Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(chocolove @ 2007 09 27, 20:07)
Taip  bigsmile.gif Man linksma, kai sutinku žmogų, kurį nervina čepsėjimas  lotuliukas.gif Su juo galima valgyti be problemų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(GalBut @ 2007 10 08, 16:22)
Oba...įdomu...tik kai geria?...o kai šalia bezda,vaikšto,kalba,valgo?...nieko?...gyvenk viena...nes,kai gyvensi kartu,kažkas ir šiks nepertoliausiai...

Ot nepasisekė tau su tuo šikimu. Gal labai garsiai ar smirdančiai šika? Nes aš kažkaip tokių dalykų nepastebiu.

QUOTE(svelni @ 2007 10 08, 16:40)
Kai paskaičiau kitų įpročius,baimes tai....kaip čia ir pasakius unsure.gif

Kiekvienas turim savo ''pričiūdų'', tad nereikia taip stebėtis ir baisėtis smile.gif

QUOTE(rubija @ 2007 10 13, 11:01)
Tokia tema jau yra   doh.gif  nu as nesuprantu paieska naudojat pries tema skelbdami?
Cia

Nu kad nelabai yra, nes neatidaro.

QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 10 13, 18:27)
• Atsikėlus ryte būtinai turiu prieš veidrodį iškišt sau liežuvį.

Šitas tai geras hihihi.gif

QUOTE(carvalho @ 2007 10 16, 14:24)
Tiesa, dar, kaip kažkas rašė, nemoku pavėluoti į darbą doh.gif Nesigauna man niekaip g.gif

Va va, gal reikia kokius kursus palankyt- ''Išmok vėluoti į darbą per dvi savaites'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2007 10 11, 23:32)

Ir dar esu įpratus miegoti su kojinėm, net vasarą lotuliukas.gif

tai ir mano iprotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Duoną visada dedu ant stalo žydiškai-kalneliu žemyn.Kiek tėvas mane barė-vistiek iki šiol taip darau.Nežinau,kodėl..
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 01 14, 17:48)
Duoną visada dedu ant stalo žydiškai-kalneliu žemyn.Kiek tėvas mane barė-vistiek iki šiol taip darau.Nežinau,kodėl..

Man močiutė visada į galvą kaldavo, kad taip duonos dėt negalima, nes netekėjusios tų namų moterys taip ir neištekės mastau.gif Va jau dveji metai ištekėjusi esu, bet duonos kalneliu žemyn vis tiek nededu, o jei kas padeda pas mus namie, tai atverčiu atgal hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 03 26, 13:45)
O as tai kojiniu nekenciu, nei ziema nei vasara..As kai po namus su kojinem vaikstau, tai kazkaip automatiskai man jos nusiema, negaliu but su jom, ka jau ten kalbeti miegoti ax.gif

drinks_cheers.gif kai kuriems labai keista, kad aš visad be kojinių
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 16, 00:36)
Man močiutė visada į galvą kaldavo, kad taip duonos dėt negalima, nes netekėjusios tų namų moterys taip ir neištekės mastau.gif Va jau dveji metai ištekėjusi esu, bet duonos kalneliu žemyn vis tiek nededu, o jei kas padeda pas mus namie, tai atverčiu atgal hihihi.gif

O pas mus sakoma šeimoje bus barnių jai duona ne taip padedi. Kartais motina sakydavo ir vėl tu duona ne taip padėjai negi ir vėl su tėvu barsiuos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2007 10 16, 14:24)
Tiesa, dar, kaip kažkas rašė, nemoku pavėluoti į darbą doh.gif Nesigauna man niekaip g.gif

Aš niekad neveluodavau, bet kai tik su kita bendradarbę važiuot turėdavau (darbas toli) tai ji visad veluodavo ir tada ir aš turėjau veluot doh.gif
Atsakyti
Aš negaliu miegoti, jei kambario durys atidaros. Jei vidury nakties, kai aš miegu kas nors jas atidaro, aš prabundu.
Vakare prieš užmigdama būtinai turiu patepti lūpas vazelinu,
o ryte tik pramerkus akis būtinai turiu atsigerti vandens. biggrin.gif
Ir dar negaliu pakęsti, kai svečiuose man siūlo apsiauti šlepetes, tiesiog negaliu apsiauti svetimų šlepečių. schmoll.gif
Atsakyti
Mane nervina kai laikrodis tiksi, tad ten kur as, ten niekas nebetiksi.
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2008 01 17, 15:28)
Ir dar negaliu pakęsti, kai svečiuose man siūlo apsiauti šlepetes, tiesiog negaliu apsiauti svetimų šlepečių.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi niekaip neišeina susidraugauti su svetimom šlepetėm schmoll.gif Kažkoks nemalonus jausmas ir tiek doh.gif

QUOTE(Viesulas @ 2008 01 17, 16:45)
Mane nervina kai laikrodis tiksi, tad ten kur as, ten niekas nebetiksi.

Na, svečiuose laikrodžių nuo sienų nenumedžioju, bet namie tai nei vieno nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 16, 01:36)

taigi buvau ištekėjusi-visus 10 metų.. lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat negaliu uzmigt, kai tiksi laikrodis smile.gif namie neivieno tiksincio nera-visi elektroniniai smile.gif
taip pat labai nervuoja, kai suvalgom puse duonos arba batono, ir lieka tas ilgas tuscio maiselio galas, tai visada nukarpau, kad kuo maziau to maiselio liktu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 01 17, 22:00)
taigi buvau ištekėjusi-visus 10 metų.. lotuliukas.gif

Nu va, nieko vertas prietaras hihihi.gif

QUOTE(Agneja @ 2008 01 18, 13:55)
as taip pat negaliu uzmigt, kai tiksi laikrodis smile.gif namie neivieno tiksincio nera-visi elektroniniai smile.gif
taip pat labai nervuoja, kai suvalgom puse duonos arba batono, ir lieka tas ilgas tuscio maiselio galas, tai visada nukarpau, kad kuo maziau to maiselio liktu doh.gif  lotuliukas.gif

Mane irgi nervuoja, bet nenukarpau mastau.gif Visai nieko idėją mestelėjai biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatinka apversta virtuve. Valgyti pradedu gaminti, kai ji padoriai atrodo. Net pusryciai buna neskanus, jei valgau netvarkingoje virtuveje blush2.gif
Atsakyti