Įkraunama...
Įkraunama...

keisti mūsų įpročiai

QUOTE(Maserati @ 2008 11 26, 19:12)
Man pasirode laaaabai keistas ir net sakyciau nesuvokiamas dalykas,kai viena pazistama pasake,kad maudosi tik ryte...tai taip ir isivaizduoju,po dienos darbu grizti,namie dar apsitvarkai,pavalgai,suguli i lova su vyru visa ,,susutus" po dienos ir dar neduok die pasimyleti... doh.gif niekada nesuprasiu tokio iprocio,ar cia gal jau nevalyvumas.. blink.gif  wacko.gif

Man irgi keistas toks iprotis , kazkaip negaliu atsigulti vakare i dusa neilindus, tai i dusa lendu ryte ir vakare, ryte kai ilendu tai energingesne bunu, o vakare patinka svariai i lova eit, vyras i dusa lenda tik vakare, bet, kad tik rytais i dusa lyst , o vakare murzinam i lova gult ir dar myletis, to niekaip neisivaizduoju schmoll.gif , tiek saves, tiek vyro g.gif
Atsakyti
as negaliu normaliai pilnai o dusu praustis - pirma prausiuos po dusu visa kuna, paskui plaunu atskirai galva ir atskirai ausis blush2.gif lotuliukas.gif veida irgi atskirai ax.gif nekenciu visa buti vandeny vienu metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 30, 21:54)
as negaliu normaliai pilnai o dusu praustis - pirma prausiuos po dusu visa kuna, paskui plaunu atskirai galva ir atskirai ausis  blush2.gif  lotuliukas.gif  veida irgi atskirai  ax.gif  nekenciu visa buti vandeny vienu metu  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as kai vonioj maudaus irgi atskirai galva plaunu ax.gif pries tai plaut nemegstu, nes atrodo, kad plaukai slapi rugsta doh.gif o po vonios tik vandenuka isleidus issiplaunu, arba diena pries maudantis lotuliukas.gif duse viskas ok, kartu isplaunu plaukiukus cool.gif
Atsakyti
O mano įprotis, jau mane pačią nervuoja ir juokina vienu metu. Nu niekaip negaliu eit miegot nepadariusi sysy blush2.gif Ta prasme, kad nueinu į WC, atlieku reikalą ir greitai bėgu į lovą, neduokDie kas sutrukdys, ar reiks dar kokį telefoną eit susirast, aš vėl turėsiu eit išlašint tą lašiuką, kuris susikaupė bevaikštant tas keliolika sekundžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2008 12 02, 23:55)
O mano įprotis, jau mane pačią nervuoja ir juokina vienu metu. Nu niekaip negaliu eit miegot nepadariusi sysy  blush2.gif  Ta prasme, kad nueinu į WC, atlieku reikalą ir greitai bėgu į lovą, neduokDie kas sutrukdys, ar reiks dar kokį telefoną eit susirast, aš vėl turėsiu eit išlašint tą lašiuką, kuris susikaupė bevaikštant tas keliolika sekundžių  doh.gif

Kaip juokinga pasidare lotuliukas.gif hah.gif cia taip psichologiskai tau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wijo: 02 gruodžio 2008 - 13:05
Tai vat būtent, čia jau man psichologiškai sudėtinga smile.gif Matyt iš mamos įgavau, nes ji tik įvažiuoja į namų kiemą, viskas nebegali nori sysio lotuliukas.gif
Kartais jau net iš principo užsispiriu ir neinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2008 12 02, 12:55)
O mano įprotis, jau mane pačią nervuoja ir juokina vienu metu. Nu niekaip negaliu eit miegot nepadariusi sysy  blush2.gif  Ta prasme, kad nueinu į WC, atlieku reikalą ir greitai bėgu į lovą, neduokDie kas sutrukdys, ar reiks dar kokį telefoną eit susirast, aš vėl turėsiu eit išlašint tą lašiuką, kuris susikaupė bevaikštant tas keliolika sekundžių  doh.gif

Cha cha, man lygiai tas pats lotuliukas.gif Net jei atsigulsiu tika nuėjus į wc ir bent dvi minutes paskaitysiu knygą, vėl prieš eidama miegot eisiu į tualetą, nes kitaip atrodo neužmigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
JO JO, aš užtat ir neskaitau lovoj lotuliukas.gif
Geriausia būna, kai atsigulam su vyru, abu pamiršę pasiimt telefonus ir nėr kaip žadintuvo užsistatyt, jis sako "tu paimk, tau arčiau", o ką aš smile.gif sakau "puikiai žinai, kad jei atsistosiu jo paimt, man vėl reiks eit kai kur, tokiu atveju- tau arčiau" lotuliukas.gif Nesiginčija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smagi: 03 gruodžio 2008 - 13:13
o as negaliu pakest kai kur sedint(dazniausiai virtuveje) kas nors palieka pravira spintele ar stalciu, butinai atsistosiu ir uzdarysiu smile.gif

o del ausu kimstuku visai kosmaras- nebepamiegu be ju visiskai. vis bandau atprast, bet daugiau vienos nakties neistveriu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2008 12 04, 01:29)
o as negaliu pakest kai kur sedint(dazniausiai virtuveje) kas nors palieka pravira spintele ar stalciu, butinai atsistosiu ir uzdarysiu smile.gif

o del ausu kimstuku visai kosmaras- nebepamiegu be ju visiskai. vis bandau atprast, bet daugiau vienos nakties neistveriu... sad.gif

dar prisiminiau 'pries miega' rituala. Ilipusi i lova visada gulu ant kairio sono- pamedituoju t.y. pamastau apie tai kas grazaus nutiko, pasvajoju o po kokiu 10-15min. verciuosi ant desinio sonelio ir uzmiegu.

Paciai keista. Siaip bandziau uzmigt ant kairio sono- nepavyko. Ant desinio(pries tai nepasvajojus)- irgi nepavyko.

Ir nesvarbu kaip bepavargusi buciau, ar po kokio tuso ir daug gerimuku- ritualas islieka taspats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 04 04, 12:18)
dar prisiminiau viena......... kai valgau sriuba...is pradziu suvalgau su duona skystima, o tada darzoves ir pan ant galo  bigsmile.gif  taip skaniau  cool.gif

biggrin.gif o as atvirksciai - pirma tirscius suvalgau, o skystimas dazniausiai netelpa tai maniskis tik atsidusta ir pabaigia, bet ispilt neleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti