Tai va, mielosios

Pries pora dienu buvau pamenkalnio gatvej darytis ultragarsinio. Tai- mano pirmas veido valymas per 28 metus

, o ir odyte ne itin problematiska, bet jautri. Siaip, visai patiko. Skausmelis toks yra, vis delto-lyg lengvai veiduka gremzia ir kartu taip porytes isvalo. Rezultata pajutau jau kitadien, kai vyras pasake, kad veiduko oda pastebimai atjaunejus

- nu malonu, vis delto, kad ir jis pastebejo

. Smagu, kad ten, kur anksciau "puikavosi" daugybe mazu inkstiriuku (nosyte, kaktyte, smakriukas) - dabar svaru ir lygu. Kosmetloge -Beata, kaip kazkas jau temoj pastebejo, visai korekt, na, ne is snekiuju, bet maloni. Tik vieno dalyko nesupratau. Mano vizito tikslas buvo ir tas, kad parekomenduotu ir kokias butent mano veidukui tinkamas priemones. Ji patare pabandyti Uriage, Avene - apie pastaraja as jau zinojau, nes pries pora metu naudotas pylingas ir kremukas tiko idealiai. Po visos proceduros kosmetologes paprasiau, sakau, zinau, kad ir pas jus yra kokios tai kosmetikos, gal patarkit ar kokia kauke, ar krema, o ji-na taip, yra variantu, bet ju kaina jau didesne...

Nu zinokit, truputi nepagavau kampo, ka ji norejo tuo pasakyti- ar, kad ta kosmetika ne taip jau man ir reikalinga ir tinkama, ar tai-ne mano kisenei. O as ir pagalvojau, na jeigu taip, tai geriau as pelno eurovaistinej atnesiu - ir ta pacia diena susikomplektavau ten visa serija su savaitgaline nuolaida. Tai va- tik toks niuansas, kuris truputi kazkaip keistai mane paveike - siaip pacia procedura esu patenkinta

. Zinoma, ta pacia diena kokio pasimatymo geriau neplanuot, nes odyte paraudus mazumel, bet jau kita diena buvo tikrai grazu paziuret

. Jei dar kas turi paklaust ka - klausikit, pasidalinsiu.