QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 11:48)
aisku kad viskas bus gerai, be to vakai labai atsparus ir jeigu padarysit kokiu klaideliu - nieko ten jiems neatsitiks. Va musu tevai, juk irgi daug klaidu pridare aukledami, nu ir kas, iasaugom, gyvenam, dziaugiames. Svarbiausia - daryti viska naturaliai ir negalvoti kad darai kazka ne taip.
Papildyta:
jurgasik, matau esi - kaip tu jautiesi? Kiek jau tau savaiteliu?
Papildyta:
nu gerai, ir as pradejau bijot...papuku nebeskauda, nebebloga...kaip dabar man zinot ar ten viskas auga...gal HCG dar karta pasidaryt? kaip manot?
Visiskai teisingai parasei Tarskaliukui. As tai irgi bijau, kad nemokeciau aukleti savo vaiku, nors dirbu aukletoja ir aukleju 20 pypliu

Sakiau SB, kad kai tik susilauksim jis gales auklejimu uzsiimti, bet idomu kaip ten bus is tikro. MB tai labai laukia musu angelelio ir as net neabejojau nei viena minute, kad jis gali buti netinkamu teciu. Gal kad mes jau nebe jaunykliai, nors ir tai nieko nereiskia. Labai daug pazistu jaunu teveliu, kurie yra PUIKUS TEVELIAI. Taip, kad tarskaliuk net nebandyk sau prisileisti tokiu minciu, kokias siandien parasei

Tu busi tikrai puiki MAMYTE, o TB bus puikiu TECIU. Ir tikiu, kad labai greitai.
AusraR, o tu taip nebijok del to, kad nebloga. Ryte tai lyg ir skaiciau, kad buvo negera. Dziaukis, kad nesedi visa diena klozeta apsikabinusi

Man atrodo jei kas butu negerai, tai tikrai pajustum kazkokius pojucius. O del savo ramybes, tai gal ir gali pasidaryti HCG. Ramiau gyvensi, o siaip tai nesinervuok ir maziau apie tai galvok, kad nepakenktum savo leliams
Papildyta:
man kita sav turetu but...bet zinok su malonumu atiduociau avansu
[/quote]
As irgi avansu atiduociau, dar lyg ir Mea mmm neranda, bet gal jai reikia ju ir nebeieskoti, gal jau

Mea laukiam raporto. Gal TB vakar testuka parnese.