Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(Jamyy @ 2008 11 22, 21:39)
jei esame namie vieni negaliu miegot kai  miegamajame durys uzdarytos...turi buti atviros man butinai!!
ir dar iprotis- miegoti nuogai, jei uzmiegu su naktinukais tai ryte vis tiek atsikeliu nuoga...nezinau kodel.. :ax:kartais nervina- jei miegu sveciuose tai keliuos kas valanda pazet ar nenusirengiau miegodama doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 17, 11:43)
Mano vienas is keistesniu iprociu yra surinkti po kambari ismetytus rubus ir juos sukisti i skalbimo masina  g.gif . Negaliu ju sukrauti i spinta, nes man jie jau panesioti. O spintoje turi but tik svarus, nenesioti rubai. Kartais MB net pyksta, kad jo rubus konfiskuoju akimirksniu  lotuliukas.gif .
Negaliu kaupti namie nereikalingu daiktu. Besitvarkydama ismetu begale daiktu, kuriu paskui prireikia ir tenka pirkti  rolleyes.gif .
Negaliu pakesti indu su nuskilusiais krasteliais  doh.gif . Man iskarto sugadinas gerimas ar maistas tokiame inde gaunasi  verysad.gif .

Visiskai atitinka mano iprocius, atrodo lyg as visa tai ir buciau parasius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man pasirode laaaabai keistas ir net sakyciau nesuvokiamas dalykas,kai viena pazistama pasake,kad maudosi tik ryte...tai taip ir isivaizduoju,po dienos darbu grizti,namie dar apsitvarkai,pavalgai,suguli i lova su vyru visa ,,susutus" po dienos ir dar neduok die pasimyleti... doh.gif niekada nesuprasiu tokio iprocio,ar cia gal jau nevalyvumas.. blink.gif wacko.gif
Atsakyti
Mano keisti iprociai:
*Negaliu miegoti veidu i vyra, jei jis i mane atsisukes- kazkaip oro truksta. Net nakti sliauziu zemyn, jei sutampa, kad miegam veidu i veida. Taip pat butinai iskisu viena peda, o visa iki kaklo bunu apsiklojus ziema - vasara.
*Daugelis minejo, kad negali miegot, jei uzuolaidos blogai uztrauktos. Tai va, man tie plyseliai netrukdo, bet negaliu miegot, jei dvd grotuvas neisjungtas (buna vaikai palieka pauze pastate), tai net uzsimerkus atrodo, kad man sviecia tas displejus kaip dienos sviesa doh.gif
*kai gaminu, butinai isijungiu virtuvej telika. kad ir neziuriu, svarbu, kad burbetu.
*negaliu pakesti, kai kriauklej nesuplauti indai. net per balius, kai sveciai buna, is karto plaunu nesvarius indus.
*Parduotuvej beveik kiekviena produkta dedu i maiselius blush2.gif , kaupiu juos
*Butinai, tik isedusi i masina ir ja uzvedusi, uzsirukau cigarete
*Pries guldama miegot, lupomis tikrinu vaiku kaktas - ar nera temperaturos (cia toks iprotis atsirado, kai viena nakti pabudau ir mano vaikui tuo metu buvo traukuliu priepuolis nuo aukstos temperaturos - tai jau n metu kas vakara patikrinu)

Daugiau kol kas nepamenu
Atsakyti
As megstu ziureti telika tyliai. Jei yra dar zmoniu, tai kalbam, tada jau man buna per tyliai, o padarau garsiau, kai nutylam, jau per garsiai ir t. t. tikra beda biggrin.gif
Ir dar namie kelnes uzsisegineju tik isejus is tualeto, kazkaip viduj vietos pasidaro mazai. Gerai, kad tik namie taip... biggrin.gif
Atsakyti
esu labai pedantiska,jei griztu 19h is paskaitu nevalgiusi visa diena,vistiek pirma issiplausiu grindis,indus,nuvalysiu dulkes,sutvarkysiu vaiko zaislus ir t.t.,o tada jau nebenoresiu valgyt is pasiutimo ir zudysiu vyra zvilgsniu,kodel jis visa diena ne trupucio neapsitvarke schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 26, 20:12)
Man pasirode laaaabai keistas ir net sakyciau nesuvokiamas dalykas,kai viena pazistama pasake,kad maudosi tik ryte...

as ir tik ryte prausiuos biggrin.gif vakare tik veiduka, ir jauciuos labai svari... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miduzza @ 2008 11 29, 15:30)
as ir tik ryte prausiuos biggrin.gif vakare tik veiduka, ir jauciuos labai svari... g.gif  blush2.gif

Aš tai įvairiai, bet maudytis ryte kurkas labiau patinka, kadangi tik po dušo pražvalėju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 26, 19:12)
Man pasirode laaaabai keistas ir net sakyciau nesuvokiamas dalykas,kai viena pazistama pasake,kad maudosi tik ryte...tai taip ir isivaizduoju,po dienos darbu grizti,namie dar apsitvarkai,pavalgai,suguli i lova su vyru visa ,,susutus" po dienos ir dar neduok die pasimyleti... doh.gif niekada nesuprasiu tokio iprocio,ar cia gal jau nevalyvumas.. blink.gif  wacko.gif

Girdejau toki pasakyma apie vyrus: " jei vyras prausiasi ryte, vadinasi jam svarbesnis darbas, jei vakare-zmona (ar drauge, vienu zodziu antra puse).
Atsakyti
vakar dar pastebejau savo iproti g.gif kai supykstu, imu tvarkytis biggrin.gif ir pyktis kaipmat isgaruoja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miduzza @ 2008 11 29, 15:30)
as ir tik ryte prausiuos biggrin.gif vakare tik veiduka, ir jauciuos labai svari... g.gif  blush2.gif

o kojas ir intymias vietas irgi tik ryte? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
hm, taip g.gif prisimenu vaikystej mociute visalaik pries miega liepdavo eit kojas nusipraust, bet taip ir neissiugdziau sio iprocio blush2.gif kazkaip vakare jau man tik griut i lova rupi... nors siandien va issimaudziau, reiks dazniau praktikuot 4u.gif
Atsakyti