Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

merignos, na bukit geros, parekomenduokit kokia gera kosmetologe klaipedoje ultragarsianiam veido valymui, mirtinai reikia doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvau ir aš Pamėnkalnio g. 25 pas kosmetologę darytis to ultragarsinio valymo smile.gif žinokite labai patiko. Visai nieko neskauda, tik kur gilesnis inkštyras buvo, tai lyg įdurė kiek stipriau, bet ten tik kelis kartus turbut. Patepė kremukais, serumais, oda tokia graži dabar, švari ir lengvas toks veidas pasidarė. Matosi keliolika raudonu taškelių, kur inkštyrus išvalė, bet tik maži paraudimai ten, iki rytdienos manau neliks nieko smile.gif
Labai Labai džiaugiuosi kad nuėjau, po kokių trijų mėnesiukų vėl eisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 29 rugpjūčio 2008 - 19:37
liux dalykas thumbup.gif po veido valymo, nei paraudusiu veidu isejau, nei proceduros metu skaudejo. nuo siol visada veido valyma darysiuos siuo budu!
Atsakyti
QUOTE(nono @ 2008 09 17, 20:17)
liux dalykas thumbup.gif  po veido valymo, nei paraudusiu veidu isejau, nei proceduros metu skaudejo. nuo siol visada veido valyma darysiuos siuo budu!

Kur darejs? Kiek mokejei?
Butu idomu po poros savaiciu suzinot kaip veidukas atrodys ir per kiek mazdaug laiko vel atsiranda spuogai , inkstirai ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 17, 20:32)
Butu idomu po poros savaiciu suzinot kaip veidukas atrodys ir per kiek mazdaug laiko vel atsiranda spuogai , inkstirai ir pan  4u.gif

Buvau Pamenkalnio g. 25. nelabai zinau kur dar yra tas aparaciukas..zinau kad palangoje yra, o vilniuje kur negirdejau. mokejau 90 lt.o kaip veidukas atrodys tai priklauso labiausiai manau nuo prieziuros namuose, kosmetikos ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nono: 17 rugsėjo 2008 - 19:41
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 17, 20:32)
Butu idomu po poros savaiciu suzinot kaip veidukas atrodys ir per kiek mazdaug laiko vel atsiranda spuogai , inkstirai ir pan  4u.gif

Po 2 savaičių vėl užsiteršia, kad ir kaip beprižiūrėtum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 17, 21:47)
Po 2 savaičių vėl užsiteršia, kad ir kaip beprižiūrėtum  unsure.gif

na nzn..ziurint kokia oda. man atvirksciai po savaites dvieju nuo valymo oda tampa graziausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nono: 18 rugsėjo 2008 - 09:56
Ar ultragarsu pašalina viską, netgi miniatiūrinius spuogelius? g.gif
Atsakyti
Na idomiai idomiai cia smile.gif Reiketu pabandyti,tik gaila as ne lt verysad.gif
Atsakyti
Kazin geriau darytis ultragarsini valyma ar su Elsa Hjeronymus priemonemis g.gif
Atsakyti
As antradieni einu darytis ultragarsinio veido valymo, tai kazkaip lyg ir neramu,nes nezinau, kas tiksliai laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2008 10 25, 21:00)
As antradieni einu darytis ultragarsinio veido valymo, tai kazkaip lyg ir neramu,nes nezinau, kas tiksliai laukia  unsure.gif

butinai atsiliepimus parasyk blush2.gif 4u.gif
Atsakyti