Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 07:10)
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif  (mastau.gif nezinau ka bepridurt, turbut supratot flirt.gif)

pusvalandi zliumbiau, visa tirtu iki siol, o MB siaip  blink.gif  soko busenoj  lotuliukas.gif

uoj kaip svekinu!!!!!!!!!!! labai labai dziaugiuosi uz tave!!!!!!!!
ale matot koks rudenelis derlingas smile.gif
Atsakyti
AMADE clap.gif clap.gif clap.gif yess.gif yu.gif yess.gif yu.gif yess.gif yu.gif
Atsakyti
Nu kaka Amade sedi be zado mega_shok.gif jau ir galva svaigsta... blink.gif is to dziaugsmo-streso. Skambijau ginei, tai ji irgi labai apsidziauge, sake "nu sakes kaip faina". Sake Duph negert, tik Foline rugsti. Kadangi ji iki lapkricio 12 bus ant biuletenio, sake, jei gerai jauciuosi iki to laiko niekur neit. Arba nueit i kmuk, jei labai jau neramu. Bet sake, viskas bu ok.gif

O ka ka, kaip buvo. per nakti kelis kartus BT matavau hihihi.gif Nu ji 37.2 blush2.gif Ryte nuo 6 nebeuzmigau. Nuejau sysiu unsure.gif ... ziuriu i testa... blink.gif nu nera niekoooo... paskiau po minutes ryskeja ryskeja... mano kojos, rankos ir visa kita drebet pradeda... scare.gif pasitrinu akis, gal uztraiskanoje ir man dvejinasi g.gif ... Nu ne... yahoo.gif Padejau testuka po paduska ir kai MB atsikele, sakau "pakelk mano pagalvyte" tongue.gif Nu, pakelia, pasitrina akis, ziuri ziuri, nelabai ikerta doh.gif , paskiau issiepia bigsmile.gif ir soko busenoj sako "nu... gerai..." as apsikabinu, zliumbiu cray.gif, o jis "nu nezliumbk... paskambink tik daktarei..." wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 10:01)
Nu kaka Amade sedi be zado mega_shok.gif jau ir galva svaigsta... blink.gif is to dziaugsmo-streso. Skambijau ginei, tai ji irgi labai apsidziauge, sake "nu sakes kaip faina". Sake Duph negert, tik Foline rugsti. Kadangi ji iki lapkricio 12 bus ant biuletenio, sake, jei gerai jauciuosi iki to laiko niekur neit. Arba nueit i kmuk, jei labai jau neramu. Bet sake, viskas bu ok.gif

O ka ka, kaip buvo. per nakti kelis kartus BT matavau hihihi.gif Nu ji 37.2 blush2.gif Ryte nuo 6 nebeuzmigau. Nuejau sysiu  unsure.gif ... ziuriu i testa... blink.gif nu nera niekoooo... paskiau po minutes ryskeja ryskeja... mano kojos, rankos ir visa kita drebet pradeda... scare.gif pasitrinu akis, gal uztraiskanoje ir man dvejinasi  g.gif ... Nu ne... yahoo.gif Padejau testuka po paduska ir kai MB atsikele, sakau "pakelk mano pagalvyte"  tongue.gif  Nu, pakelia, pasitrina akis, ziuri ziuri, nelabai ikerta doh.gif , paskiau issiepia  bigsmile.gif  ir soko busenoj sako "nu... gerai..." as apsikabinu, zliumbiu cray.gif, o jis "nu nezliumbk... paskambink tik daktarei..."  wub.gif

uoj kaip faina! labai labai uz tave dziaugiuosi!
o as saviskiui tai nunesiau, rodau testuka, jis nu tai ka cia reiskia. Nu ka ka, sakau, taigi matai - dvi juosteles reiskia dvynukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės smile.gif smile.gif
QUOTE(agnesse @ 2007 10 18, 16:29)
Sveikos supermergaitės 4u.gif
Taip jūsų pasiilgau wub.gif
Aš jau po operacijos ir grįžau namo.
Mano diagnozė pasitvirtino  - neaiškios kilmės nevaisingumas angel_sadangel.gif .
Kai šiandien pasakė diagnozę, kad viskas pas mane gerai, viskas funkcionuoja, net O įvykus ir geltonkūnis susidaręs savaime, tai turėčiau džiaugtis, kad nieko rimto nerado, bet jei tik kas paklausia kaip praėjo operacija, kokios išvados - tuoj puolu į ašaras...
Pasak gydytojos, viskas turi gautis natūraliai. Bet kažkodėl nesigauna. Tipo paguodė, jei norit susilaukti vaikelio - keiskite partnerį ohmy.gif 
Vienu žodžiu man dabar labai liūdna ir nežinau ką toliau darysiu... verysad.gif

Laikykis Agnesse, jums tikrai pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 08:46)
na, man kaip ir vario, netikrindavo dėl cistų blush2.gif

Nors man pirma stimuliacija, bet daktarytė sakė, jei sulauksiu mmm, clost pradėti gerti ir pas ją ateiti, kai ji pasakys, netikrins dėl cistų...

