Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

O man-kai glosto nugarytę... tongue.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį įprotį, kad man visi užrašai turi būti tvarkingi, be jokių pribraukymų ir svarbiausia lygaus, vienodo rašto blush2.gif Jeigu ką subraukau, man reikia! viską perrašyt, kad jausčiaus gerai, kitaip neduos man ramybės tai blush2.gif
Atsakyti
O gal kas nors galetu pakomentuoti vyro keistenybe (is nieko daugiau negirdziu tokios pastabos. Anot vyro, as labai slyksciais cepsiu. Kai pirma syki pasake pastaba, nustebau, nes, rodos, visada kramtau suciaupta burna. Veliau paaiskejo, kad jam girdisi kazkoks vidinis cepsejimas, kuris jam nemalonus tiek, kad uzsideda ausines, kad tik negirdetu to "cepsejimo". Situacija ir juokinga, ir liudna. Kadangi problema fiziologine (manau, tai del sakandzio netaisyklingumo), mano kramtymo iprociai nepasikeis. Valgyti skirtinguose kambariuose - ne iseitis: kartais taip malonu susesti prie stalo, pasimegauti vyro draugija ir maistu. Kartais liudnai pajuokauju (su nerimu), kad turbut mano "slykstus" kramtymas bus musu skyrybu priezastis.
Atsakyti
QUOTE(Wilenska @ 2008 02 04, 10:44)
O gal kas nors galetu pakomentuoti vyro keistenybe (is nieko daugiau negirdziu tokios pastabos. Anot vyro, as labai slyksciais cepsiu. Kai pirma syki pasake pastaba, nustebau, nes, rodos, visada kramtau suciaupta burna. Veliau paaiskejo, kad jam girdisi kazkoks vidinis cepsejimas, kuris jam nemalonus tiek, kad uzsideda ausines, kad tik negirdetu to "cepsejimo". Situacija ir juokinga, ir liudna. Kadangi problema fiziologine (manau, tai del sakandzio netaisyklingumo), mano kramtymo iprociai nepasikeis. Valgyti skirtinguose kambariuose - ne iseitis: kartais taip malonu susesti prie stalo, pasimegauti vyro draugija ir maistu. Kartais liudnai pajuokauju (su nerimu), kad turbut mano "slykstus" kramtymas bus musu skyrybu priezastis.

Nesamone... visi mes valgydami leidziame garsus. Neimanoma valgyti visiskai be garso, o ypac koki obuoli...
Vaikysteje, prisimenu, su seserim kabinedavomes viena prie kitos del cepsejimo, dabar dukra kabinejasi prie manes, prie tevo... Su amziumi tai praeina.
O siaip, manau, tai kazkoks nepakantumo aplinkiniams demonstravimas...
Uzsileiskit muzika, kai valgot, nevalgykit visiskoje tyloje, o tai kuo toliau, tuo bus graziau... biggrin.gif
Papildyta:
Anksciau tiek daug keistenybiu prirasiau, o pamirsau viena tokia svarbia - gi valausi kojas ant kiekvieno patiesto kilimelio... nesvarbu, ar ieinant, ar iseinant... Kartais labai kvailai pasijuntu, kai pvz: iseidama is gydytojo kabineto nusivalau kojas... Tiesiog nepajuntu, kai taip padarau, o sekancia akimirka suprantu ir... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 04, 15:44)

Papildyta:
Anksciau tiek daug keistenybiu prirasiau, o pamirsau viena tokia svarbia - gi valausi kojas ant kiekvieno patiesto kilimelio... nesvarbu, ar ieinant, ar iseinant... Kartais labai kvailai pasijuntu, kai pvz: iseidama is gydytojo kabineto nusivalau kojas... Tiesiog nepajuntu, kai taip padarau, o sekancia akimirka suprantu ir... blush2.gif  doh.gif

ne tu viena lotuliukas.gif man irgi keleta kartu taip buvo nutike, tai dabar jau stengiuosi galvot ka darau, bet kai einu uzsimirsus, tai vistiek pasivalau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir dar , kai itemptai apie ka nors galvoju, tai pradedu su savimi sneketis, pati to nejausdama, isivaizduokit kaip buna blush2.gif kai aplinkui yra nepazystamu zmoniu doh.gif doh.gif fool.gif stupid.gif
Atsakyti
as niekada nepadedu idaiktu i vieta. man meniska betvarke tiesiog butina
Atsakyti
Visada prieš eidama miegoti turiu nueiti bent du kartus į tualetą.
Po pietų, pusryčių turiu atsigerti vandens.
Visada skaičiuoju daiktų sieneles
Turiu sedėti užsikėlus kojas ant sofos ar dar kur doh.gif išvis nesėdžiu, o guliu dažniasuiai
Nemoku su loptopu sėdėti prie stalo
Nekenčiu būti nuoga, visad stengiuos apsirengus būt
Negaliu pakęsti kai kiti čepsi
Negaliu pakesti kai kas nors krapšto nagus, labai nervina garsas
Nekenčiu ir negaliu plaut indų, man tas kvapas labai nepatinka
Nemėgstu kai bilekokie žmonės dainuoja (o jei dar balso neturi)
Niekada nemiegu ant pilvo, neina miegoti
Negalėčiau vakare neplauti veido su prausikliu, tada jaučiuos purvina schmoll.gif
Negalėčiau ilgiau nei savaitę iškeisti be veido kaukės
Jei plaukai riebaluoti, jeučiuosi labai purvina, tingi turiu eiti plauti galvą
Nekenčiu kempinių, kreidos, sausų rankų, lentos jausmo kai prisiliečiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Visada vakare du kartus einu į tualetą pirmą prieš prausiantis ir antrą jau nusiprausus, einant miegoti.
Mėgstu valgydama skaityti, taip pat skaitau tualete blush2.gif
Niekada neinu miegoti nesipraususi.
Nemėgstu kai po kambarį vaikšto su batais, namiškiai gauna pylos, o kai ateina svetimi, jiems išėjus pašluostau grindis.
Kai šalta miegu apsisiautusi galvą su antklode, susirietusi, visada ant šono. Visada miegodama antklodės galą pasikišu po kojomis.
Kambarius tvarkausi dažniausiai vakare, neretai iki vidurnakčio ar vėliau, patinka tvarkytis kai niekas netrukdo.
Lėkštes džiovykloje išrikiuoju tam tikra tvarka, stalo įrankiai irgi turi būti sukabinti tvarkingai.
Nemėgstu apkrauto stalo, pavalgius jis turi likti švarus, nors indai kriauklėje gali būti per naktį (jei būna vėlai ir labai norisi miego, bet ryte būtinai turiu išplauti). doh.gif
Neapkenčiu komentarų žiūrint televizorių.
Laikraščius, žurnalus perskaitau nuo pradžios iki galo, išskyrus reklamą, sportą, žvejybą.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 03 29, 17:52)
As irgi sitaip miegu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Bet blogiausia yra tai kai miegi po viena anklode i vyra veidu, nu tada jau "neisidesi" anklodes tarp keliu verysad.gif . Ir tai yra viena is priezasciu del ko man patinka miegoti po atskirom anklodem  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(organizatore @ 2007 05 02, 21:43)
nauju knygu uostymas knygynuose - irgi mano pomegis  blush2.gif

o man atvirksciai, esu vaikystej turejus nauja knyga,kuri man kecupu smirdejo,nors buvo naujtele,atseit - sviezienos kvapas. tai dbr visad ziuriu,ka dnusipirkciau be kvapo lotuliukas.gif
QUOTE(kristiandra @ 2007 07 06, 20:05)
IR as taip pat,tik aisku saviskiam vyrui ir vaikams,kitu ne schmoll.gif ,o dar tai man lovos turi buti be kojugalio,ba labai megstu nusislinkti taip kad kojos kabotu per krasta tongue.gif ,gal yra ir daugiau tu yprociu tik as pati nepastebiu,o kiti nesako biggrin.gif  biggrin.gif

as irgi nemegstu lovu su kojugaliais, mano puse koju buna "ant oro" , o ne ant lovos blush2.gif

ir guliu lbj daznai ant pilvo, viena ranka istiesus i virsu ir ant jos pasidejus galva,pagalves pacioj pacioj apacioj,ji tik vos pakausi liecia. bet be pagalves visai irgi negaliu doh.gif

