QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 19:20)
Vario , visos mergaites kartoja choru, kad stimuliacija be gydytojo prieziuros mums nesuprantamas gydymas ne todel kad taves nesuprantam, o baiminames pasekmiu. Gal taip istiesu Svedijoje priimta , matai, mes turim pavizdzius kuo baigiasi stimuliacija be prieziuros, ir jie toli grazu ne patys geriausi... niekada niekada nesistimuliuociau be gyd. prieiuros
Suprantu ką jūs sakot
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 10 18, 19:38)
vario , pagalvojau kad cia mano postai gavosi vos ne puolimas, tai zinok tikrai ne, tiesiog pergyvenam del taves... o tau tikrai pasiseks, zianai juk, kad vardas Ieva reiskia "Gyvenimo daveja"
imk, kad nusisypsotum
Ačiū
QUOTE(Amade @ 2007 10 18, 19:40)
nezinau, as jau siaip darbine patirtim labai nusistaciau pries svedus kaip pries nelabai protingus zmones. O cia ę men eilej stovet
Tai aisku, kaip tau gali per savaite kelis echo padaryt stebint folikulus
Ne, nu tie svedai keisti, dar karta isitikinau
Nepyk bet kazkaip jokio normalaus svedo nemaciau ir dar tavo istorija
Na, aš nesiimčiau apie visą tautą spręsti iš kelių sutiktų žmonių.Žinoma, ir tarp švedų ir tarp lietuvių, ir tarp vokiečių ar anglų, latvių, rusų ir t.t., gali surasti visokių žmonių, ir protingų ir nelabai. Bet, kaip šalis Švedija yra geriausia vaikams auginti
QUOTE(christel @ 2007 10 18, 20:07)
Sveikute. Man atrodo kad Tu stimuliuokis, o mmm pradzioje privaciai (suprantu, brangu, bet sveikata brangiausias turtas) arba neprivaciai, bet rask buda isiprasyti pas ta giniu. Sakyk - noriu, kad paziuretumet, ar neliko cistu. Ir taskas. Ir problema isspresta. O siaip kitomis dienomis sekti tuos folikulus , manau, nera jau tokia baisi butinybe.
Nesijaudink,nesiparink, issisauk menesines tas vaistais, jei nepastosi ir ciklo pradzioje rask buda ir isibrauk pas gini. Beje, dar pagalvojau, kad gal tas menesiniu issaukikas cistas biski naikina, jei ka (diuphastonas tai turi ta savybe).
O del stimuliaciju su cistom. Cia man merginos ta pati aiskino. Bet kiekvienas atvejis individualus. Nuvariau ciklo 10 c.d. i VK (labai nepatiko) Turiu cista (tirstoka), jos labai skubeti operuoti eilini karta nesiulo, verciau bandyti pastoti ATSIPALAIDAVUS, folikulai vis gi auga patys, bet,sako, problema - mazai (beveik nera) vaisingu gleiviu. Tai, sakau, ka daryti, kad ju butu daugiau? Nu, sako, galim gonalio pabandyti suleisti 1 doze. Blyn, kai uzauge naturalus 2 folikulai ovuliacinio dydzio. Nu jo, tai, sako, gal tada neleidziam. O sakau, taigi ta cista turiu. Ai, sako gine, nieko tokio, biski pastimuliuoti vis tiek galima. Bet nieko nestimuliavom.
O del stimuliaciju su cistom. Cia man merginos ta pati aiskino. Bet kiekvienas atvejis individualus. Nuvariau ciklo 10 c.d. i VK (labai nepatiko) Turiu cista (tirstoka), jos labai skubeti operuoti eilini karta nesiulo, verciau bandyti pastoti ATSIPALAIDAVUS, folikulai vis gi auga patys, bet,sako, problema - mazai (beveik nera) vaisingu gleiviu. Tai, sakau, ka daryti, kad ju butu daugiau? Nu, sako, galim gonalio pabandyti suleisti 1 doze. Blyn, kai uzauge naturalus 2 folikulai ovuliacinio dydzio. Nu jo, tai, sako, gal tada neleidziam. O sakau, taigi ta cista turiu. Ai, sako gine, nieko tokio, biski pastimuliuoti vis tiek galima. Bet nieko nestimuliavom.
Kalbėjau vakar telefonu su dar vienu gydytoju (jis lietuvis, bet dirba čia Švedijoje), šiandien ryte kalbėjau su savo ginekologu iš LT (jis ne nevaisingumo spec., bet paprastas ginekologas, dirba Kaune mažylio gimdymo namuose), abu pasakė tą patį: neturint cistų stimuliuotis galima ir nesilankant ciklo vidury pas gyd. Ir netgi turint mažą cistą , viena stimuliacija leidžiama
Bet, kad man būtų ramiau, tai man parašys iškvietimą pas dar kitą gydytoją į kitą ligoninę, kad išgirsčiau dar vieną nuomonę. O mano vyras skambins šiandien gyd. pas kurį buvom ir dar sykį patikslins visus klausimus. Taigi judam į priekį
Dar sykį, ačiū už rūpestį.