ko nebūtų Lietuvoje.Ugniui reikalingi saikingi masažai,mankštos ir visagalis laikas.Ir pati jaučiu,kad Saniuko žodžiai pildosi,laikui bėgant Ugnius stiprėja.Kartais labai norisi,kad tas laikas greičiau eitų,bet esu rami-viskam savas laikas,vėlaiu ar anksčiau sulauksime rezultatų,o jei nesulauksime-reiškia taip yra lemta,bet nors žinosime,kad dėl savo vaiko darome ką galime

Kai tylus medžiai tyliai ošia,
Kai švelnios bangos paliečia tave,
Kai jūros žvaigždės tavo galva puošia,
Kai skamba seno žvėjo vieniša daina,
Kai vėjas suvelia tau plaukus
Ir suklykia žuvėdra skambančiu balsu,
Tada sakyk gi, mama, užsimerkus:
"Gyvenimas yra gražus!"
Mielosios šio forumo ir ne tik,MAMYTĖS,nuoširdžiai sveikinu su gražiausia pavasario diena-MOTINOS DIENA!Težydi šiandien visos gėlės tik JUMS!
Kai švelnios bangos paliečia tave,
Kai jūros žvaigždės tavo galva puošia,
Kai skamba seno žvėjo vieniša daina,
Kai vėjas suvelia tau plaukus
Ir suklykia žuvėdra skambančiu balsu,
Tada sakyk gi, mama, užsimerkus:
"Gyvenimas yra gražus!"
Mielosios šio forumo ir ne tik,MAMYTĖS,nuoširdžiai sveikinu su gražiausia pavasario diena-MOTINOS DIENA!Težydi šiandien visos gėlės tik JUMS!

Ačiū už svekinimus.
Labas mamytes, kazkaip cia pas mus labai ramu, labai noretusi, kad daugiau bendrautume
, visai nemazas burelis jau cia musu susirinkes, esame siek tiek vieni su kitais susipazine ir tiesiog labai idomu kaip visiems sekasi
Na o pas mus stai tokios naujienos. Pirmiausiai tai pagaliau jau pradejo kaltis pirmas dantukas, manau, kad pirmaji gimtadieni svesime jau su vienu dantuku. Taip pat jau pradejome homeopatini gydyma. Pasirodo, kad as apie ji beveik visiskai nieko nezinojau (tik tiek , kad tai naturalioji medicina). Pradzioje pasirode, kad papuoleme pas ekstrasense,nes tiesiog nustebino atliekamo tyrimo metu gydytojos pasakojimai apie mano buvusias operacijas, ligas apie dabartines problemas ir kas svarbiausia tai ju priezastys. Pasirodo, kad pagal sia medicina musu ligu, negalavimu priezastys gali buti ivairios siuo tyrimu galima istirti ar žmogaus neveikia žalingi aplinkos faktoriai: geopatogeninės zonos, radiacija, elektromagnetiniai laukai, ar organizmas neužterštas sunkiaisiais metalais, parazitais, grybeliais, konservantais ir kt. Nezinau gal kas esate daugiau susidure su homeopatija, tai daugiau zinote. Musu vaikuti labai trumpai tyre, vos pridejusi kazkoki elektroda (tiksliau as laikiau pridejusi) pasake, kad musu vaikutis turi problemu su inkstukais, kad pas ji yra infekcija. Mums tai buvo sokas, nes jis neatrode kaip sergantis. Bet grizus namo padareme slapimo tyrima ir gydytojos diagnoze isties pasitvirtino. Dabar auginame paseli ir dar tiksliai nezinome kokia tai bakterija
Kazkaip mano vyras tai nelabai tiki, apie ligu nustatyma, kad gali nustatyti patikejo, bet jam labai keista kaip gydytoja mato tas priezastis
Siuo metu naudojame homeopatinius preparatus, geriame arbata, kuria taip pat rekomendavo homeopate. Man labai keista, kad musu seimos gydytoja nerekomendavo nieko, liepe laukti 5 dienas, ziures kas isaugs is paselio, ir tada skirs gydyma, antibiotikais
Suprantu, kad be tyrimo nelabai gali paskirti tinkama gydyma, na bet arbatyciu kokiu nors pagert galejo parekomenduot.

