Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labas rytas 4u.gif Ačiū, kad rūpinaties ir patariat wub.gif Tikrai tą labai vertinu wub.gif
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 19:20)
Vario , visos mergaites kartoja choru, kad stimuliacija be gydytojo prieziuros mums nesuprantamas gydymas ne todel kad taves nesuprantam, o baiminames pasekmiu. Gal taip istiesu Svedijoje priimta  , matai, mes turim pavizdzius kuo baigiasi stimuliacija be prieziuros, ir jie toli grazu ne patys geriausi... niekada niekada nesistimuliuociau be gyd. prieiuros 

Suprantu ką jūs sakot wub.gif Bet Švedijoje taip vykdo stimuliacijas doh.gif

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 19:38)
vario , pagalvojau kad cia mano postai gavosi vos ne puolimas, tai zinok tikrai ne, tiesiog pergyvenam del taves...  o tau tikrai pasiseks, zianai juk, kad vardas Ieva reiskia "Gyvenimo daveja"  mirksiukas.gif  imk, kad nusisypsotum

Ačiū wub.gif

QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 19:40)
nezinau, as jau siaip darbine patirtim labai nusistaciau pries svedus kaip pries nelabai protingus zmones. O cia ę men eilej stovet  doh.gif  Tai aisku, kaip tau gali per savaite kelis echo padaryt stebint folikulus  doh.gif  Ne, nu tie svedai keisti, dar karta isitikinau  unsure.gif Nepyk bet kazkaip jokio normalaus svedo nemaciau ir dar tavo istorija 

Na, aš nesiimčiau apie visą tautą spręsti iš kelių sutiktų žmonių.Žinoma, ir tarp švedų ir tarp lietuvių, ir tarp vokiečių ar anglų, latvių, rusų ir t.t., gali surasti visokių žmonių, ir protingų ir nelabai. Bet, kaip šalis Švedija yra geriausia vaikams auginti tongue.gif Lietuvai dar kokius 300 metų augti iki to bigsmile.gif

QUOTE(christel @ 2007 10 18, 20:07)
Sveikute. Man atrodo kad Tu stimuliuokis, o mmm pradzioje privaciai (suprantu, brangu, bet sveikata brangiausias turtas) arba neprivaciai, bet rask buda isiprasyti pas ta giniu. Sakyk - noriu, kad paziuretumet, ar neliko cistu. Ir taskas. Ir problema isspresta. O siaip kitomis dienomis sekti tuos folikulus , manau, nera jau tokia baisi butinybe. 4u.gif Nesijaudink,nesiparink, issisauk menesines tas vaistais, jei nepastosi ir ciklo pradzioje rask buda ir isibrauk pas gini. Beje, dar pagalvojau, kad gal tas menesiniu issaukikas cistas biski naikina, jei ka (diuphastonas tai turi ta savybe).
O del stimuliaciju su cistom. Cia man merginos ta pati aiskino. Bet kiekvienas atvejis individualus. Nuvariau ciklo 10 c.d. i VK (labai nepatiko) Turiu cista (tirstoka), jos labai skubeti operuoti eilini karta nesiulo, verciau bandyti pastoti ATSIPALAIDAVUS, folikulai vis gi auga patys, bet,sako, problema -  mazai (beveik nera) vaisingu gleiviu. Tai, sakau, ka daryti, kad ju butu daugiau? Nu, sako, galim gonalio pabandyti suleisti 1 doze. Blyn, kai uzauge naturalus 2 folikulai ovuliacinio dydzio. Nu jo, tai, sako, gal tada neleidziam. O sakau, taigi ta cista turiu. Ai, sako gine, nieko tokio, biski pastimuliuoti vis tiek galima. Bet nieko nestimuliavom.

Kalbėjau vakar telefonu su dar vienu gydytoju (jis lietuvis, bet dirba čia Švedijoje), šiandien ryte kalbėjau su savo ginekologu iš LT (jis ne nevaisingumo spec., bet paprastas ginekologas, dirba Kaune mažylio gimdymo namuose), abu pasakė tą patį: neturint cistų stimuliuotis galima ir nesilankant ciklo vidury pas gyd. Ir netgi turint mažą cistą , viena stimuliacija leidžiama tongue.gif paskui reiktų pas gyd. apsilankyti.
Bet, kad man būtų ramiau, tai man parašys iškvietimą pas dar kitą gydytoją į kitą ligoninę, kad išgirsčiau dar vieną nuomonę. O mano vyras skambins šiandien gyd. pas kurį buvom ir dar sykį patikslins visus klausimus. Taigi judam į priekį thumbup.gif
Dar sykį, ačiū už rūpestį. wub.gif
Atsakyti
na, man kaip ir vario, netikrindavo dėl cistų blush2.gif
Atsakyti
nu blyn, o manęs dėl cistos nestimuliavo šį ciklą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 19, 07:51)
nu blyn, o manęs dėl cistos nestimuliavo šį ciklą unsure.gif

