Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 11:24)
Na jo, aš sutinku dėl laiko tinkamumo, ns ir pati taip galvoju...matyt biaju pačio proceso labai. O gal dėl SB. Na, bet tikėsiuos, jog viskas gerai bus, nes tik drąsiai galima eiti į priekį

aisku kad viskas bus gerai, be to vakai labai atsparus ir jeigu padarysit kokiu klaideliu - nieko ten jiems neatsitiks. Va musu tevai, juk irgi daug klaidu pridare aukledami, nu ir kas, iasaugom, gyvenam, dziaugiames. Svarbiausia - daryti viska naturaliai ir negalvoti kad darai kazka ne taip.
Papildyta:
jurgasik, matau esi - kaip tu jautiesi? Kiek jau tau savaiteliu?
Papildyta:
nu gerai, ir as pradejau bijot...papuku nebeskauda, nebebloga...kaip dabar man zinot ar ten viskas auga...gal HCG dar karta pasidaryt? kaip manot?
Atsakyti
Amade wub.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif nestuke.gif assa.gif , nu pamatytum mane dabar, sedziu visa apsizliumbus cray.gif wub.gif

Gal kuri matet mano mmm lens.gif ? visai nusivalkatavo mad.gif, Amade gal perleisk man savasias mmm ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 11:48)
aisku kad viskas bus gerai, be to vakai labai atsparus ir jeigu padarysit kokiu klaideliu - nieko ten jiems neatsitiks. Va musu tevai, juk irgi daug klaidu pridare aukledami, nu ir kas, iasaugom, gyvenam, dziaugiames. Svarbiausia - daryti viska naturaliai ir negalvoti kad darai kazka ne taip.
Papildyta:
Papildyta:
nu gerai, ir as pradejau bijot...papuku nebeskauda, nebebloga...kaip dabar man zinot ar ten viskas auga...gal HCG dar karta pasidaryt? kaip manot?

svarbiausia nesijaudink doh.gif neturi gi visada kazkas but wink.gif man krutys is vis skaudejo tik sav po ovuliacijos ir tiek...paskui visai neskaudejo...viskas pas tave gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o del hcg nemanau kad jisai labai informatyvus butu g.gif ji reiktu daryt bent syki i sav kad matyti bent koki desninguma...o pas tave kai ju du , tai visai susipainiosi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2007 10 19, 12:05)
Amade wub.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  nestuke.gif  assa.gif , nu pamatytum mane dabar, sedziu visa apsizliumbus  cray.gif  wub.gif

Gal kuri matet mano mmm lens.gif ? visai nusivalkatavo  mad.gif, Amade gal perleisk man savasias mmm ax.gif ?

man kita sav turetu but...bet zinok su malonumu atiduociau avansu lotuliukas.gif cool.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 11:48)
Papildyta:
Papildyta:

Visiskai teisingai parasei Tarskaliukui. As tai irgi bijau, kad nemokeciau aukleti savo vaiku, nors dirbu aukletoja ir aukleju 20 pypliu smile.gif Sakiau SB, kad kai tik susilauksim jis gales auklejimu uzsiimti, bet idomu kaip ten bus is tikro. MB tai labai laukia musu angelelio ir as net neabejojau nei viena minute, kad jis gali buti netinkamu teciu. Gal kad mes jau nebe jaunykliai, nors ir tai nieko nereiskia. Labai daug pazistu jaunu teveliu, kurie yra PUIKUS TEVELIAI. Taip, kad tarskaliuk net nebandyk sau prisileisti tokiu minciu, kokias siandien parasei nono.gif Tu busi tikrai puiki MAMYTE, o TB bus puikiu TECIU. Ir tikiu, kad labai greitai.
AusraR, o tu taip nebijok del to, kad nebloga. Ryte tai lyg ir skaiciau, kad buvo negera. Dziaukis, kad nesedi visa diena klozeta apsikabinusi lotuliukas.gif Man atrodo jei kas butu negerai, tai tikrai pajustum kazkokius pojucius. O del savo ramybes, tai gal ir gali pasidaryti HCG. Ramiau gyvensi, o siaip tai nesinervuok ir maziau apie tai galvok, kad nepakenktum savo leliams smile.gif

