Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

O man labai bjauru, kai kasnors šalia manęs geria, pvz. vandenį. Nu šlykštu kažkaip blink.gif Tas rijimo garsas..gurkt...veeee...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 10 08, 16:22)
O man labai bjauru, kai kasnors šalia manęs geria, pvz. vandenį. Nu šlykštu kažkaip blink.gif Tas rijimo garsas..gurkt...veeee...

Oba...įdomu...tik kai geria?...o kai šalia bezda,vaikšto,kalba,valgo?...nieko?...gyvenk viena...nes,kai gyvensi kartu,kažkas ir šiks nepertoliausiai...
Atsakyti
Kai paskaičiau kitų įpročius,baimes tai....kaip čia ir pasakius unsure.gif
Aš negaliu pakęsti trupinių ant grindų,stalo,dulkių.Man visur turi būti švaru,bet čia jau greičiau pedantiškumas nei kažkoks įprotis g.gif o ten tokių baimių tai pagalvojus kažkaip ir neturiu,man tas pats ar kambario durys atidarytos kai miegu ar uždarytos,duše ir nebijau maudytis, ir apslirtai man kažkokios kitų baimės labai jau keistos pasirodė g.gif kaip kažkurios merginos neskaitymas laikraųčių ar bijojimas imti knygas iš bibliotekos blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 10 08, 17:22)
Oba...įdomu...tik kai geria?...o kai šalia bezda,vaikšto,kalba,valgo?...nieko?...gyvenk viena...nes,kai gyvensi kartu,kažkas ir šiks nepertoliausiai...

Nu kiekvienai savo mad.gif lengva pasakyti tavo požiūriu, bet užtat patiems taikstytis su tuo kai reikia, tai ohoho kaip saldu būna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 06 21, 14:41)

Nakčiai ant grindų šalia lovos man visada privalo būti padėtas puodukas su vandeniu, kad jei naktį užsimanysiu gerti, nereiktų keltis iš lovos.

Mano mama lygiai taip pat nakčiai pasideda šalia lovos vandens rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
na va, aš turiu tokių gal keistų, o gal nekeistų įporčių, norėčiau pasidalinti su jumis.. taigi:
1. pasidailinusi nagus būtinai turiu eiti parūkyt, nesvarbu kad dažnai susigadina visas manikiūras, bet kažkodėl vistiek einu.. suprantu kad rūkymas savaime yra įprotis,bet pas mane kažkodėl būtent po manikiūrio..
2. eidama į vonią maudytis būtinai pasiemu kokių nors skanumynų.. ar skanaus sūrio, ar riešutukų, ar sūreli, šokoladinių saldainių.. nu žodžiu, bet be skanumynų man maudynės -- ne maudynės.. schmoll.gif

gal ir ne visai keisti įpročiai, bet pas savo pažystamus jų nepastebėjau..

pasipasakokit apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
Keletas keistu ar nelabai iprociu:):

Jei koki daikta apziurineju laikydama rankose, turiu iproti ji ir pauostyti smile.gif

Jei norisi paguleti vonioje, taip pat turiu neshtis ir knyga su uzkanda

Ryto neisivaizduoju be kavos su cigarete..

Geras iprotis: tik pabudus geriu vandens.

Jei kazka rashau ar darau susikaupus, ishkishu liezuvio galiuka tongue.gif
Atsakyti
Turiu keistą įprotį linksėti galvą, kai sveikinuosi tongue.gif
Dar nuo vaikystės užsiliko įprotis rodyt liežuvį,kai supykstu tongue.gif
Dar įdomus įprotis išgerti kavos prieš miegą-mane tai raminančiai veikia biggrin.gif
Ir dar esu įpratus miegoti su kojinėm, net vasarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2007 10 11, 22:32)
Ir dar esu įpratus miegoti su kojinėm, net vasarą lotuliukas.gif

blink.gif MB irgi šitą įprotį turi, bet man kaip nepatinka doh.gif nupirkau specialiai jam 4poras šiltų, minkštų kojinių, specialiai miegojimui, o jis į lovą lipa su tom, su kuriom visą dieną vaikščiojo ir dirbo gun_bandana.gif kai aš pamatau, visada liepiu persimaut, bet dažniausiai jis eina miegot žymiai veliau nei aš, tai neina sukontroliuot doh.gif dry.gif
o aš pati niekaip negalėčiau su kojinėm miegot, labai jau kojos sušyla blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 12 spalio 2007 - 16:12
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 11, 15:53)
sveikos,
na va, aš turiu tokių gal keistų, o gal nekeistų įporčių, norėčiau pasidalinti su jumis.. taigi:
1. pasidailinusi nagus būtinai turiu eiti parūkyt, nesvarbu kad dažnai susigadina visas manikiūras, bet kažkodėl vistiek einu.. suprantu kad rūkymas savaime yra įprotis,bet pas mane kažkodėl būtent po manikiūrio..
2. eidama į vonią maudytis būtinai pasiemu kokių nors skanumynų.. ar skanaus sūrio, ar riešutukų, ar sūreli, šokoladinių saldainių.. nu žodžiu, bet be skanumynų man maudynės -- ne maudynės..  schmoll.gif

gal ir ne visai keisti įpročiai, bet pas savo pažystamus jų nepastebėjau..

pasipasakokit apie save  mirksiukas.gif

Tokia tema jau yra doh.gif nu as nesuprantu paieska naudojat pries tema skelbdami?
Papildyta:
Cia
Atsakyti
Mano keiti ir nelabai įpročiai:

• Prieš einant miegoti būtinai turiu išgerti mėtų arbatos - kitaip neužmiegu.
• Mėgstu nešioti skirtingus auskarus (vienu metu).
• Atsikėlus ryte būtinai turiu prieš veidrodį iškišt sau liežuvį.
• Dažniausiai miegu su kojinėmis.
• Niekada nenešioju tapkių, net kai žiema arba grindys būna nešvarios.

Lyg ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 10 08, 17:22)

Šikimas ir bezdėjimas man jokių emocijų nekelia lotuliukas.gif

Tiesa, dar, kaip kažkas rašė, nemoku pavėluoti į darbą doh.gif Nesigauna man niekaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 16 spalio 2007 - 14:29