bet gi aš neturiu cistų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 19, 08:53)
bet gi aš neturiu  cistų  doh.gif

bet nežinai, ar neturėsi po stimuliacijos mirksiukas.gif čia tik apie tai ir kalba, kad pasibaigus pirmam ciklui, pradėsi savarankiškai antrą stimuliaciją nežinodama, ar turi cistų unsure.gif o su cistom stimuliuotis pavojinga, nes manęs šį ciklą kaip tik dėl to nestimuliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 10 19, 07:56)
bet nežinai, ar neturėsi po stimuliacijos mirksiukas.gif čia tik apie tai ir kalba, kad pasibaigus pirmam ciklui, pradėsi savarankiškai antrą stimuliaciją nežinodama, ar turi cistų unsure.gif o su cistom stimuliuotis pavojinga, nes manęs šį ciklą kaip tik dėl to nestimuliavo doh.gif

O ar daugeliui iš jūsų po pirmos stimuliacijos cistų atsirado g.gif Šiaip įdomu, kaip dažnai jos užauga. Visada?
Bet pas gyd. po pirmos stimuliacijos eisiu. Tik pas kitą, kad ramiau būtų. Noriu dar vieną nuomonę išgirst mirksiukas.gif Ačiū už patarimus wub.gif
Atsakyti
ŠAUNUOLĖ AMADE.dziaugiuosi uz tave.saugok savo maziuka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 19 spalio 2007 - 08:04
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 07:10)
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif  (mastau.gif nezinau ka bepridurt, turbut supratot flirt.gif)

pusvalandi zliumbiau, visa tirtu iki siol, o MB siaip  blink.gif  soko busenoj  lotuliukas.gif

oi Amade kaip nuoširdžiai sveikinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 10 18, 18:49)
Labas vakaras

As ka tik is giniaus, ir ka gi nieko gero vel nesuzinojau verysad.gif Folikulu mase, nezino ar ovuliacija ivykusis ar ne. Jau kaip man atsibodo pas ji vaikscioti, si cikla jau gal 8 kartus buvau ir liepe kita treciadieni vel ateiti, turbut tuoj  gun_rifle.gif O kada po ovuliacijos jums pajautreja speneliai? g.gif

man pajautrejo is karto, nu jei zinociau ovuliacijos minute tai drisciau teigti kad ta pacia minute smile.gif ir buvo jautrus iki dabar...va daabr pora dienu jau nebetokie ir papukai suminkstejo...pradeciau panikuoti kad kazkas negerai, ebt kad blooooga kasdien tai matyt viskas ten auga...tikiuosi...
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 19:48)
Blyn, susibalamūtijau visai  blink.gif
pasakoju dar sykį: dabar aš laukiu apie 2 sav.(nes ginius įtaria O), tada darausi testą. Jei neigiamas  -išaukiu mėnesines, tada geriu stimuliuojančius.
Apie vaisto nutraukimą jei pradedi kraujuoti -žinau.

jei neigiamas testas siulyciau po keliu dienu ji pakartoti, nes tikrai visko buna wink.gif geriau neskubeti, mano bendradarbei joks testas neiko nerode kai menesines velavo dvi savaites, o kai nuejo pas gini jai pasake, kad ji jau 5 sav kaip ne viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 10 19, 09:02)
O ar daugeliui iš jūsų po pirmos stimuliacijos cistų atsirado  g.gif Šiaip įdomu, kaip dažnai jos užauga. Visada?
Bet pas gyd. po pirmos stimuliacijos eisiu. Tik pas kitą, kad ramiau būtų. Noriu dar vieną nuomonę išgirst  mirksiukas.gif  Ačiū už patarimus wub.gif

Matai, čia nuo tavo organizmo priklauso, man nei vieną sykį stimuliuojant neužaugo folikulai. Vaistas nesureagavo. Jei tau sureaguos, tai gali ir atsirasti cistų. bet pvz., mane 4 kartus jau stimuliavo ir nei karto netikrino ar nėra cistų g.gif
Atsakyti
[quote=cooliuke,2007 10 18, 21:17]
kita problema ta kad dar vis geriu kas antra diena estrofem ir kasdien thrombo. K liepe po atostogu pasirodyt, bet nezinau kaip iki jo nuvaziuoti, nes manes is darbo nera galimybes isleisti, nes dirbsiu viena (kolege atostogaut isleidziu). ka mergytes daryt su tais vaistais????? bijau jei vel nutrauksiu vel kraujai pasileis sad.gif
paskambink K, papasakok situacija ir jis pakonsultuos telefonu. Turi jo mobilu?
Atsakyti
Man tai stimuliavo ovuliaciją 4 ciklus, bet cistų niekad nebuvo, ir papukų niekad nemausdavo. Čia turbut kiekvienai individualu, kaip organizmas reaguoja. Stimuliavo Clostilbelgitu, paskui + Ovitrėlis ir paskutinį ciklą + Gonalis.
Sėkmės merginos, pamatysit supsit ir jus savo aukselius.
Atsakyti