Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 25, 21:01)
butinai atsiliepimus parasyk  blush2.gif  4u.gif

ok drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tai va, mielosios 4u.gif Pries pora dienu buvau pamenkalnio gatvej darytis ultragarsinio. Tai- mano pirmas veido valymas per 28 metus tongue.gif , o ir odyte ne itin problematiska, bet jautri. Siaip, visai patiko. Skausmelis toks yra, vis delto-lyg lengvai veiduka gremzia ir kartu taip porytes isvalo. Rezultata pajutau jau kitadien, kai vyras pasake, kad veiduko oda pastebimai atjaunejus drinks_cheers.gif - nu malonu, vis delto, kad ir jis pastebejo wub.gif . Smagu, kad ten, kur anksciau "puikavosi" daugybe mazu inkstiriuku (nosyte, kaktyte, smakriukas) - dabar svaru ir lygu. Kosmetloge -Beata, kaip kazkas jau temoj pastebejo, visai korekt, na, ne is snekiuju, bet maloni. Tik vieno dalyko nesupratau. Mano vizito tikslas buvo ir tas, kad parekomenduotu ir kokias butent mano veidukui tinkamas priemones. Ji patare pabandyti Uriage, Avene - apie pastaraja as jau zinojau, nes pries pora metu naudotas pylingas ir kremukas tiko idealiai. Po visos proceduros kosmetologes paprasiau, sakau, zinau, kad ir pas jus yra kokios tai kosmetikos, gal patarkit ar kokia kauke, ar krema, o ji-na taip, yra variantu, bet ju kaina jau didesne... g.gif Nu zinokit, truputi nepagavau kampo, ka ji norejo tuo pasakyti- ar, kad ta kosmetika ne taip jau man ir reikalinga ir tinkama, ar tai-ne mano kisenei. O as ir pagalvojau, na jeigu taip, tai geriau as pelno eurovaistinej atnesiu - ir ta pacia diena susikomplektavau ten visa serija su savaitgaline nuolaida. Tai va- tik toks niuansas, kuris truputi kazkaip keistai mane paveike - siaip pacia procedura esu patenkinta 4u.gif . Zinoma, ta pacia diena kokio pasimatymo geriau neplanuot, nes odyte paraudus mazumel, bet jau kita diena buvo tikrai grazu paziuret wub.gif . Jei dar kas turi paklaust ka - klausikit, pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 10 24, 16:48)
Ar ultragarsu pašalina viską, netgi miniatiūrinius spuogelius?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2008 10 26, 21:56)
Tai va,  mielosios 4u.gif Pries pora dienu buvau pamenkalnio gatvej darytis ultragarsinio. Tai- mano pirmas veido valymas per 28 metus tongue.gif , o ir odyte ne itin problematiska, bet jautri. Siaip, visai patiko. Skausmelis toks yra, vis delto-lyg lengvai veiduka gremzia ir kartu taip porytes isvalo. Rezultata pajutau jau kitadien, kai vyras pasake, kad veiduko oda pastebimai atjaunejus drinks_cheers.gif - nu malonu, vis delto, kad ir jis pastebejo wub.gif . Smagu, kad ten, kur anksciau "puikavosi" daugybe mazu inkstiriuku (nosyte, kaktyte, smakriukas) - dabar svaru ir lygu. Kosmetloge -Beata, kaip kazkas jau temoj pastebejo, visai korekt, na, ne is snekiuju, bet maloni. Tik vieno dalyko nesupratau. Mano vizito tikslas buvo ir tas, kad parekomenduotu ir kokias butent mano veidukui tinkamas priemones. Ji patare pabandyti Uriage, Avene - apie pastaraja as jau zinojau, nes pries pora metu naudotas pylingas ir kremukas tiko idealiai. Po visos proceduros kosmetologes paprasiau, sakau, zinau, kad ir pas jus yra kokios tai kosmetikos, gal patarkit ar kokia kauke, ar krema, o ji-na taip, yra variantu, bet ju kaina jau didesne...  g.gif Nu zinokit, truputi nepagavau kampo, ka ji norejo tuo pasakyti- ar, kad ta kosmetika ne taip jau man ir reikalinga ir tinkama, ar tai-ne mano kisenei. O as ir pagalvojau, na jeigu taip, tai geriau as pelno eurovaistinej atnesiu - ir ta pacia diena susikomplektavau ten visa serija su savaitgaline nuolaida. Tai va- tik toks niuansas, kuris truputi kazkaip keistai mane paveike - siaip pacia procedura esu patenkinta 4u.gif . Zinoma, ta pacia diena kokio pasimatymo geriau neplanuot, nes odyte paraudus mazumel, bet jau kita diena buvo tikrai grazu paziuret wub.gif . Jei dar kas turi paklaust ka - klausikit, pasidalinsiu.

Kiek sumokejei? 4u.gif man pries pasimatyma praverstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 26, 21:02)
Kiek sumokejei?  4u.gif man pries pasimatyma praverstu  bigsmile.gif

ir kaip vadinasi salonas, koks adresas?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 10 26, 22:00)

na. tu spuogeliu pas mane nelabai ir buvo - pasalino aoie 90 procentu inkstiriuku. Mano situacija tokia, kad odyte nelabai pati susitvarko, nes maitinu savo lialia. Kol maitinsiu, tol taip ir bus...
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2008 10 27, 10:02)
ir kaip vadinasi salonas, koks adresas?

