Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(Ridikute @ 2007 03 26, 14:25)
As tai kai kai miegu, man antklodes krastas turi buti tarp keliu..Nuo vaikystes sitaip ir niekaip kitaip biggrin.gif

Dar as, pavyzdziui, sergu liga jungineti kanalus - kaip beprote kas pora minuciu tongue.gif

As irgi biggrin.gif Del abieju dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Butinai pries uzmiegant turi veikti telikas,be jo-galiu nemiegoti visa nakti,man kaip migdomieji,galiu neziureti,bet,kad veiktu...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 01 24, 16:07)
Butinai pries uzmiegant turi veikti telikas,be jo-galiu nemiegoti visa nakti,man kaip migdomieji,galiu neziureti,bet,kad veiktu...

O aš kaip tik negaliu užmigt, kai telikas veikia schmoll.gif Kai einu miegot, namie turi būti mirtina tyla ir miegamajame tamsu visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
namie visada miegu su muzika, issidedu cd i magnetola ir kol uzmiegu klausau... ir puikiai miegu,o svetimuos namuo ar kur kitur jei miegu tyloj ilgai neuzmiegu daznai pabundu, anksti keliuos

irgi megstu kojas susikelti ant lovos ar kedes, jei tenka sedet nuleidus kojas, tada surieciu koju pirstus, uzlenkiu.... ax.gif labai juokias visi kai pastebi (bet cia man nuo vaikystes, tevai sake as taip ir vaiksciodavau... bigsmile.gif )

be kojiniu irgi negaliu uzmigti...

negaliu pakesti netvarkos spintoje, nors kambaryje butu ir bardakas svarbu man rubai tvarkingai sudelioti tongue.gif biggrin.gif nu cia tikrai keistas iprotis doh.gif

dar irgi visada turi buti kosmetika neapvarvejus, sampunu kaukes buteliukai tvarkingi nuvalyti.
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2008 01 26, 22:11)
namie visada miegu su muzika, issidedu cd i magnetola ir kol uzmiegu klausau...

Oi, negalėčiau taip schmoll.gif Mirtina tyla ir nieko kito miegamajame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 29, 21:39)
Oi, negalėčiau taip  schmoll.gif Mirtina tyla ir nieko kito miegamajame biggrin.gif

tai ne tau vienai atrodo neimanoma lotuliukas.gif 4u.gif daug kas manes nesupranta, ir as pati nezinau is kur toks pripratimas? g.gif bet net draugai pastebejo,jei ir pas juos miegu su muzika tai ir geriau ir ilgiau ismiegu lotuliukas.gif nu man tyla spengia ausyse ir blaskausi negaledama uzmigti-man trukdo visokie aplinkos garsai,laikrodzio tiksejimas,pravaziuojancios masinos garsas....
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 29, 19:39)
Oi, negalėčiau taip  schmoll.gif Mirtina tyla ir nieko kito miegamajame biggrin.gif

man irgi reikia mirtinos tylos, todėl jos ieškau užsitraukdama antklodę ant galvos biggrin.gif nervina laikrodžio tiksėjimas ir pan garsai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 04 02, 20:11)
O gal atsiras bendraminčių, kurios kaifuoja nuo padų kutenimo? man tai didžiausias malonumas, beveik kas vakarą draugą priprašau, kad padukus pakutentų  blush2.gif

Man nei padu, nei blauzdu liesti negalima. schmoll.gif
Atsakyti
Dabar surasysiu savo keistenybes, bet gal ne visas prisiminsiu...
1. Negaliu ziureti TV be pultelio rankoje - negaliu susikaupti.
2. Kai bunu viena namuose, pastoviai ausis istempus gaudau ivairius garsus (cia nekalbu apie nakti, nes nakti viena nebuciau namie, iseiciau kur nors nakvoti).
3. Megstu sukti aplink pirsta plauku sruoga (ypac, kai plaukai riebaluoti),tada ta sruoga perlenkiu ir spaudau pirstu ta perlenkima - labai faina (pabandykit).
4.Negaliu pakesti, kai per uzuolaida yra ciupinejama radiatoriaus siluma ir aplamai uzuolaidu bet kam liesti negalima.
5.Kai miegu, kambario durys turi buti uzdarytos, o uzuolaidos atidengtos ir kojos turi buti pakistos po antklode ir karsciausia diena.
6. Nemegstu, kai lendama prie bendro pagaminto maisto ragauti ir saukstas, ar sakute imetami atgal i bliuda.
7. Perskaityti laikrasciai ir zurnalai - nebeidomus, nebejauciu malonumo juos skaitydama.
Siam kartui gal uzteks ? Jei dar ka nors prisiminsiu, parasysiu. Bet ir taip jau esu pati nenormaliausia is visu doh.gif
Nu taip...dar mirtina tyla miegant reikalinga...labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 03 vasario 2008 - 12:31

3. Megstu sukti aplink pirsta plauku sruoga (ypac, kai plaukai riebaluoti),tada ta sruoga perlenkiu ir spaudau pirstu ta perlenkima - labai faina (pabandykit).

Pabandžiau-nepatinka... blink.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 02 03, 13:56)
Pabandžiau-nepatinka... blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man dar patinka pries uzmiegant, kai kutena delna smile.gif
Atsakyti