Sveikos,mamytės.Tikrai visai nutilome.Pavasaris ir geri orai gena į lauką.Mykolui dabar "daržinis "periodas.Kadangi gyvename bute ir sodo neturime,tai jis ištisas dienas kapstosi gėlių vazonuose-kasa žemes ir važinėja mašinytėmis.Žodžiu,butas kaip didelis daržas,o pats iki ausų murzinas.Bet džiaugiuosi,kad dar bandų kepti nepradėjo,nes tuomet ir vandens prireiks.Tai tokios mūsų dienos.Su žemės kvapu!
sveikos mamytes ,labai turejau problemu nes Vilniuje ONk. ligonineje vyrui kakle is operavo cista ir laikiame atsakymoa tai 5d varinejau i Vilniu pirmyn ir atgal i namau 100km.Tai dabar jauciuosi pavargusi ir laukiame atsakymo. bet tikiuosi kad viskas bus gerai. O dabar vaikai buvo palikti vieni ir tvarkesi patys.
As apie heomopatija irgi mazai zinau ir niekada negydziusi gel vertetu pabandyti.
Mano sunus nieko nesportuoja tai dabar skaudejo stubura 2d. nezinau kas jam ten buvo gal susimastys ir prades sportuoti.
As apie heomopatija irgi mazai zinau ir niekada negydziusi gel vertetu pabandyti.
Mano sunus nieko nesportuoja tai dabar skaudejo stubura 2d. nezinau kas jam ten buvo gal susimastys ir prades sportuoti.

Na laikykiim špygas,kad tik amriirm vyrui viskas būtų gerai
O mes su Ugneliu džiaugėmės šiltais orais,vis po kiemą su vaikštukais kojeles mankštinam
Rugpjūčio 4d. išvažiuosim į Utenos reabilitacijos centrą,tikėkimės dabar niekas nesukliudys...Na bent vėjaraupiai nebepakiš kojos
O dabar aš labai užsiėmusi,mat vairavimo kursiukus lankau,šoferiu būti noriu
Tai dabar tik Ugnių pietų miego užmigdau ir į kursus,palikusi vaiką mamai(ką aš be jos ir daryčiau
...)

O dabar aš labai užsiėmusi,mat vairavimo kursiukus lankau,šoferiu būti noriu

Aciu uz palaikyma mums viskas turi buti geraiiiiiiiiii

Imgarda zinoma viskas turi buti gerai
Mes ir turejom siek tiek rupestelio. Kadangi ateinancia savaite yra nuplanuota musu vaikuciui pedutes operacija, tai mums ta infekcija sukele daug nerimo. Tik nelabai suprantu gydytoju, kurie mus gydo. Seimos gydytoja pamaciusi paselio rezultatus vaikuciui paskyre antibiotika ir pasake, kad operacija tikriausiai reikes nukelti, o kai nuvaziavom i Kauno klinikas pasikonsultuoti su Urologu, jis padares ekoskopija, pasiziurejes i ta pati paselio tyrima pasake, kad gydymas dar nereikalingas ir operacija galima daryti. Bet kadangi mes jau kaip 2 dienos buvome pradeja vartoti antibiotika nieko nebeliko kaip ir toliau pabaikti ji gerti, kadangi pradejus vartoti antibiotika negalima jo nutraukti nepabaigus viso kurso
Jis leido suprasti, kad musu gydytoja neteisingai parinko gydyma. Na pirmadieni vaziuojame i Kauno klinikas ten padarys visus tyrimus ir jei viskas gerai atliks pedutes operacija.

QUOTE(krista31 @ 2008 05 16, 21:55)
Imgarda zinoma viskas turi buti gerai
Mes ir turejom siek tiek rupestelio. Kadangi ateinancia savaite yra nuplanuota musu vaikuciui pedutes operacija, tai mums ta infekcija sukele daug nerimo. Tik nelabai suprantu gydytoju, kurie mus gydo. Seimos gydytoja pamaciusi paselio rezultatus vaikuciui paskyre antibiotika ir pasake, kad operacija tikriausiai reikes nukelti, o kai nuvaziavom i Kauno klinikas pasikonsultuoti su Urologu, jis padares ekoskopija, pasiziurejes i ta pati paselio tyrima pasake, kad gydymas dar nereikalingas ir operacija galima daryti. Bet kadangi mes jau kaip 2 dienos buvome pradeja vartoti antibiotika nieko nebeliko kaip ir toliau pabaikti ji gerti, kadangi pradejus vartoti antibiotika negalima jo nutraukti nepabaigus viso kurso
Jis leido suprasti, kad musu gydytoja neteisingai parinko gydyma. Na pirmadieni vaziuojame i Kauno klinikas ten padarys visus tyrimus ir jei viskas gerai atliks pedutes operacija.

Tai jei iš tikrųjų pasėlis yra geras,kad ir pradėjot vartoti antibiotikus,manau nebereiktų jų gerti