QUOTE(Chloja @ 2008 10 27, 18:41)
Na, vaiko maitinimas daznai itakoja tai, kad truputi pabjursta ir oda, ir plaukai. Na, neatrodau as blogai, bet gi zinot, kiekviena moteris mato save is labai labai arti, tad gali nuspresti, kad yra geriau ar blogiau... Kaip jau rasiau, man panaikino tikrai nemazai inkstiriuku, na, bet ka as zinau, kiek tai ilgam? Aisku, dabar pradejau priziureti oda intensyviau-jau trecia vakara is eiles darausi drekinancia kauke, geriu daugiau vandens ir tt. man rodos, nebuna nei vieno tokio valymo, kad moters odyte simtaprocentaliai isvalytu- kiekviena priekabesne ras siokio tokiu niuansu... Man sake ateiti po kokiu 3 menesiu ar net veliau. Kas dar labai naudinga- minejo, kad mano oda yra is plonuju, o poros nedickos, tad mechaninis valymas isvis nelabai tiktu, o rugstini reiketu atlikt TIK su labai silpno procento rugstimi (aisku, tokiu budu reiktu viso rugstiniu valymu ciklo, o kas turi maza leliuka, zinot, kad ir to laiko nera).
Papildyta:
Pasakysiu taip - man truputi Beata nepatiko tuo, kad kaip ir nenurodo jokio MANO VEIDUKO PRIEZIUROS TESTINUMO...
O as to tikejaus
. Viska isklausinejau pati- toks jausmas, kad jai nelabai ir rupi ar dar ateisi ir ka tu ten ant saves tepsi... na, o gal cia toks budas zmogaus - gal as labai jau priekabi. man be galo nepatinka, kai grozio industrijos atstovai kazka labai intensyviai bruka-na, nepakenciu, bet kai zmogus per daug abejingas irgi nenuteikia pozityviai. Bet tai, vel gi,mano subjektyvi nuomone.
Papildyta:
Pasakysiu taip - man truputi Beata nepatiko tuo, kad kaip ir nenurodo jokio MANO VEIDUKO PRIEZIUROS TESTINUMO...

Na man irgi nebruko priemoniu, nors klausiau, kokios priemones mano riebiai odai tiktu, ka patartumet, kaip toliau priziureti. Nieko ipatingo man neaiskino, sako prausiklis yra riebiai odai toks ir toks. Tai viena is ju ir paemiau, nors jis visiskai neipatingas.
Pats veido valymas ultragarsu tikrai neisvalo visu spuogeliu. Be to, mano riebiai odai, kaip ji minejo, reikia valyma daryti kas dvi savaites. Na as taip daznai neinu.
Papildyta:
Ir dar man nepatinka, kad po viso valymo ji ant veido uztepa ruda pudra, kuri labai jau matosi, ir dar liepia tos pudros neplauti, nevalyti ta vakara. Kazkaip po veido valymo as jau nebenoriu, kad ant poru vel pudros "uzvarytu".