Įkraunama...
Įkraunama...

Ultragarsinis giluminis veido valymas

Keista, dariausi ir aš tą ultrgarsinį valyma, tikrai nieko neskaudėjo, braukė man per veidą zyziančiu aparačiuku ir tiek. Išėjusi normaliai atrodžiau, jokių paraudimų nebuvo. Minusas vienas, kad kosmetologė nekalbi, paklausus ko mykdavo, nenorėjo komentuot ką daro. Teko tyliai gulėt, todėl buvo jausmas atsiradęs, kad man odą diria (kai veidas uždengtas ir zirzalu brauko tai ir susidarė įspūdis toks). Dar draugei, sesei ir sesės padruškėms išreklamavau, tai sesuo nuolat ten lankosi patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 08 12, 12:13)
Keista, dariausi ir aš tą ultrgarsinį valyma, tikrai nieko neskaudėjo, braukė man per veidą zyziančiu aparačiuku ir tiek. Išėjusi normaliai atrodžiau, jokių paraudimų nebuvo. Minusas vienas, kad kosmetologė nekalbi, paklausus ko mykdavo, nenorėjo komentuot ką daro. Teko tyliai gulėt, todėl buvo jausmas atsiradęs, kad man odą diria (kai veidas uždengtas ir zirzalu brauko tai ir susidarė įspūdis toks). Dar draugei, sesei ir sesės padruškėms išreklamavau, tai sesuo nuolat ten lankosi patenkinta.

Na nezinau ar cia tikrai taip visur, bet kai as dariausi ultragarsini valyma (ir Kaune, ir GB) niekas nezize.
O kaip mano paaugliui dare valyma su darsonvaliu (ten kosmetologe aiskino, kad auksto dazio bangos bet kitokios dezinfekuojancios) tai va tada tai zyze. Trn irgi buvo zirzalas ir vaikis sake, kad dilgcioja.
Tai matyt tau dare darsovaliu, o ne ultragarsu.
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 08 12, 12:13)

kur tu dareisi, kad ta kosmetologė nešneki? Shaki, ar eisi į pamėnkalnį? būtinai parašyk kaip seksis?
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 08 12, 22:06)
Na nezinau ar cia tikrai taip visur, bet kai as dariausi ultragarsini valyma (ir Kaune, ir GB) niekas nezize.
O kaip mano paaugliui dare valyma su darsonvaliu (ten kosmetologe aiskino, kad auksto dazio bangos bet kitokios dezinfekuojancios) tai va tada tai zyze. Trn irgi buvo zirzalas ir vaikis sake, kad dilgcioja.
Tai matyt tau dare darsovaliu, o ne ultragarsu.

gal priklauso nuo aparato? vieni tylesni, kiti - zyzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 08 13, 10:00)
gal priklauso nuo aparato? vieni tylesni, kiti - zyzia g.gif

ar jums dare ultragarsa pere nestuma, ar krutis tikrino? Juk ultragarsas ausimi negirdimas.
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 08 13, 20:07)
ar jums dare ultragarsa pere nestuma, ar krutis tikrino? Juk ultragarsas ausimi negirdimas.

lotuliukas.gif thumbup.gif kiek supratau jūs sumaišete temas...
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2008 08 13, 20:07)

blink.gif blink.gif mes apie veida siaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 14, 13:13)
blink.gif  blink.gif mes apie veida siaip ax.gif

o ultragarsas yra ultragarsas ar medicinoje, ar fizikoje. Tai ausimi negirdimas garsas, ir jei Jusu kosmetologe paemusi kazkuri aparata pabirbino ir pasake, kad tai ultragarsas, jau ir patikejote?
As ir sakau, ar veido valyma, ar nestumo tikrinima, ar linziu valyma darote ultragarsu, nuo to prietaiso esme nesikeicia. Tai daznis zmogui negirdimas.
O gal su banginiais augai?
Atsakyti
Sudominot mane , jau senai norejau veido valyma darytis , tik nezinau dabar darytis ar ne kai ivairiu nuomoniu prisiskaiciau g.gif doh.gif
Atsakyti
pagaliau pasidariau veido valyma pirmą kartą šiuo budu ir šiaip pirmą kartą. kosmetologė tikrai labai patiko thumbup.gif procedura skausminga, nors mechaninio veido valymo nedariau, todėl lyginti negaliu. rezultatu esu patenkinta, nors veidas buvo raudonas kai kuriuose vietose, bet tikrai nesmarkiai. oda dabar daug lygesnė smile.gif nežinau kada susiruošiu dar kartą nueiti, bet tikrai susiruošiu smile.gif kalbėjo, kad veidas ištinsta. tikrai taip atrodo po valymo, bet veidrodis nemeluoja - jokio ištinimo smile.gif tokie mano ispudžiai.
Atsakyti
QUOTE(Diana:) @ 2008 08 19, 20:26)
pagaliau pasidariau veido valyma pirmą kartą šiuo budu ir šiaip pirmą kartą. kosmetologė tikrai labai patiko thumbup.gif procedura skausminga, nors mechaninio veido valymo nedariau, todėl lyginti negaliu. rezultatu esu patenkinta, nors veidas buvo raudonas kai kuriuose vietose, bet tikrai nesmarkiai. oda dabar daug lygesnė smile.gif nežinau kada susiruošiu dar kartą nueiti, bet tikrai susiruošiu smile.gif kalbėjo, kad veidas ištinsta. tikrai taip atrodo po valymo, bet veidrodis nemeluoja - jokio ištinimo smile.gif tokie mano ispudžiai.

kur dareisi, pamenkalni? kokia tavo oda ar problematiska?
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 08 19, 20:50)
kur dareisi, pamenkalni? kokia tavo oda ar problematiska?

taip, pamėnkalnio 25. mano oda tikrai problematiška, kosmetologė sakė, kad daug kas skausmo nejaučia. jaučia tie, kuriu oda jautri. ir tikrai stebuklingų rezultatų nereikia tikėtis, bet skirtumas tikrai yra. manau po keleto kartų galima pasiekti norimą rezultatą.
Atsakyti