O man labai bjauru, kai kasnors šalia manęs geria, pvz. vandenį. Nu šlykštu kažkaip
Tas rijimo garsas..gurkt...veeee...

QUOTE(carvalho @ 2007 10 08, 16:22)
O man labai bjauru, kai kasnors šalia manęs geria, pvz. vandenį. Nu šlykštu kažkaip
Tas rijimo garsas..gurkt...veeee...

Oba...įdomu...tik kai geria?...o kai šalia bezda,vaikšto,kalba,valgo?...nieko?...gyvenk viena...nes,kai gyvensi kartu,kažkas ir šiks nepertoliausiai...
Kai paskaičiau kitų įpročius,baimes tai....kaip čia ir pasakius
Aš negaliu pakęsti trupinių ant grindų,stalo,dulkių.Man visur turi būti švaru,bet čia jau greičiau pedantiškumas nei kažkoks įprotis
o ten tokių baimių tai pagalvojus kažkaip ir neturiu,man tas pats ar kambario durys atidarytos kai miegu ar uždarytos,duše ir nebijau maudytis, ir apslirtai man kažkokios kitų baimės labai jau keistos pasirodė
kaip kažkurios merginos neskaitymas laikraųčių ar bijojimas imti knygas iš bibliotekos

Aš negaliu pakęsti trupinių ant grindų,stalo,dulkių.Man visur turi būti švaru,bet čia jau greičiau pedantiškumas nei kažkoks įprotis

QUOTE(GalBut @ 2007 10 08, 17:22)
Oba...įdomu...tik kai geria?...o kai šalia bezda,vaikšto,kalba,valgo?...nieko?...gyvenk viena...nes,kai gyvensi kartu,kažkas ir šiks nepertoliausiai...
Nu kiekvienai savo

QUOTE(Shiaurinee @ 2007 06 21, 14:41)
Nakčiai ant grindų šalia lovos man visada privalo būti padėtas puodukas su vandeniu, kad jei naktį užsimanysiu gerti, nereiktų keltis iš lovos.
Mano mama lygiai taip pat nakčiai pasideda šalia lovos vandens

sveikos,
na va, aš turiu tokių gal keistų, o gal nekeistų įporčių, norėčiau pasidalinti su jumis.. taigi:
1. pasidailinusi nagus būtinai turiu eiti parūkyt, nesvarbu kad dažnai susigadina visas manikiūras, bet kažkodėl vistiek einu.. suprantu kad rūkymas savaime yra įprotis,bet pas mane kažkodėl būtent po manikiūrio..
2. eidama į vonią maudytis būtinai pasiemu kokių nors skanumynų.. ar skanaus sūrio, ar riešutukų, ar sūreli, šokoladinių saldainių.. nu žodžiu, bet be skanumynų man maudynės -- ne maudynės..
gal ir ne visai keisti įpročiai, bet pas savo pažystamus jų nepastebėjau..
pasipasakokit apie save
na va, aš turiu tokių gal keistų, o gal nekeistų įporčių, norėčiau pasidalinti su jumis.. taigi:
1. pasidailinusi nagus būtinai turiu eiti parūkyt, nesvarbu kad dažnai susigadina visas manikiūras, bet kažkodėl vistiek einu.. suprantu kad rūkymas savaime yra įprotis,bet pas mane kažkodėl būtent po manikiūrio..
2. eidama į vonią maudytis būtinai pasiemu kokių nors skanumynų.. ar skanaus sūrio, ar riešutukų, ar sūreli, šokoladinių saldainių.. nu žodžiu, bet be skanumynų man maudynės -- ne maudynės..

pasipasakokit apie save

Keletas keistu ar nelabai iprociu:):
Jei koki daikta apziurineju laikydama rankose, turiu iproti ji ir pauostyti
Jei norisi paguleti vonioje, taip pat turiu neshtis ir knyga su uzkanda
Ryto neisivaizduoju be kavos su cigarete..
Geras iprotis: tik pabudus geriu vandens.
Jei kazka rashau ar darau susikaupus, ishkishu liezuvio galiuka
Jei koki daikta apziurineju laikydama rankose, turiu iproti ji ir pauostyti

Jei norisi paguleti vonioje, taip pat turiu neshtis ir knyga su uzkanda
Ryto neisivaizduoju be kavos su cigarete..
Geras iprotis: tik pabudus geriu vandens.
Jei kazka rashau ar darau susikaupus, ishkishu liezuvio galiuka

Turiu keistą įprotį linksėti galvą, kai sveikinuosi
Dar nuo vaikystės užsiliko įprotis rodyt liežuvį,kai supykstu
Dar įdomus įprotis išgerti kavos prieš miegą-mane tai raminančiai veikia
Ir dar esu įpratus miegoti su kojinėm, net vasarą

Dar nuo vaikystės užsiliko įprotis rodyt liežuvį,kai supykstu

Dar įdomus įprotis išgerti kavos prieš miegą-mane tai raminančiai veikia

Ir dar esu įpratus miegoti su kojinėm, net vasarą

QUOTE(meska @ 2007 10 11, 22:32)

o aš pati niekaip negalėčiau su kojinėm miegot, labai jau kojos sušyla

QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 11, 15:53)
sveikos,
pasipasakokit apie save

pasipasakokit apie save

Tokia tema jau yra

Papildyta:
Cia
Mano keiti ir nelabai įpročiai:
Prieš einant miegoti būtinai turiu išgerti mėtų arbatos - kitaip neužmiegu.
Mėgstu nešioti skirtingus auskarus (vienu metu).
Atsikėlus ryte būtinai turiu prieš veidrodį iškišt sau liežuvį.
Dažniausiai miegu su kojinėmis.
Niekada nenešioju tapkių, net kai žiema arba grindys būna nešvarios.
Lyg ir viskas
Prieš einant miegoti būtinai turiu išgerti mėtų arbatos - kitaip neužmiegu.
Mėgstu nešioti skirtingus auskarus (vienu metu).
Atsikėlus ryte būtinai turiu prieš veidrodį iškišt sau liežuvį.
Dažniausiai miegu su kojinėmis.
Niekada nenešioju tapkių, net kai žiema arba grindys būna nešvarios.
Lyg ir viskas

QUOTE(GalBut @ 2007 10 08, 17:22)
Šikimas ir bezdėjimas man jokių emocijų nekelia

Tiesa, dar, kaip kažkas rašė, nemoku pavėluoti į darbą