Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 12, 20:12)
GV speju jau sveika thumbup.gif  ir apsirengus nauja bliuska, papus rodai ax.gif  lotuliukas.gif
......
O sivakar namie, taip gera..nenoriu niekur eit prisigaminau kreveciu salotu,kakavos...taip gera namie, uzsidejau veido kauke ir visai nenoriu kad kas nors mane matytu toookia baisia lotuliukas.gif

Dar iki galo nesveika tongue.gif
Bliuską įkišau giliai į spintą- tegu laukia progos, kokio baliaus. Per drąsu būtų su tokia eiti paprastą dieną. lotuliukas.gif
Oho, DG koks pasisekimas. thumbup.gif Mažiau galvok- mėgaukis dėmesiu. Tegu tau dovanoja gėles, rašo sms. Dėmesys juk šildo. Taip besišildyma ir nepajausi kaip meilė atėjo smile.gif

QUOTE(Kaila @ 2007 10 12, 20:17)
vakar buvau pasimatyme su bendradarbiu, bet žinau, kad tai buvo pirmas ir paskutinis pasimatymas:(

Kodėl? Bledūnas, nykus arba per daug susireikšminęs...?

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 20:44)
Tikrai Cosmic girl aš šiandien  lotuliukas.gif
oi oi, man negalima labai galvos dar judinti, nes ji visa iš mažų stiklinių karoliukų šiandien  blink.gif
Sveikute  4u.gif  neįdomus tipas pasitaikė?  smile.gif

Cosmic, o kada bus baliuko įspūdžiai? lotuliukas.gif
Kad trūktelėjai svaigiojo limonado mes suprantam, bet norisi daugiau tongue.gif :lotuliukas

----------

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 20:44)
hrr, jokio laiko skaičiavimo! Dzin tas laikas! Pamirškit jį irnesakyk.gif

Jūs kaip norit, nu bet GV žada tekėt 20090909. Trūks plyš lotuliukas.gif
Gal net 20080808...
lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 12, 21:02)
OIoioioioi, net neklausk  lotuliukas.gif

Neprisimeni....? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 20:59)
Cosmic, o kada bus baliuko įspūdžiai? lotuliukas.gif
Kad trūktelėjai svaigiojo limonado mes suprantam, bet norisi daugiau tongue.gif

OIoioioioi, net neklausk lotuliukas.gif
Buvo linksma nerealiai ir tiek lotuliukas.gif Ant tiek linksma, kad net be komentarų šiandien lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 21:03)
Jūs kaip norit, nu bet GV žada tekėt 20090909. Trūks plyš lotuliukas.gif
Gal net 20080808...
lotuliukas.gif

Tai jo, mano vestuvių data irgi nesikeičia lotuliukas.gif Bet vistiek nereikia galvoti apie BĖGANTĮ laiką irnesakyk.gif Ne eilėje prie deficito stovim, o gyvenam biggrin.gif Tad ir reikia tiesiog džiaugtis ir mėgautis gyvenimu, o ne egzistuoti laukimu biggrin.gif

P.S. Na jei šiandien manęs kas nors nesupras - nepykit, stadija ne pati geriausia lotuliukas.gif
P.P.S. vsio, išvarau su drauge į barą, kad pavalgyti daug nesveiko maisto (man taip visada buna po balių) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 12 spalio 2007 - 20:16
Skanaus nesveiko maisto Abzoryte biggrin.gif

Permečiau akim pirmas temas. Kaži kaip einas Kissai, Citrininei ir kitoms...?
Kukū, temos įkūrėjos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 21:25)
Skanaus nesveiko maisto Abzoryte biggrin.gif

Permečiau akim pirmas temas. Kaži kaip einas Kissai, Citrininei ir kitoms...?
Kukū, temos įkūrėjos lotuliukas.gif

Kuku....as ziurejau sok su zvaigzde, negaliu as tos laidos ziuret man nostalgija, pramoginiams sokiams g.gif

Kaila, kodel paskutinis?

Abzoeryte skanaus 4u.gif

GV, niekaip neatsiuncia man tos dainos enrique maybe right ar kokia ten, visa vakar galvoj skamba, gal kartais turi fonotekoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 12, 21:31)
Kuku....as ziurejau sok su zvaigzde, negaliu as tos laidos ziuret man nostalgija, pramoginiams sokiams g.gif
GV, niekaip neatsiuncia man tos dainos enrique maybe right ar kokia ten, visa vakar galvoj skamba, gal kartais turi fonotekoj? smile.gif

Nors su šokiais neturiu nieko bendra ir man gražu.
Ta tavo ieškoma daina Maybe vadinasi. Turėjau ir mylėjau šitą dainą. Tik po didžiojo mano kompo gedimo neturiu nei vienos dainos kompe. Į kompaktus nesusirašiau laiku. Tai dabar klausausi radijo sad.gif
SM skyrelyje Mamos kompiuteris buvo labai gera tema- dainomis dalijomės visos..., bet uždarė.
Gaila, bet neturiu.
Atsakyti
GV, kaip pradet mokytis ir rasyt darbus?siaubas kazkoks, nu rimtai kiek laiko praleidziam siaip prie kompo jau geriau koki referateli parasyt g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Imk per youtube.com pažiūrėk. Vis šis tas...
maybe-enrique eglisias
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 21:50)
Imk per youtube.com pažiūrėk. Vis šis tas...
maybe-enrique eglisias

Ok aciu, kalbu tel su drauge.......radau
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 12, 21:48)
GV, kaip pradet mokytis ir rasyt darbus?siaubas kazkoks, nu rimtai kiek laiko praleidziam siaip prie kompo jau geriau koki referateli parasyt g.gif  doh.gif  doh.gif

Neklausk manęs. Buvau univere- pasiėmiau iš kuproto dėstytojo užduotis, konspektus. Bet nekyla rankos nors tu ką mokytis. Liks savaitė iki sesijos pradžios ar darbo atidavimo- net nepastebėsim kaip viską padarysim. Bent jau aš kol dar laiko apsčiai tol išsip......u. Kada tau atiduot referatus ir kitus rašalus?
Oi, bendravarde...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 12, 21:55)
Neklausk manęs. Buvau univere- pasiėmiau iš kuproto dėstytojo užduotis, konspektus. Bet nekyla rankos nors tu ką mokytis. Liks savaitė iki sesijos pradžios ar darbo atidavimo- net nepastebėsim kaip viską padarysim. Bent jau aš kol dar laiko apsčiai tol išsip......u. Kada tau atiduot referatus ir kitus rašalus?
Oi, bendravarde...

Atsiskaitymas 20 d.spalio o dabar reik iki lapkricio 1.bet labai sunkus darbai juk man tai paskutinis kursas as irgi taip, o visais metais sakau nu jau db tai mokysiuos lotuliukas.gif
Papildyta:
Dxija kaip tau sekasi?

GV nori atsiusiu per skype ta daina man jau baigia siust?ziauriai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 12, 22:06)
o visais metais sakau nu jau db tai mokysiuos lotuliukas.gif
GV nori atsiusiu per skype ta daina man jau baigia siust?ziauriai gera thumbup.gif

Oi, kokia pažįstama situacija...
Vienintelė išeitis mums mokytis- atsijungti internetą gal tada referatai greičiau gims. Nors rasim ir tokiu atveju veiklos biggrin.gif
Paskutinis kursas Dolce, pakentėk ir viskas. Laisvė papūgom.
Mestelk Enrikę: super_jole esu jei ką smile.gif
Papildyta:
Dxija, LABAS smile.gif
Kaip vakaroji?
Atsakyti