Papildyta:
man kita sav turetu but...bet zinok su malonumu atiduociau avansu lotuliukas.gif cool.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
[/quote]
As irgi avansu atiduociau, dar lyg ir Mea mmm neranda, bet gal jai reikia ju ir nebeieskoti, gal jau nestuke.gif Mea laukiam raporto. Gal TB vakar testuka parnese.
Atsakyti
AMADE sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif
Jau toks vaisingas ruduo kad net baisu daros. thumbup.gif
Dziaugiuos kad mano atidaryta tema visgi atnese labai dideli derliu. Visos jus nestukes mums suteikiat vilties ir tykejima sualaukt stebukliuku nestuke.gif
Atsakyti
Labukas mergytės 4u.gif
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 10:40)
Oj, mano eilė, manau tolokai dar...
Oj, kaip smagu būtų, išvaryčiau aš greit jus iš čia visas, oj super būtų thumbup.gif

Beje, pasidalinsiu baimėmis savo...kažkaip su jumis noriu. vat ėmiau bijoti dabar:
1. ar būsiu gera mama
2. ar tikrai viską galėsiu suteikti angelėliui
3. labai bijau, dėl vyro...bijau, jog jis dar nepasiruošęs verysad.gif Kai pasakiu, jog gal metukam sustabdom, jis labai supyko, jog aš taip galvoju ir nekalbu su juo. Tačiau dabar pasimečiau vėl, bijau ar jis bus geras tėtis, t.y. ar jis jau subrendęs pilnai tam. Nežinau, kvaila, bet tokios mintys man neduoda ramybės. Gal čia dėl baimės visam gyd. procesui. Vyrui tokių nuogastavimų net nesakau, žinoma, jis supyktų. Vien pasakymas, jog bijau ar tikrai būsiu gera mama jį pykdo. Jis sakė neįsivaizduoja vaikeliui kitos mamos

nieko nebijok. Žinok, kad kai ateis laikas visos baimės ir netikrumai išsisklaidys. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad aš kai planavom ir laukiausi žinojau kad noriu leliaus, žinojau kad mylėsiu, tik nežinojau, kad taip beprotiškai labai. Ir viskas ateina savu laiku, nepastebimai viskas sustoja į savas vietas. Tad nereikia baimintis, būsi nuostabi mamytė 4u.gif

QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 10:44)
man 4 stimuliacija, po kurios jau grese IUI  unsure.gif Labai bijojau, kad prieinam IUI  blink.gif  Matyt pasistengem, bet darbavomes tik viena karteli TOM dienom  tongue.gif

matyt streso nebuvimas darbe, džiaugsmas nauju kolektyvu, naujais namučiais padėjo ir šitam džiaugsmui aplankyti jus wub.gif
Atsakyti
As po darbo varysiu derliaus ziuret. Labai jaudinuos ir nerymauju koks bus rezultatas. Gaila kad po darktarytes neprisijungsiu prie ineto ir negalesiu pranesti kaip sekesi.
Atsakyti
Ačiū labai merginos 4u.gif kažkaip čia išsipasakojau šiandien. Ačiū, jog išklausėt. wub.gif

AusraR, mano draugei nei kartelio nebuvo bloga, neštumas buvo idealus, nieko nejautė ir gimė gūvi nuostabi mergytė wub.gif Tad viskas bus thumbup.gif Žinoma, kad ir ką besakytume, vis viena nenurimsi, tad gali dėl savo ramybės pasidaryti tyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 10:01)
Nu kaka Amade sedi be zado mega_shok.gif jau ir galva svaigsta... blink.gif is to dziaugsmo-streso.

O vakar su savo daktaryte taip ramiai kalbejai. Nu va jai irgi dovana kad tau pavyko. Dar vienas pliusas ir i nevaisingumo gydymo istorija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 19, 13:09)
As po darbo varysiu derliaus ziuret. Labai jaudinuos ir nerymauju koks bus rezultatas. Gaila kad po darktarytes neprisijungsiu prie ineto ir negalesiu pranesti kaip sekesi.

laikau kumštukus už geras naujienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 19, 13:09)

4u.gif laikau kumštukus
Atsakyti
Amade, labai dziaugiuosi...Sergu ir uz jusu skyreli (agnese it tarskaliuk laikau uz jus kumscius) 3 stebimos mergytes buvot...1 jau isleidziu is horizonto...lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 19 spalio 2007 - 13:23