Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

Kiek perskaičiau tai pusę įpročių galėčiau pritaikyti savo mamai biggrin.gif O aš:
*Į vonią ar tualetą ilgesniam reikalui visada einu su spauda. blush2.gif
*Dievinu kai man kas nors kaso ar kutena delną.
*Niekada nepalieku atidarytų stalčių ar spintelių, ir svetimuose namuose uždarau.
*Visada praeidama užkalbinu savo jūrų kiaulytę doh.gif
*Kai būnu viena namie, visada turi būti įjungtas televizorius arba muzika, privalo kažkas balbatuoti.
*Jau geriau pavėluosiu negu išeisiu į lauką su riebaluotais plaukais, bet kažkodėl į laiptinę galiu išeiti, kad ir tokioj fazėj kaip atsikėliau - su pižama.
*Turiu žiaurią daiktų kaupimo maniją a la "o jeigu prireiks"
*Visada sėdžiu apsikabinus pagalvę ar ką nors aplinkui - slepiu rinkes ant pilvo cool.gif O dabar tai įpročiu patapo...
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2008 12 04, 02:46)
dar prisiminiau 'pries miega' rituala.  Ilipusi i lova visada gulu ant kairio sono- pamedituoju t.y. pamastau apie tai kas grazaus nutiko, pasvajoju o po kokiu 10-15min. verciuosi ant desinio sonelio ir uzmiegu.

Paciai keista. Siaip bandziau uzmigt ant kairio sono- nepavyko. Ant desinio(pries tai nepasvajojus)- irgi nepavyko.

o svajones tada issipildo?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 01 03, 23:42)
*Dievinu kai man kas nors kaso ar kutena delną.
*Niekada nepalieku atidarytų stalčių ar spintelių, ir svetimuose namuose uždarau.
*Kai būnu viena namie, visada turi būti įjungtas televizorius arba muzika, privalo kažkas balbatuoti.
*Jau geriau pavėluosiu negu išeisiu į lauką su riebaluotais plaukais, bet kažkodėl į laiptinę galiu išeiti, kad ir tokioj fazėj kaip atsikėliau - su pižama.

Va šiti ir man tinka biggrin.gif
Atsakyti
Smagu paskaityt biggrin.gif
- aš Me-Ula atsigulusi į lovą paguliu ant vieno šono (kairio), po to persiverčiu ant dešinio ir jau tada saldžiai užmiegu.
- mėgstu miegoti atsisukusi nugarą į draugą, arba kai jis nugara atsisukęs, kažkaip atrodo daugiau oro biggrin.gif
- prieš išeidama iš namų, jau visa apsirengus ir batuota turiu apibėgti ir patikrint ar viskas išjungta. aišku čia jei namai lieka tušti:)
- nekenčiu eit į dušą ką tik atsikėlus. pirmiau pavalgau, išgeriu kavos
- visada pametu tapkes biggrin.gif tenka bėgiot po namus basom ieškot

daugiau nuodėmių neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 01 04, 21:31)
- prieš išeidama iš namų, jau visa apsirengus ir batuota turiu apibėgti ir patikrint ar viskas išjungta. aišku čia jei namai lieka tušti:)

o as apsirengus paprastai prisimenu, kad noriu i wc biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Užmigti galiu tik visiškoje tyloje, ir tik atsigulusi ant pilvo.
jei vyras gamina vakarienę, būtinai turiu ateit į virtuvę paaiškint ir pavadovaut kaip daryt ir pan.. doh.gif
Parduotuvese visada tikrinu maisto produktų galiojimo laiką.
Žurnalus skaitau ir vartau nuo galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asarele: 04 sausio 2009 - 21:06
-as taip pat pries iseidama is namu 100 kart visus elektrinius prietaisus turiu patikrinti,o paskui vistiek panikuoju, ar nepalikau ijungto lygintuvo

-labai megstu krapstyti galva biggrin.gif ziurint koki filma ar skaitant
Atsakyti
QUOTE(miduzza @ 2008 11 30, 22:23)
hm, taip g.gif  prisimenu vaikystej mociute visalaik pries miega liepdavo eit kojas nusipraust, bet taip ir neissiugdziau sio iprocio blush2.gif kazkaip vakare jau man tik griut i lova rupi... nors siandien va issimaudziau, reiks dazniau praktikuot 4u.gif

O vyra ar drauga turi,su kuriuo miegi vienoje lovoje?Buciau vyras tai vakare su tokia,kuri i lova gulasi nenusiprausus nesimyleciau blink.gif
Atsakyti
mano idomesni iprociai:
* pries miega BUTINAI nueiti sysiu tongue.gif
* ta pati padaryt pries bet koki isejima is namu doh.gif o vdrug uzsimanysiu pakeliui ir nebus kur to padaryt doh.gif
* jei nakciai lieku viena namuose, tai pries miega visada apeinu visus kampus ir patikrinu ar nera pasislepusio kokio nors "baubo" lotuliukas.gif

daugiau kol kas nesugalvoju... blush2.gif
Atsakyti
as tai nuo vaikystes ir iki siol arbata,kava ar ka nors kita geriant,palieku dar koki gera gurksny puoduke,nu niekaip man jis nesigeriasi. ax.gif
ir kas bebutu laaabai karsta vasara,ar labai salta ziema as visada uzsiklojusi iki ausu. smile.gif
ir taip pat neplaunu veido kai maudausi,net nemoku tai paaiskinti tiesiog taip yra.Na plaukus tai aisku i diena kad plaunu atskirai taip pat ax.gif 4u.gif
ir taip pat nesugebu ateiti kazkur laiku,tai yra neveluoju,bet ateinu net pusvalandziu anksciau,nes visda kai ruosiesi,atrodo nespesiu.o visada gaunasi atvirksciai,speju net per daug smile.gif
Atsakyti
negaliu uzmigti be tyliai grojancios radios...
visa laika gryzus namo ijungiu tv, net jei ir keliom min parbegu...
iseidama visada paziuriu i veidrodi kaip atrodau...
pries uzmiegant - svajoju...
Atsakyti
Jei eidama pro duris iš namų peržengus slenkstį ką nors pamirštu ir grįžtu atgal, būtinai vėl išeidama žvilgteliu į veidrodį, tiesiog sau į akis.
Spaudą, aišku kaip ir dauguma, skaitau nuo galo ir būtinai nuo darbo skelbimų, nors dirbu toje pačioje darbovietėje jau 10 metų ir neketinu keisti.
Negaliu miegoti uždarose patalpose, turi būti nors piršto storio plyšeliu pravertas langas ar durys. Darbe tas pats, kiaurus metus pravertas langas, net ir va šnd, kai siaučia pūga doh.gif
Neseniai išsiūgdžiau gerą įproti, vairuoti prisisegus saugos diržą. Kartą teko pavažiuoti porą šimtų metrų net ne gatvėje, o gyvenvietėje, nusprendžiau jo nesisegti, tai kažkaip keistai jaučiausi. Beje to išmokinau ir MB bigsmile.gif
Vienas iš naujausių įpročių, krizės padiktuotų, jau porą mėnesių apsipirkti einu tik su sąrašiuku ko tiksliai reikia, nes kitaip klaidžioju tarp lentynų ir prisiperku bileko.

Atsakyti