Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 21:52)
*gryzau i Vilniu, cia ir gydausi  ax.gif
**tada norma...nu blin kaip keista....  g.gif

man irgi buvo keista, kai sake, kad tyrimai geri, "ciklai labai vaisingi", o skyre stimuliacijas dvi viena po kitos.as tada labai nustebau, bet nedrisau aiskintis kaip cia taip...
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 10 18, 22:54)
man irgi buvo keista, kai sake, kad tyrimai geri, "ciklai labai vaisingi", o skyre stimuliacijas dvi viena po kitos.as tada labai nustebau, bet nedrisau aiskintis kaip cia taip...

vat ir man atrodo, kad tu eik papildomu konsultaciju, nes kazkaip cia nenormalu.... schmoll.gif niekas per galva neduos jei kitur pasiteirausi, o sveikata brangiau uz viska...
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 22:00)
vat ir man atrodo, kad tu eik papildomu konsultaciju, nes kazkaip cia nenormalu....  schmoll.gif  niekas per galva neduos jei kitur pasiteirausi, o sveikata brangiau uz viska...

jei eisiu dar papildomai konsultuotis vis tiek darys vel tyrimus is naujo, manau jei keisti gine tai kardinaliai taip sakant...o kazin kaip jai reiktu tai pranesti, noreciau ir kortele savo is jos pasiimti, tik kazin ar duos.bet dar palauksiu laparoskopijos, si cikla nesistimuliuoju, tai gal nesamoniu nebebus, reikia tik tas cistas isnaikinti kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 10 18, 23:02)
jei eisiu dar papildomai konsultuotis vis tiek darys vel tyrimus is naujo, manau jei keisti gine tai kardinaliai taip sakant...o kazin kaip jai reiktu tai pranesti, noreciau ir kortele savo is jos pasiimti, tik kazin ar duos.bet dar palauksiu laparoskopijos, si cikla nesistimuliuoju, tai gal nesamoniu nebebus, reikia tik tas cistas isnaikinti kaip nors...

kortele tau tiesiog privalo atiduoti nono.gif as kai bunu Klp, tai niekaip nedasiraunu iki Kuncu kad atsiimti doh.gif suprantu kaip sunku, bet manau pasiklausinek pas panas, kas Klp gydosi, koki giniu labiausiai patartu. O tau tikrai butina laparaskopija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 22:12)
kortele tau tiesiog privalo atiduoti  nono.gif as kai bunu Klp, tai niekaip nedasiraunu iki Kuncu kad atsiimti  doh.gif suprantu kaip sunku, bet manau pasiklausinek pas panas, kas Klp gydosi, koki giniu labiausiai patartu. O tau tikrai butina laparaskopija?  g.gif

manau, kad reikia issitirti praeinamuma, ar nera endometriozes.tas tyrimas labai daug informacijos duoda.butu galima toliau kazka galvoti kai bus visi atsakymai, o dabar kai zinom tik MB tyrimus viskas ka darom kaip ir nr visai tikra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adaida: 18 spalio 2007 - 21:18
sveikos mergaites.ruosiuos biski siokiam tokiam egzaminui,tai nelabai yra kada uzbegt pas jus.ziuriu mamyciu vis daugeja o ir vaikuciu gal po du smile.gif drinks_cheers.gif
amadelauksiu rytoj tavo testuko.matai man si karta nepavyko.jau nuo 15 pradejau nauja stimuliacija.naujas menuo naujos viltys.

ryt lekiu pas daktare.biski esu prisidirbus,tai bijau biskuti jos.atskaitys moraliuka jauciu.tai tiek labanaktukas ir lauksiu rytojaus ir amades zinutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 18 spalio 2007 - 21:59
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif (mastau.gif nezinau ka bepridurt, turbut supratot flirt.gif)

pusvalandi zliumbiau, visa tirtu iki siol, o MB siaip blink.gif soko busenoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 19 spalio 2007 - 06:16
A M A D E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

cray.gif cray.gif cray.gif SUSIGRAUDINAU KAAAAaaaaaaaaaaiiiiip

SVEIKINUuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
gal i man darba pakeisti kad padetu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 07:10)
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif  (mastau.gif nezinau ka bepridurt, turbut supratot flirt.gif)

pusvalandi zliumbiau, visa tirtu iki siol, o MB siaip  blink.gif  soko busenoj  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Tiesiog trūksta žodžių wub.gif šis ruduo tikrai derlingas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 19, 07:55)
gal i man darba pakeisti kad padetu?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei tik to reikia iki stebuklo, tai ir aš pasikeisčiau. jei reiktų net ir profesiją smile.gif
Atsakyti
AMADE wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
o šiaip tai labas rytas mirksiukas.gif

pas mus nieko naujo ax.gif kas pas jus? bigsmile.gif
Atsakyti
Amade yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif aš taip ir jaučiau kažkodėl wub.gif wub.gif wub.gif pagaliau clap.gif Labai džiaugiuosi už jus
cray.gif ašaros net kaupiasi. wub.gif
Atsakyti
Amade sėdi be žado, nieko nerašo biggrin.gif
nu papasakok, kaip viskas buvo bigsmile.gif kaip jautiesi? bigsmile.gif
Atsakyti