QUOTE(Klumpė @ 2007 07 18, 14:36)
Sugrioveliais tai geras... Aš irgi taip pat vaikštau. Dažnai žingsnių ddidumas priklauso nuo plytelių didumo. Jei jos labai jau "nepatogios", vaikštau kaip visi normalūs žmonės. Nepagalvokit nieko blogo, mano eisena nėra nenatūrali. Tik vaikštau visada sparčiai ir dideliais žingsniais (čia ne dėl plytelių). Kaip ir daugelis, miegodama įsidedu anklodę tarp kojų. Tiesiog nekenčiu, kai kojų oda liečiasi viena į kitą. Manau taip yra dėl stuburo padėties gulint ant šono. Mes intuityviai pasidarome taip, kad mum būtų patogiau.
O apie kojų nekėlimą į viršų negali būti nė kalbos. Sėdžiu darbe prie kompo ir vieną koją sulenkus pasidedu ant tos pačios kėdės kur sėdžiu. Paskui pakeičiu kita. Galėčiau, visa susirangyčiau.

tiesa del kaldros tarp koju, ir del grioveliu. maniau as cia viena tokia kvaila ,kad visad i didesniu plyteliu viduri taikau,o jei mazos,ti i kas antra ir visaip kaip dar taisykliu sumastau biggrin.gif

QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2008 02 03, 19:55)
Aš turiu tokį įprotį, kad man visi užrašai turi būti tvarkingi, be jokių pribraukymų ir svarbiausia lygaus, vienodo rašto blush2.gif  Jeigu ką subraukau, man reikia! viską perrašyt, kad jausčiaus gerai, kitaip neduos man ramybės tai blush2.gif

drinks_cheers.gif as ir mokaus tik is tu konspektu,kur viskas iskaitoma, grazu.susidelioju lapus pries egzaminus i papkutes su imautem,kad vartant butu malonu liest doh.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 07 05, 02:54)
Lėkštes džiovykloje išrikiuoju tam tikra tvarka, stalo įrankiai irgi turi būti sukabinti tvarkingai.

Neapkenčiu komentarų žiūrint televizorių.

drinks_cheers.gif ypac kai filma ziurint,kazkas salia sedi ir spelioja,kas dbr bus.

tevu namuos, kai virtuve tvarkydavau,visas lekstes dziovyklej pagal diduma sudeliodavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 05 liepos 2008 - 18:02
Maniskiai:
1.Irgi KARTAIS negaliu pakesti kito valgymo garso,bet taip keistai tik kartais islenda tas jausmas.Ir tai visai necepsejimas ,o butent kazkos zandikauliu traskejimas..gal ir prisigalvoju nu bet taip yra..
2.Galiu gerti tik is sviesiu arba permatomu puodeliu su placiu virsumi.
3.Visada zadintuma uzsistatau bent valandai anksciau negu ,kad reikia..Tada kas penkiolika minuciu vis spaudineju "snausti" mygtuka.Ir vistiek dazniausiai pramiegu:D
Atsakyti
mano lekstes sudetos griezta tvarka
nekeciu, kai duodu lapus atsisviesti ir juos sulanksto
sviesiu drabuziu nelankstau, o kabinu be pakabo i spinta ant to skersinio blush2.gif
graziausi bateliai stovi kambary, kad bet kada galeciau isispirt ir "plaukiot" po kambari lotuliukas.gif
rozes pas mane stovi tol, kol isgaruoja vanduo ir jos sudziusta blush2.gif
net vasara negaliu miegot neuzsiklojus
rubai mano spintoje buna sulankstyti, bet sugrusti bet kaip, nes kai graziai susidedu niekad nerandu ko reikia doh.gif
vonioje ant kriaukles turi buti sudetos visos mano priemones plaukams(kurios net kriauklesj sumestos, nes netelpa)

Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 03 26, 20:22)
Teisingai, kvapai!!  doh.gif As net tik susipazinus pirma ispudi is kvapo susidarau- jei zmogus smirdi, as jo taip ir nepamegsiu  blush2.gif Zinau, kad cia issidirbinejimas yra, bet niekaip negaliu pakeist to dalyko  doh.gif Sako, kad kuproto ir grabas neistiesins  ax.gif

As tai nemanau,kad tai issidirbinejimas,man kvapas zmoguje svarbiausia,ir manau visiems svarbiausia,tik buna kvapas mums tinkamas ar ne,na as cia ne apie prakaita ar siaip kiauliska dvoka lotuliukas.gif ,tik gal ne visi i tai kreipia demesi,zmogus gali but pedantiskai svarus bet va netrauks jo feromonai ir fui verysad.gif
Atsakyti