AMADE sveikinu labai tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 10:01)

O ka ka, kaip buvo. per nakti kelis kartus BT matavau hihihi.gif Nu ji 37.2 blush2.gif Ryte nuo 6 nebeuzmigau. Nuejau sysiu  unsure.gif ... ziuriu i testa... blink.gif nu nera niekoooo... paskiau po minutes ryskeja ryskeja... mano kojos, rankos ir visa kita drebet pradeda... scare.gif pasitrinu akis, gal uztraiskanoje ir man dvejinasi  g.gif ... Nu ne... yahoo.gif Padejau testuka po paduska ir kai MB atsikele, sakau "pakelk mano pagalvyte"  tongue.gif  Nu, pakelia, pasitrina akis, ziuri ziuri, nelabai ikerta doh.gif , paskiau issiepia  bigsmile.gif  ir soko busenoj sako "nu... gerai..." as apsikabinu, zliumbiu cray.gif, o jis "nu nezliumbk... paskambink tik daktarei..."  wub.gif

wub.gif kaip miela, begalo džiaugiuosi už tave wub.gif
Atsakyti
Amade clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Nu nerealus ruduo, kaip faina. Pagaliau ir senems atejo laikas mirksiukas.gif Kelinta stimuliacija tau buvo?
Tarskaliuk, dabar tavo eile, o paskui Agnesse, nes po laparoskopijos jai irgi turetu pasisekti, cooliuke irgi ziurek gal jau nestuke.gif Gal grizo jau nebe dviese is atostogu. Cooliuk, beje, kur buvai? Isrinksim greitai leliui varda lotuliukas.gif
Aisku, geriau butu, kad greiciau visos is sio skyrelio kraustytusi i netukiu, ot chebryte butumem.
Atsakyti
Oj, mano eilė, manau tolokai dar...
Oj, kaip smagu būtų, išvaryčiau aš greit jus iš čia visas, oj super būtų thumbup.gif

Beje, pasidalinsiu baimėmis savo...kažkaip su jumis noriu. vat ėmiau bijoti dabar:
1. ar būsiu gera mama
2. ar tikrai viską galėsiu suteikti angelėliui
3. labai bijau, dėl vyro...bijau, jog jis dar nepasiruošęs verysad.gif Kai pasakiu, jog gal metukam sustabdom, jis labai supyko, jog aš taip galvoju ir nekalbu su juo. Tačiau dabar pasimečiau vėl, bijau ar jis bus geras tėtis, t.y. ar jis jau subrendęs pilnai tam. Nežinau, kvaila, bet tokios mintys man neduoda ramybės. Gal čia dėl baimės visam gyd. procesui. Vyrui tokių nuogastavimų net nesakau, žinoma, jis supyktų. Vien pasakymas, jog bijau ar tikrai būsiu gera mama jį pykdo. Jis sakė neįsivaizduoja vaikeliui kitos mamos
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 10 19, 09:27)
Amade  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Nu nerealus ruduo, kaip faina. Pagaliau ir senems atejo laikas  mirksiukas.gif Kelinta stimuliacija tau buvo?

man 4 stimuliacija, po kurios jau grese IUI unsure.gif Labai bijojau, kad prieinam IUI blink.gif Matyt pasistengem, bet darbavomes tik viena karteli TOM dienom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 19, 10:44)
man 4 stimuliacija, po kurios jau grese IUI  unsure.gif Labai bijojau, kad prieinam IUI  blink.gif  Matyt pasistengem, bet darbavomes tik viena karteli TOM dienom  tongue.gif

Vadinasi buvo lemta, je net vieno kartelio užteko thumbup.gif
Oi, kaip gera klausyt tokių linksmų žinių wub.gif
Naujas darbas, naujas butas ir vaikelis..ko daugiau gali reikėti iki pilnos laimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 10 19, 10:40)
Oj, mano eilė, manau tolokai dar...
Oj, kaip smagu būtų, išvaryčiau aš greit jus iš čia visas, oj super būtų thumbup.gif

Beje, pasidalinsiu baimėmis savo...kažkaip su jumis noriu. vat ėmiau bijoti dabar:
1. ar būsiu gera mama
2. ar tikrai viską galėsiu suteikti angelėliui
3. labai bijau, dėl vyro...bijau, jog jis dar nepasiruošęs verysad.gif Kai pasakiu, jog gal metukam sustabdom, jis labai supyko, jog aš taip galvoju ir nekalbu su juo. Tačiau dabar pasimečiau vėl, bijau ar jis bus geras tėtis, t.y. ar jis jau subrendęs pilnai tam. Nežinau, kvaila, bet tokios mintys man neduoda ramybės. Gal čia dėl baimės visam gyd. procesui. Vyrui tokių nuogastavimų net nesakau, žinoma, jis supyktų. Vien pasakymas, jog bijau ar tikrai būsiu gera mama jį pykdo. Jis sakė neįsivaizduoja vaikeliui kitos mamos

Tarskaliuk, noriu tau pasakyti, kad NIEKADA nebus tinkamo laiko vaikuciams, kaip ir NIEKADA tu negalesi buti tinkamai pasiruosusi buti mama! TB taip pat. Tada kada ateina vaikelis, tada ir yra pats geriausias laikas jam ir labiausiai pasiruose teveliai. O ka ir kaip ten reiks daryti - dar turesi laiko , galesi i pamokeles pavaikscioti. Daugiau JOKIO specialaus pasiruosima tam tikrai nereikia. Kiekvienai is musu gamta idejo tai ko reikia!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 10 19, 11:12)
Tarskaliuk, noriu tau pasakyti, kad NIEKADA nebus tinkamo laiko vaikuciams, kaip ir NIEKADA tu negalesi buti tinkamai pasiruosusi buti mama! TB taip pat. Tada kada ateina vaikelis, tada ir yra pats geriausias laikas jam ir labiausiai pasiruose teveliai. O ka ir kaip ten reiks daryti - dar turesi laiko , galesi i pamokeles pavaikscioti. Daugiau JOKIO specialaus pasiruosima tam tikrai nereikia. Kiekvienai is musu gamta idejo tai ko reikia!

Na jo, aš sutinku dėl laiko tinkamumo, ns ir pati taip galvoju...matyt biaju pačio proceso labai. O gal dėl SB. Na, bet tikėsiuos, jog viskas gerai bus, nes tik drąsiai galima eiti į priekį
Atsakyti