Na, pries pat pasimatyma gal nedaryk, nes labai mylimojo tavo odyte nesuzaves blink.gif , mokejau 100lt, pamenkalnio 23.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2008 10 27, 16:34)
na. tu spuogeliu pas mane nelabai ir buvo - pasalino aoie 90 procentu inkstiriuku. Mano situacija tokia, kad odyte nelabai pati susitvarko, nes maitinu savo lialia. Kol maitinsiu, tol taip ir bus...
Papildyta:

Na, pries pat pasimatyma gal nedaryk, nes labai mylimojo tavo odyte nesuzaves blink.gif , mokejau 100lt, pamenkalnio 23.

tai taip, turejau omeny 1-2d pries susitikima ax.gif tik vat beda,kad negaliu issirinkt ar toki valyma daryt ar su ta kosmetika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2008 10 27, 15:34)
Papildyta:

Manai kad tai nuo maitinimo? Oda negali del jo pati susitvarkyti?Kodel? Ir as maitinu, mano oda kokia buvo iki nestumo tokia ir liko. Kai laukiausi labai buvo susitvarkiusi. Veliau vel tas pats. g.gif
Man idomiausia ar tas ultragarsas pasalintu tuos mazulycius poru kamstukus, kuriu kosmetologe rankom spaudydama turbut ne nepamatytu? Mane jie labai nervina, kartais issimaigau juos pati taip prisidirbdama nemenku spuogu. doh.gif
Kaina sakyciau tokio valymo nemaza, bet jei poto ilgai vargo nebutu, kodel gi ne...
Atsakyti
Tik pirma karta 100 Lt sumoki. Paskui visada po 60 lt mokedavau.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 27, 17:25)
Manai kad tai nuo maitinimo? Oda negali del jo pati susitvarkyti?Kodel? Ir as maitinu, mano oda kokia buvo iki nestumo tokia ir liko. Kai laukiausi labai buvo susitvarkiusi. Veliau vel tas pats.  g.gif
Man idomiausia ar tas ultragarsas pasalintu tuos mazulycius poru kamstukus, kuriu kosmetologe rankom spaudydama turbut ne nepamatytu? Mane jie labai nervina, kartais issimaigau juos pati taip prisidirbdama nemenku spuogu.  doh.gif
Kaina sakyciau tokio valymo nemaza, bet jei poto ilgai vargo nebutu, kodel gi ne...

Na, vaiko maitinimas daznai itakoja tai, kad truputi pabjursta ir oda, ir plaukai. Na, neatrodau as blogai, bet gi zinot, kiekviena moteris mato save is labai labai arti, tad gali nuspresti, kad yra geriau ar blogiau... Kaip jau rasiau, man panaikino tikrai nemazai inkstiriuku, na, bet ka as zinau, kiek tai ilgam? Aisku, dabar pradejau priziureti oda intensyviau-jau trecia vakara is eiles darausi drekinancia kauke, geriu daugiau vandens ir tt. man rodos, nebuna nei vieno tokio valymo, kad moters odyte simtaprocentaliai isvalytu- kiekviena priekabesne ras siokio tokiu niuansu... Man sake ateiti po kokiu 3 menesiu ar net veliau. Kas dar labai naudinga- minejo, kad mano oda yra is plonuju, o poros nedickos, tad mechaninis valymas isvis nelabai tiktu, o rugstini reiketu atlikt TIK su labai silpno procento rugstimi (aisku, tokiu budu reiktu viso rugstiniu valymu ciklo, o kas turi maza leliuka, zinot, kad ir to laiko nera).
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2008 10 27, 17:36)
Tik pirma karta 100 Lt sumoki. Paskui visada po 60 lt mokedavau.

Pasakysiu taip - man truputi Beata nepatiko tuo, kad kaip ir nenurodo jokio MANO VEIDUKO PRIEZIUROS TESTINUMO... doh.gif O as to tikejaus g.gif . Viska isklausinejau pati- toks jausmas, kad jai nelabai ir rupi ar dar ateisi ir ka tu ten ant saves tepsi... na, o gal cia toks budas zmogaus - gal as labai jau priekabi. man be galo nepatinka, kai grozio industrijos atstovai kazka labai intensyviai bruka-na, nepakenciu, bet kai zmogus per daug abejingas irgi nenuteikia pozityviai. Bet tai, vel gi,mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 10 27, 18:25)
Man idomiausia ar tas ultragarsas pasalintu tuos mazulycius poru kamstukus, kuriu kosmetologe rankom spaudydama turbut ne nepamatytu? Mane jie labai nervina, kartais issimaigau juos pati taip prisidirbdama nemenku spuogu.  doh.gif

Va aš kažką panašaus, po oda susiformavusius mikroskopinius spuogelius turėjau galvoj. Jie anksčiau ar vėliau vis tiek išlenda, bet didesnių spuogų pavidalu doh.gif Šiaip jie sunkiai įžiūrimi iš pradžių būna ir kosmetologė ne visad juos ir išvalo įprastiniu būdu. Beje, pastebėjau, kad tuos miniatiūrinius spuogiukus išprovokuoja reguliariai daromos valančios molio kaukės g.gif Tai kaip su ultragarsu - ar pašalina visus po oda esančius darinukus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 spalio 2008 - 16:46
O tas salonas Pamenkalnio 25, tai kartais ne tas pats kosmetologijos centras, dabar kur su geltona iskaba, pasukant i tarpuvarte, uz dailininku reikmenu parduotuves, kur dar nuo sovietiniu laiku tos pat kosmetologes dirba? Ar cia jau kitas? 4u.gif Geda, nezinau. Nuoroda seniau duota neatsidaro.
Atsakyti